ویزای اتریش

اخذ ویزا برای اتباع ایرانی که قصد سفر به اتریش را دارند الزامی می باشد. مدت این روادید در هر شش ماه سال نباید بیشتر از 90 روز باشد. سفارت اتریش در تهران همچنین مسئولیت صدور روادید های شنگِن برای سفر به جمهوری مالت و جمهوری اسلوونی را بر عهده دارد. درخواست ویزا و یا اقامت فقط با داشتن وقت قبلی امکان پذیر است. تمامی مدارک مورد نظر برای صدور هر نوع ویزای اتریش باید به زبان آلمانی ترجمه شود.

وقت سفارت عادی

مدت ویزا: طبق بلیط
زمان صدور: متناسب با وقت سفارت
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • پاسپورت
(هر نفر) 294,000 تومان درخواست درخواست

وقت سفارت تجاری

مدت ویزا: طبق بلیط
زمان صدور: متناسب با وقت سفارت
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • پاسپورت
  • دعوت نامه معتبر
(هر نفر) 294,000 تومان درخواست درخواست

سربرگ هتل برای سفارت

مدت ویزا: طبق بلیط
زمان صدور: 1 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
(هر نفر) 98,000 تومان درخواست درخواست

مدارک عمومی مورد نیاز:

پاسپورت,واچر هتل شهر مقصد,بلیت رفت و برگشت,بیمه نامه مسافرتی,پرینت حساب بانکی,عکس رنگی 4*3,سند مالکیت,ترجمه گواهی اشتغال به کار

شرایط ویزا

${Condition}

سوالها و جوابهای متداول

آیا هزینه 60یورو صندوق سفارت بر عهده مسافر است ؟
بلی - هزینه 60 یورو صندوق سفارت بر عهده فرد متقاضی
- آیا برای ویزا توریستی اتریش بدون ارائه دعتونامه امکان پذیر می باشد ؟
بلی - بدون ارائه دعوتنامه امکان پذیر می باشد .
- آیا برای نوزادان و کودکان میبایست وقت مصاحبه جداگانه درخواست گردد؟
بلی - برای هر فرد با یک پاسپورت باید وقت جداگانه گرفت .
- مسئولیت صدور بلیت و رزرو هتل و...قبل ازصدور ویزا به عهده چه کسی می باشد؟
به عهده مسافر میباشد و این آژانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.