ویزای مالزی

لطفا توجه فرمائید برای ایرانیان محترم تا 14 روز اقامت برای کشور مالزی ویزا احتیاج نمی باشد. در صورتی که قصد اقامت بیش از 14 روز در مالزی را دارید اخذ ویزا ضروری می باشد

سوالها و جوابهای متداول

آیا برای سفرتوریستی 14 روزه به مالزی اخذ ویزا ضروری می باشد؟
خیر
در چه صورت اخذ ویزای مالزی ضروری می باشد؟
در صورتی که اقامت ما بیش از 14 روز باشد اخذ ویزای دو ماهه مالزی ضروری می باشد