ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید.برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.

ویزا به شرط داشتن بلیط

مدت ویزا: 1 ماهه
زمان صدور: 4 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • پاسپورت
  • عکس رنگی 4*3
  • کپی صفحه اول و دوم شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • بلیت رفت و برگشت
  • واچر هتل شهر مقصد
  • گواهی موجودی حساب ۵ میلیون تومانی
(هر نفر) 406,000 تومان درخواست درخواست

سوالها و جوابهای متداول

آیا اقامت شما بیش از حد مجاز جریمه دارد؟
توجه داشته باشید اگر اقامت شما بیش از حد مجاز قانونی باشد و اگر در این فاصله پلیس امنیتی متوجه این موضوع شد مسافر متاسفانه به 2 سال حبس و جریمه نقدی خواهد شد.
آیا مسئولیت صدور بلیت و رزرو هتل و...قبل ازصدور ویزا به عهده مسافر میباشد؟
بلی واین آژانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.
آیا حضور مسافر برای گرفتن ویزا الزامی است؟
برای گرفتن ویزا حضور مسافر در ایران الزامی می باشد