ویزای سریلانکا

ویزای سریلانکا احتیاجی به مراجعه حضوری و مصاحبه نداشته و تنها با داشتن اسکن پاسپورت می توان برای اخذ ویزا اقدام کرد. ویزای سریلانکا به صورت الکترونیک صادر می شود.

ویزای توریستی عادی

مدت ویزا: 6 ماه اعتبار - 1 ماه اقامت - دابل
زمان صدور: 3 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • پاسپورت
  • فرم مشخصات فردی
(هر نفر) 385,000 تومان درخواست درخواست

سوالها و جوابهای متداول

چند نوع ویزای سریلانکا وجود دارد؟
در حال حاضر 3 نوع ویزای سریلانکا وجود دارد که ویزای توریستی ساده ترین نوع آن است.