ویزای سوئد

کشور سوئد عضو معاهده ی شنگن است برای ورود به این کشور باید مبادرت به گرفتن ویزای شنگن کنید. برای گرفتن ویزای این کشور باید حتما مقصد سفر شما کشور سوئد باشد و از سه ماه قبل برای گرفتن ویزا اقدام کنید.

وقت سفارت عادی

مدت ویزا: طبق بلیط
زمان صدور: متناسب با وقت سفارت
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
  • دعوت نامه معتبر
(هر نفر) 1,015,000 تومان درخواست درخواست

سربرگ هتل برای سفارت

مدت ویزا: طبق بلیط
زمان صدور: 1 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
(هر نفر) 112,000 تومان درخواست درخواست

مدارک عمومی مورد نیاز:

پاسپورت,واچر هتل شهر مقصد,بیمه نامه مسافرتی,بلیت رفت و برگشت,پرینت حساب بانکی,عکس رنگی 4*3,سند مالکیت,ترجمه گواهی اشتغال به کار

شرایط ویزا

${Condition}

سوالها و جوابهای متداول

آیا پرداخت هزینه سفارت سوئد در روز مصاحبه انجام می شود؟
خیر؛ هزینه وقت سفارت سوئد به صورت آنلاین و در حین گرفتن وقت سفارت توسط کروز انجام می شود.
مدارک سفارت سوئد جهت گرفتن ویزای شینگن شامل چه مواردی است؟
لازم به ذکر است که سفارت سوئد مدارکی مانند سایر کشورهای عضو شینگن تعیین کرده است.