ویزای اسپانیا

کشور اسپانیا جزو کشور های عضو پیمان شنگن هست. برای کشور اسپانیا چند نوع ویزا اعم از ویزای توریستی, تجاری, دیدار با خانواده شهروند اروپا صادر می شود.

وقت سفارت عادی

مدت ویزا: طبق بلیط
زمان صدور: متناسب با وقت سفارت
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
(هر نفر) 294,000 تومان درخواست درخواست

سوالها و جوابهای متداول

${Question}
${Answer}

مدارک لازم برای ویزای اسپانیا :

· اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه · 2 قطعه عکس 3 * 4 (جدید،رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن) · کپی از تمام صفحات شناسنامه · کپی از تمام صفحات سند مالکیت به نام فرد متقاضی · گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت شش ماه های سپرده بانکی · حداقل مانده موجودی حساب حداقل 50 میلیون تومان می باشد. (بابت هر نفر) · مدارک شغلی: برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها: کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی · برای صاحبان شرکت های خصوصی( مدیر عامل،عضو هیات مدیره ...)کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت · برای کارمندان بخش دولتی: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی · برای کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی · برای کسبه: کپی از جواز کسب/ کارت بازرگانی · کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی(آمریکا – کانادا – شنگن – سوییس – انگلیس – استرالیا) .تمامی مدارک می بایست به اسپانیایی ترجمه شود. (با مهر و امضا رسمی دارالترجمه)