ویزای امارات

اخذ ویزای امارات (دبی )احتیاج به حضور فیزیکی مسافر در سفارت و مصاحبه ندارد و تنها با داشتن اسکن پاسپورت و عکس می توان برای گرفتن ویزا اقدام کرد.

توریستی انفرادی عادی

مدت ویزا: ۱۴ روز
زمان صدور: 7 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • پاسپورت
(هر نفر) 665,000 تومان درخواست درخواست

ویزای توریستی فوری

مدت ویزا: 14 روز
زمان صدور: 3 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • پاسپورت
(هر نفر) 770,000 تومان درخواست درخواست

سوالها و جوابهای متداول

- آیا برای دریافت ویزای امارات احتیاج به حضور فرد می باشد؟
خیر، ارسال و تحویل ویزای امارات به صورت الکترونیکی است.
حداقل اعتبار پاسپورت جهت صدور ویزای امارات چند ماه است؟
حداقل اعتبار 7 ماه می باشد.
آیا مسئولیت صدور بلیت و رزرو هتل و...قبل ازصدور ویزا به عهده مسافر میباشد؟
بلی واین آژانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.
آیا کودکان و نوزادان نیز نیاز به ویزا دارند؟
بله تمام افراد برای ورود به امارات نیازمند ویزا هستند.
آیا نیاز است پاسپورت را برای لیبل خوردن ارسال کرد؟
خیر، ویزای کشور امارات تنها به صورت الکترونیکی صادر می گردد و لازم است پرینت آن را به هنگام سفر به همراه داشته باشید.
اگر قصد توقف بین راهی در امارات در مسیر رفت و برگشت داشته باشم، آیا لازم است دوبار ویزا تهیه کنم؟
بله، برای هر بار ورود به امارات نیازمند ویزا هستید.
چرا درخواست اخذ ویزای من رد شده است؟
متاسفانه مقامات امارات متحده ی عربی اطلاعاتی درباره ی دلیل رد درخواست ویزا ارائه نمی دهند.
اگر درخواست ویزای من رد شود، مبلغی که برای اخذ ویزا پرداخت کرده ام بازگردانده می شود؟
خیر، اداره ی مهاجرت امارات متحده هزینه ی درخواست های رد شده را عودت نمی دهد.

نکات مهم درباره سفر به کشور امارات

- ماندن در امارات حتی یک روز بیشتر از مدت اعتبار ویزا، به هر دلیلی خلاف قوانین امارات بوده و علاوه بر جریمه نقدی، مشکلات قانونی نیز به دنبال خواهد داشت.- خانم های مجرد، دختران و پسرانی که صدور ویزای آنها به واسطه ویزای همراهشان بوده است بدون همراه خود نباید به دبی وارد شوند، در غیر اینصورت مشمول زندان و جریمه سنگین می شوند.- در صورتی که قصد ورود به کشور امارات از طریق فرودگاه شهری غیر از دبی را دارید باید ویزای ورود به همان شهر را تقاضا نمایید.

شرایط ویزای امارات (دبی)

- اگر گذرنامه از تاریخ ورود به خاک امارات متحده عربی کمتر از 6 ماه اعتبار داشته باشد، درخواست ویزای امارات رد خواهد شد.- اگر ویزای قبلی شخص همچنان اعتبار داشته باشد، در خواست ویزای جدید رد خواهد شد و علاوه بر هزینه ی ثبت درخواست باید مبلغ 150 درهم نیز برای کنسل کردن درخواست جدید بپردازد.- اگر درخواست کننده از سوی هر آژانس مسافرتی درخواست ویزای امارات کرده و ویزا برایش صادر نشده باشد، در خواست ویزای او از سوی هر آژانس مسافرتی دیگری رد خواهد شد.- اگر درخواست کننده بیش از مدت مجاز اقامت خود در امارات متحده عربی بماند، در خواست بعدی او، بدون توجه به آژانس مسافرتی عامل رد خواهد شد.- اگر مسافری به هر دلیلی از ویزای خود استفاده نکند و مدت اعتبار آن به پایان برسد، ویزا باطل نمی گردد. برای ثبت درخواست جدید باید ویزای قبلی با پرداخت هزینه ی کنسلی به مبلغ 150 درهم باطل شود و سپس برای درخواست جدید اقدام شود. در غیر این صورت درخواست جدید رد خواهد شد.

اتباع کدام کشورها نیاز به ویزای امارات ندارند

کسانی که تابعیت کشور هایی از جمله اتحادیه اروپا ، استرالیا و برونئی و کانادا، مالزی ، هنگ کنگ ، ژاپن ، نیوزلند ، سنگاپور ، کره جنوبی آمریکا ، و ... را دارند می توانند آزادانه از طریق هوائی ، زمینی ، و یا دریایی وارد این کشور شوند . مدت زمان اقامت برای این افراد 30 روز می باشد و تا 10 روز نیز قابل اضافه نمودن است ولی به شما پیشنهاد می شود که ریسک نکنید و بیشتر از مدت اقامت در این کشو نمائید چون جریمه هر روز اقامت اضافه 100 درهم است .اگر شما مقیم کشورهای بالا نمی باشید حتما باید ویزا از طریق اسپانسرهای شما مانند هتل ها یا آژانس های مسافرتی قبل از ورود شما به امارات اخذ گردد. لطفا به این نکته توجه فرمائید که شخص با پاس اسرائیلی اجازه ورود به امارات را ندارد ولی اگر مهر این کشور در پاسپورت خورده باشد برای ورود مشکلی وجود ندارد.