هتل آپارتمان آنزا کلیبر

آذربایجان شرقی - کلیبر - خیابان فرمانداری- کوچه ثبت احوال
تعداد اتاقها و افراد
3,250,000 ریال

توضیحات هتل آپارتمان آنزا کلیبر :

هتل آپارتمان آنزا کلیبر در محیطی دنج و آرام با منظره ای زیبا و آب و هوای خوش اقامتی خاطره انگیز را برای مسافران به همراه دارد.برخورد کارکنان بسیار خوب و اتاقها تمیز و با امکانات مجهز از ویژگیهای هتل آنزا میباشد. این هتل در واقع از مجهزترین هتل های منطقه قره داغ می باشد و در رستوران آن از انواع غذاهای ایرانی و فرنگی می توان بهره برد.

اتاق های پیشنهادی اول
نوع اتاق
تعداد اتاق
نرخ برد هتل
تعداد شب
تخفیف آتالند
قابل پرداخت
  • دو تخته (صبحانه سرویس اضافه بصورت مبل تخت خواب شو میباشد.)
    1
    3,250,000
    1 [شب]
    3,250,000
3,250,000 ریال
جمع مبلغ پرداختی:
اتاق های پیشنهادی دوم
نوع اتاق
تعداد اتاق
نرخ برد هتل
تعداد شب
تخفیف آتالند
قابل پرداخت
  • سوئیت استودیو دو نفره (صبحانه سرویس اضافه بصورت مبل تخت خواب شو میباشد.)
    1
    3,500,000
    1 [شب]
    3,500,000
3,500,000 ریال
جمع مبلغ پرداختی:
اتاق های پیشنهادی سوم
نوع اتاق
تعداد اتاق
نرخ برد هتل
تعداد شب
تخفیف آتالند
قابل پرداخت
  • سوئیت استودیو 3 نفره (صبحانه سرویس اضافه بصورت مبل تخت خواب شو میباشد.)
    1
    4,000,000
    1 [شب]
    4,000,000
4,000,000 ریال
جمع مبلغ پرداختی:
اتاق های پیشنهادی چهارم
نوع اتاق
تعداد اتاق
نرخ برد هتل
تعداد شب
تخفیف آتالند
قابل پرداخت
  • سویت یکخوابه سه تخته (صبحانه سرویس اضافه بصورت مبل تخت خواب شو میباشد.)
    1
    4,500,000
    1 [شب]
    4,500,000
4,500,000 ریال
جمع مبلغ پرداختی:
اتاق های پیشنهادی پنجم
نوع اتاق
تعداد اتاق
نرخ برد هتل
تعداد شب
تخفیف آتالند
قابل پرداخت
  • سوئیت یک خوابه 4 تخته (صبحانه سرویس اضافه بصورت مبل تخت خواب شو میباشد.)
    1
    6,000,000
    1 [شب]
    6,000,000
6,000,000 ریال
جمع مبلغ پرداختی:
اتاق های پیشنهادی ششم
نوع اتاق
تعداد اتاق
نرخ برد هتل
تعداد شب
تخفیف آتالند
قابل پرداخت
  • شش تخته دو خوابه (صبحانه )
    1
    9,000,000
    1 [شب]
    9,000,000
9,000,000 ریال
جمع مبلغ پرداختی:
اتاق های پیشنهادی هفتم
نوع اتاق
تعداد اتاق
نرخ برد هتل
تعداد شب
تخفیف آتالند
قابل پرداخت
  • سوئیت رویال چهار نفره (صبحانه )
    1
    10,000,000
    1 [شب]
    10,000,000
10,000,000 ریال
جمع مبلغ پرداختی:

