ویزای پرتغال

کشور پرتغال یکی از اعضای پیمان نامه شنگن است به همین دلیل برای سفر به این کشور احتیاج به گرفتن ویزا شنگن می باشد. برای گرفتن ویزا ابتدا باید از سفارت وقت مصاحبه رزرو کرد و در تاریخ و ساعت مقرر جهت مصاحبه و انگشت نگاری به انجا مراجعه نمود.

وقت سفارت عادی

مدت ویزا: طبق بلیط
زمان صدور: متناسب با وقت سفارت
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
(هر نفر) 294,000 تومان درخواست درخواست

سربرگ هتل برای سفارت

مدت ویزا: طبق بلیط
زمان صدور: 1 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
(هر نفر) 98,000 تومان درخواست درخواست

بلیط هواپیما جهت سفارت

مدت ویزا:
زمان صدور: 1 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
(هر نفر) 56,000 تومان درخواست درخواست

مدارک عمومی مورد نیاز:

فرم مشخصات فردی,پاسپورت,واچر هتل شهر مقصد,بیمه نامه مسافرتی,بلیت رفت و برگشت,پرینت حساب بانکی,عکس رنگی 4*3,سند مالکیت,ترجمه گواهی اشتغال به کار

شرایط ویزا

${Condition}

سوالها و جوابهای متداول

آیا برای گرفتن ویزای توریستی پرتغال نیاز به دعوتنامه است؟
خیر