ویزای قرقیزستان

ویزا قرقیزستان به صورت الکترونیک صادر می شود. ویزای توریستی قرقیزستان سه نوع دارد: - یکبار ورود 30 روز - دوبار ورود 30 روز - یکبار ورود 90 روز

ویزای توریستی عادی

مدت ویزا: 30 روز یکبار ورود
زمان صدور: 3 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
  • اسکن عکس ۴*۳
(هر نفر) 392,000 تومان درخواست درخواست

ویزای توریستی عادی

مدت ویزا: 90 روز یکبار ورود
زمان صدور: 3 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
  • اسکن عکس ۴*۳
(هر نفر) 462,000 تومان درخواست درخواست

ویزای توریستی عادی

مدت ویزا: 30 روز دوبار ورود
زمان صدور: 3 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
  • اسکن عکس ۴*۳
(هر نفر) 595,000 تومان درخواست درخواست

سوالها و جوابهای متداول

با ویزا الکترونیک از چه مبادی ورودی می توان وارد قرقیزستان شد؟
با ویزای الکترونیک شما می توانید از مبدا ورودی فرودگاه بین المللی Manas, فرودگاه بین المللی Osh و مرز Ak-jol بین قزاقستان و قرقیزستان وارد کشور قرقیزستان شوید.
بعد از چند روز باید برای رجیستری اقدام کرد؟
بعد از ورود به قرقیزستان 5 روز کاری فرصت دارید تا برای رجیستری اقدام کنید. رجیستر به معنای این است که باید محل اقامت خود را به نزدیک ترین اداره پلیس اطلاع دهید.