ویزای قطر

اعتبار و مدت اقامت ویزای قطر طبق بلیط صادر می گردد. بلیط باید قطعی شده و حتما از هواپیمایی قطر گرفته شود همچنین هتل باید به تعداد روز های اقامت در این کشور رزرو قطعی شود. مدارک تکمیلی( در صورت دارا بودن مدارک زیر شانس شما برای گرفتن ویزا بیشتر می شود): - مدرکی دال بر سفر به کشور: قطر - استرالیا - کانادا - نیوزیلند - حوزه شینگن - آمریکا - انگلستان طی 5 سال گذشته.

ویزای توریستی عادی

مدت ویزا: 3 ماه اعتبار 1 ماه اقامت
زمان صدور: 5 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • پاسپورت
  • بلیت رفت و برگشت
  • واچر هتل شهر مقصد
  • اسکن عکس ۴*۳
(هر نفر) 770,000 تومان درخواست درخواست

ویزا به شرط داشتن بلیط

مدت ویزا: 3 ماه اعتبار 1 ماه اقامت
زمان صدور: 5 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • پاسپورت
  • بلیت رفت و برگشت
  • واچر هتل شهر مقصد
  • اسکن عکس ۴*۳
(هر نفر) 735,000 تومان درخواست درخواست

ویزا در صورت رزرو هتل

مدت ویزا: 3 ماه اعتبار 1 ماه اقامت
زمان صدور: 5 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • پاسپورت
  • بلیت رفت و برگشت
  • واچر هتل شهر مقصد
  • اسکن عکس ۴*۳
(هر نفر) 700,000 تومان درخواست درخواست

سوالها و جوابهای متداول

آیا میتوان با خط هوایی جز قطر ایرویز برای گرفتن این نوع ویزا اقدام کرد؟
خیر؛ ویزای صادر شده توسط آتالند فقط در صورتی به مسافر داده می شود که بلیط توسط هواپیمایی قطر ایرویز صادر شده باشد.
آیا داشتن مدارک تکمیلی ویزا برای قطر الزامی است؟
خیر؛ مدارک تکمیلی صرفا جهت قوی کردن درخواست ویزای متقاضی است.
آیا ورود با پاسپورتی که انقضای آن کمتر از 6 ماه است، امکان پذیر می باشد؟
خیر؛ اگر پاسپورت شما کمتر از 6 ماه اعتبار دارد باید ابتدا برای گرفتن پاسپورت جدید اقدام کنید.

ویزا قطر

نمونه ویزای قطر

مدت اعتبار ویزای قطر

ویزای قطر به صورت الکترونیک صادر می گردد. اخیرا کشور قطر صدور ویزا را برای 242 کشور آغاز کرده است. برای گرفتن ویزای قطر بلیط باید حتما از هواپیمایی قطر (Qatar Airways) و حتما قطعی باشد و تیکت صادر گردد. رزرو بلیط قابل قبول نمی باشد.مدت زمان اقدام برای ویزای قطر باید 90 روز یا کمتر با تاریخ سفر فاصله داشته باشد. برای ویزای قطر پاسپورت باید 6 ماه تا تاریخ منقضی شدن فاصله داشته باشد.