ویزای رواندا

کشور آفریقایی روآندا برای تمام ملیت ها ویزای 30 روزه یکبار ورود صادر می کند. شرکت گردشگری آتالند دو نوع ویزا برای این کشور صادر می کند. اولین نوع ویزا ویزای عادی توریستی این کشور است و نوع دوم ویزای این کشور ویزای شرق آفریقا است که مسافر علاوه بر روآندا می تواند از کشور های اوگاندا و کنیا هم دیدن کند.

ویزای توریستی عادی

مدت ویزا: 30 روز
زمان صدور: 5 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
  • اسکن عکس ۴*۳
(هر نفر) 350,000 تومان

سوالها و جوابهای متداول

شهروندان کدام کشورها می توانند به صورت فرودگاهی از کشور روآندا ویزا بگیرند؟
شهروندان کشورهای استرالیا، آلمان، رژیم صهیونیستی، نیوزیلند، آفریقای جنوبی، سوئد، بریتانیا و ایالات متحده آمریکا، می توانند به صورت فرودگاهی واردروآندا شوند، در غیر اینصورت بایستی از قبل ویزای روآندا را تهیه نمایند.
آیا میتوان از کشور روآندا ویزای شرق آفریقا گرفت؟
بله میتوان از کشور روآندا ویزای شرق آفریقا گرفت ولی ورود باید حتما از کشور روآندا باشد.
آیا برای ورود به روآندا، واکسیناسیون خاصی لازم است؟
بله، برای ورود به روآندا بایستی واکسیناسیون تب زرد انجام شود.