ویزای قزاقستان

در حال حاضر فقط ویزای ترانزیت برای کشور قزاقستان توسط شرکت کردشکری آتالند صادر می شود که یکی از مدارک آن ویزای کشور مقصد است. برای مثال اگر پرواز شما به مقصد کشور ازبکستان بیشتر از حد معمول در یکی از فرودگاه های قزاقستان توقف دارد میتوانید با ارائه ی ویزای توریستی ازبکستان نسبت به دریافت ویزای ترنزیت قزاقستان اقدام نمایید.

ویزای ترانزیت سینگل

مدت ویزا: 5 روز
زمان صدور: 5 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • پاسپورت
  • فرم مشخصات فردی
  • عکس رنگی 4*3
(هر نفر) 315,000 تومان درخواست درخواست

سوالها و جوابهای متداول

آیا اخذ دعوتنامه برای ویزای توریستی یا تجاری قزاقستان لازم است؟
بله. برای اخذ انواع ویزای قزاقستان دعوتنامه ضروری است و شرکت گردشگری آتالند جهت اخذ دعوتنامه اقدام می کند.