امکانات هتل آپارتمان آنزا کلیبر

  • آب و چايي در اتاق رايگان
  • آسانسور
  • اينترنت در اتاقها
  • اينترنت در لابي
  • اينترنت رايگان
  • اينترنت رايگان در اتاقها
  • تاکسي سرويس
  • تلفن
  • تلويزيون
  • خدمات لباس‌شويي‌و خشکشويي
  • رستوران
  • سرويس ايراني در لابي
  • سرويس فرنگي
  • فضاي سبز
  • لابي
  • یخچال

نظر مسافران هتل آپارتمان آنزا کلیبر

  • محمد رضا
    4 مرور هتل
    هتلی خاص در شهری خاص
    1396/06/17
    بعنوان هتل سه ستاره هتل خوبی بود بزرگترین ایرادات این هتل مشکل آب سرویسهای بهداشتی بود که دائما سرد و گرم میشد و به سختی میشد دوش گرفت. سیستم سرمایشی اتاقها نیز اصلا خوب نبود. فن کوئل باد گرم میزد و اسپلیت خراب بود و فقط یک کولر آبی دستی و یک پنکه که برای خنک کردن اتاق کافی نبود. ضمنا نبود پارکینگ در کوچه تنگ معضل بود. اما موقعیت هتل خیلی خوب بود و برخورد پرسنل هم خوب بود. داخل اتاقها بسیار خوب و تمیز بود و مبلمان و تختها خوب بود. اما رنگهای بکار رفته در اتاق ها و لابی خوب انتخاب نشده بود. فضای اتاقها بسیار بزرگ و عالی بود و امکانات خوبی برای اتاقها استفاده شده بود که در دیگر هتلهای مشابه دیده نمی شود. در مجموع هتل خوبی بود. ضمنا هزینه نفر اضافه نسبت به هتل 3 ستاره زیادتر از هتلهای مشابه است.
  • عفت
    4 مرور هتل
    هتلی مناسب برای سفری در طبیعت
    1396/05/18
    سلام این هتل بسیار تمیز و نوساز است. مخصوصا اتاق های پشت به خیابان که رو به سمت باغ هستند باصدای پرندگان می توانید از خواب بیدار شوید. البته ابتدا که وارد شدیم با توجه به موقعیت که داخل یک کوچه بود و نبود پارکینگ اختصاصی برای هتل کمی ناامید شدیم ولی تمیزی اتاق ها و راحتی فضای سوییت ها این کمبود را رفع کرد.
  • سید مرتضی
    2 مرور هتل
    هتلی تمیز ولی متوسط
    1396/04/25
    با سلام ما از تاریخ 96/4/13 به مدت 3 شب در این هتل اقامت داشتیم.متأسفانه با توجه به گرمی هوا ولی امکانات سرمایشی هتل کار نمی کرد،اسپلیت ها می گفتند گاز نداره و سیستم سرمایشی مرکزی هم داشت که اون هم کار نمی کرد.با خواهش یک کولر آبی کوچک برای اتاق آوردند.رفتار آقای علیزاده و مهندس که مدیر هتل بودند با احترام و خوب بود ولی بقیه پرسنل رفتار خوبی نداشتند.اتاق ما سوییت استودیو بود و در کل بد نبود به غیر از مسئله سرمایش.نکته دیگر کثیف بودن موکت کف اتاق بود که بهتر است فکری برای تعویض و یا شستشو آن کرد و یا مثلا جوری بشه که کسی با کفش داخل اتاق نشود.صبحانه هتل هم در کل بد نبود.غیر از صبح جمعه که روز برگشت ما بود و سلف سرویس بود دو روز دیگر صبحانه را سر میز می آوردند.در ضمن هتل پارکینگ نداره و خودش این یک مسئله است مخصوصا وقتی شلوغ بشه تو اون کوچه جای پارک نیست.به نظرم با کمی توجه بیشتر هتل خوبی می شود.در مورد کلیبر هم چند نکته وجود داره رستوران خوب تو شهر تقریبا نیست تعداد رستوران ها کم نیست ولی کیفیت ندارند.اطراف شهر از خود شهر خیلی قشنگ تر هست.سوغاتی شهر کم است ولی پتانسیل اینکه فروشگاه های بهتری برای سوغاتی ایجاد بشود دارد.
