ویزای اندونزی

ویزای توریستی اندونزی به متقاضیانی تعلق می گیرد که به قصد بازدید و گردش می خواهند به این کشور سفر کنند. دارندگان ویزا ی توریستی اندونزی به هیچ وجه اجازه ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را ندارند. برای متقاضیان با گذرنامه ی ایرانی، صدور ویزا اندونزی از طریق سفارت اندونزی در تهران انجام می گیرد. مدت اعتبار ویزا یک ماه است و امکان تمدید آن در کشور اندونزی وجود ندارد. جهت تقاضای ویزا اندونزی مصاحبه انجام نمی گیرد و حضور متقاضی الزامی نیست. ویزا تنها در قالب بلیط هتل صادر می شود

ویزا به شرط داشتن بلیط

مدت ویزا: 3 ماه اعتبار 14 روز اقامت
زمان صدور: 7 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • بلیت رفت و برگشت
  • عکس رنگی 4*3
  • پاسپورت
  • واچر هتل شهر مقصد
  • گواهی موجودی حساب ۱۲ میلیون تومانی
(هر نفر) 441,000 تومان درخواست درخواست

ویزا به شرط داشتن بلیط

مدت ویزا: 3 ماه اعتبار اعتبار 14 روز اقامت (فوری)
زمان صدور: 3 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • پاسپورت
  • واچر هتل شهر مقصد
  • گواهی موجودی حساب ۱۲ میلیون تومانی
  • بلیت رفت و برگشت
  • عکس رنگی 4*3
(هر نفر) 1,001,000 تومان درخواست درخواست

سوالها و جوابهای متداول

آیا گرفتن ویزا برای اندونزی ضروری می باشد؟
بله برای ورود به اندونزی اخذ ویزا ضروری می باشد
برای اخذ ویزا گواهی تمکن مالی ضروری می باشد؟
بله گواهی تمکن مالی با حداقل 12 میلیون تومان به لاتین ضروری می باشد.
در صورت ماندن که بیشتر از زمان ویزا چه اتفاقی میوفتد؟
اگر بیشتر کمتر از 60 روز باشد مسافر بایستی به ازای هر روز 20 دلار آمریکا پرداخت کند. در صورت اقامت بیشتر از 60 شخص متخلف به 5 سال زندان و پرداخت 25 هزار روپیه اندونزی محکوم خواهد شد.