ویزای اوکراین

تا اطلاع ثانوی ویزای این مقصد اخذ نمی گردد. اطلاعات وارد شده صرفا جهت مشاهده است.
به جز شهروندان کشورهای لهستان، مجارستان، رومانی، مغولستان، جماهیر شوروی سابق (به جز لیتوانی، لتونی، استونی)، کشورهای عضو اتحادیه اروپا، سوئیس، ژاپن، کانادا و آمریکا، شهروندان باقی کشورها برای ورود به کشور اکراین نیازمند ویزا هستند.ویزای کشور اوکراین برای شهروندان خارجی و افراد فاقد تابعیت در صورت موجود بودن مدارک مورد نیاز و با توجه به مدت اقامت فرد صادر می گردد.

سوالها و جوابهای متداول

آیا ویزای اوکراین قابل تمدید است؟
برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار امکان تمدید ویزا وجود ندارد، البته در مواردی خاص مانند مشکلات پزشکی این کار انجام می شود.
آیا برای سفر به اوکراین به ویزا نیاز هست؟
بله، فقط دارندگان ویزای دیپلماتیک برای سفر به اکراین به ویزا نیازی ندارند.
در صورت رد درخواست ویزا، آیا می توان تقاضای تجدید نظر کرد؟
بله، می توانید درخواست ویزای خود را مجددا به همراه اثبات دلیل رد درخواست ویزا و نامه ی درخواست تجدید نظر را ظرف مدت دو ماه از تاریخ رد درخواست به سفارت ارائه کنید.
در صورت رد درخواست ویزا، آیا هزینه ی درخواست ویزا بازگردانده می شود؟
خیر، هزینه ی ویزا غیرقابل بازگشت است.
ررسی درخواست ویزا چه مدت به طول می انجامد؟
بررسی درخواست ویزا معمولا 15 روز طول می کشد اما ممکن است به 30 روز نیز برسد.
آیا امکان درخواست ویزای فوری وجود دارد؟
بله، هزینه ی درخواست ویزای فوری دو برابر هزینه ی ویزای عادی است و در کمتر از 15 روز ویزا صادر می گردد.