  • پیام
    2 مرور هتل
    یه هتل خوب
    1396/04/19
    سفر ما تو اردیبهشت 96 و بصورت خانوادگی بود و یه سوییت 5 تخته گرفته بودیم. هتل از لطاظ مکانی خوب بود و از نظر تمیزی هم عالی بود. اگر دوباره به کلیبر سفر کنم حتما دوباره همین هتل رو انتخاب می کنم.
  • سيد پدرام
    2 مرور هتل
    اقامت در بهشت گمشده ایران
    1395/08/08
    از نظر موقعیت نزدیک به خیابان اصلی شهر بوده که هم دسترسی راهتی دارد و همچنین فاصله ی لازم برای آرامش و آسودگی در آن حفظ شده است. برخورد پرسنل بسیار عالی بود و هتل از نظر امکانات رفاهی در سطح فوق العاده مدرن و جذابی قرار داشت. از همه بهتر اینکه از هتل تا رودخانه ی کلیبر پیاده تنها 15دقیقه راه بوده و نمای باغات و جنگل ها بسیار زیبا می باشد.
  • اشکان
    2 مرور هتل
    هتلی با امکانات اولیه خوب و نگهداری ضعیف
    1395/07/15
    هتل دارای امکانات متوسط رو به خوب است ولی نگهداری و نظافت در آن بسیار ضعیف بوده است. تابستان 95 در هتل اقامت داشتیم.
  • یعقوب
    1 مرور هتل
    هتل خوب آبرومند
    1395/07/06
    هتل خوب آبرومند با کارکنان مودب و صبحانه عالی به مسافران توصیه میکنم. مطمئنا راضی خواهند بود................................................................................
  • محمد
    3 مرور هتل
    هتلی در دل طبیعت
    1395/02/24
    با اینکه هتل در داخل شهر هست ولی از پنجره که به بیرون نگاه میکنی یه بافت روستایی با مه صبحگاهی میبینی که خیلی زیباست. جزو معدود هتلهایی بود که عکس اتاقهایی که دراینجا میبینید به واقعیت نزدیکه. صبحانه ساده که بصورت سلف نیست و پس از پرسش برایتان می آورند.
  • محمد علی
    1 مرور هتل
    بهترین هتل منطقه
    1394/09/16
    هتل خوبیه برای اقامت همه چیزش تقریبا مرتبه و تر و تمیزه فقط یک مقداری توی سرو صبحانه کمی معطل شدیم اونهم گفتن که به خاطر اون بود که ما وسط هفته رفته بودیم و تنها مسافر هتل بودیم توی اون منطقه بهترین هتل همینه ولی منطقه کلیبر و جنگل ارسباران خیلی دیدنیه و خوبه پیشنهاد دو روز سفر رو حتما میدم و همچنین بازدید از قلعه بابک
  • اردوان
    3 مرور هتل
    سه ستاره پنج ستاره
    1394/09/15
    هتل با وجود سه ستاره بودن از بسیاری از هتل های چهار و پنج ستاره تمیزتر و بروز تر میباشد. البته در زمان اقامت ما محل های عمومی هتل همچون اسانسور دارای کیفیت مطلوبی نبود که البته با دیدن اطاق با محیطی کاملا مغایر با محیط عمومی مواجه میشویم.
  • بهروز
    7 مرور هتل
    هیچ مشکلی به نظرم نمی رسد.
    1394/09/15
    اتاق های بسیار مجهز و با امکانات خوب. صبحانه بسیار خوب. برخورد کارکنان هتل هم مناسب. هیچ مشکلی به نظرم نمی رسد.

هتل های نزدیک هتل آپارتمان آنزا کلیبر

/ ایران / آذربایجان شرقی / کلیبر / هتل های کلیبر / هتل آپارتمان آنزا کلیبر