ویزای فرانسه

فرانسه نیز جزو کشور های عضو شنگن می باشد بنابراین برای سفر به این کشور باید برای اخذ ویزای شنگن اقدام کرد. برای این منظور ابتدا باید از سفارت یا دفتر مربوطه درخواست وقت نموده و در موعد تعیین شده جهت امور انگشت نگاری و مصاحبه به همراه کلیه ی مدارک لازم به سفارت مراجعه نمائید. برای کسب اطلاعات بیشتر مطالب ذیل این بخش را مطالعه فرمایید.

وقت سفارت عادی

مدت ویزا: طبق بلیط
زمان صدور: متناسب با وقت سفارت
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
(هر نفر) 210,000 تومان درخواست درخواست

وقت سفارت تجاری

مدت ویزا: طبق بلیط
زمان صدور: متناسب با وقت سفارت
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
  • دعوت نامه معتبر
(هر نفر) 210,000 تومان درخواست درخواست

سربرگ هتل برای سفارت

مدت ویزا: طبق بلیط
زمان صدور: 1 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
(هر نفر) 98,000 تومان درخواست درخواست

بلیط هواپیما جهت سفارت

مدت ویزا:
زمان صدور:
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
(هر نفر) 56,000 تومان درخواست درخواست

مدارک عمومی مورد نیاز:

فرم مشخصات فردی,پاسپورت,واچر هتل شهر مقصد,بیمه نامه مسافرتی,بلیت رفت و برگشت,ترجمه پرینت بانکی,عکس رنگی 4*3,سند مالکیت,ترجمه گواهی اشتغال به کار

شرایط ویزا

${Condition}

سوالها و جوابهای متداول

آیا هزینه 60یورو صندوق سفارت بر عهده مسافر است ؟
بلی - هزینه 60 یورو صندوق سفارت بر عهده فرد متقاضی می باشد.
آیا حضور فرد در روز مصاحبه الزامی است ؟
بلی - حضور فرد درخواست کننده ضروری است مگر برای افراد صغیری که سن شان کمتر از 12 سال باشد.
آیا هزینه وقت سفارت غیر قابل استرداد می باشد؟
خیر غیر قابل استرداد است.
آیا مسئولیت صدور بلیت و رزرو هتل و...قبل ازصدور ویزا به عهده مسافر است؟
بلی واین آژانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.