ویزای لهستان

لهستان در اروپای شرقی قراردارد و با کشورهایی مانند آلمان و جمهوری چک همسایه است . کشور لهستان یکی از اعضای پیمان نامه شنگن است ، پس کسانی که دارای ویزای شنگن هستند می توانند به این کشور سفر کنند. برای اخذ ویزای شینگن ابتدا باید از سفارت درخواست وقت نموده و در تاریخ و ساعت مقرر جهت انگشت نگاری و مصاحبه به ان محل مراجعه کرد.

وقت سفارت عادی

مدت ویزا: طبق بلیط
زمان صدور: متناسب با وقت سفارت
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
(هر نفر) 238,000 تومان درخواست درخواست

وقت سفارت تجاری

مدت ویزا: طبق بلیط
زمان صدور: متناسب با وقت سفارت
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
  • سند مالکیت
(هر نفر) 238,000 تومان درخواست درخواست

سربرگ هتل برای سفارت

مدت ویزا: طبق بلیط
زمان صدور: 1 روز
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
(هر نفر) 98,000 تومان درخواست درخواست

مدارک عمومی مورد نیاز:

فرم مشخصات فردی,پاسپورت,واچر هتل شهر مقصد,بیمه نامه مسافرتی,بلیت رفت و برگشت,ترجمه پرینت بانکی,عکس رنگی 4*3,سند مالکیت,ترجمه گواهی اشتغال به کار

شرایط ویزا

${Condition}

سوالها و جوابهای متداول

آیا هزینه 60یورو صندوق سفارت بر عهده مسافر است ؟
بلی - هزینه 60 یورو صندوق سفارت بر عهده فرد متقاضی می باشد.
آیا حضور فرد در روز سفارت الزامی است ؟
بلی - حضور فرد در روز سفارت برای مصاحبه و انگشت نگاری الزامی است .
آیا گرفتن جواب ویزا بر عهده فرد متقاضی است ؟
خیر- گرفتن جواب ویزا بر عهده آژانس آتالند می باشد.
آیا برای ویزا لهستان بدون ارائه دعتونامه امکان پذیر می باشد ؟
بلی - بدون ارائه دعوتنامه اخذ ویزای لهستان امکان پذیر می باشد .
آیا مسئولیت صدور بلیت و رزرو هتل و...قبل ازصدور ویزا به عهده مسافر میباشد؟
بلی واین آژانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.