ویزای آلمان

برای دریافت همه ی انواع ویزای کشور آلمان لازم است که متقاضی دارای دعوتنامه و دلیل موجه برای درخواست ویزا باشد. داشتن پذیرش تحصیلی ازدانشگاه های آلمان، دعوت نامه تجاری و توریستی، گواهی پذیرش مقاله در کنفرانس و... می توانند از دلایل موجه برای درخواست ویزای آلمان باشد. اما با توجه به صدور ویزای شینگن توسط سفارت آلمان در تهران، داشتن دعوت نامه و پذیرش به تنهایی تضمینی برای صدور ویزا ایجاد نمی کند و سفارت آلمان در ایران برای صدور و یا عدم صدور ویزا اختیار تام دارد.

وقت سفارت عادی

مدت ویزا: طبق بلیط
زمان صدور: متناسب با وقت سفارت
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • پاسپورت
(هر نفر) 210,000 تومان درخواست درخواست

وقت سفارت تجاری

مدت ویزا: طبق بلیط
زمان صدور: متناسب با وقت سفارت
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • پاسپورت
  • دعوت نامه معتبر
(هر نفر) 210,000 تومان درخواست درخواست

سربرگ هتل برای سفارت

مدت ویزا: طبق بلیط
زمان صدور: 1 روز کاری
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
(هر نفر) 98,000 تومان درخواست درخواست

بلیط هواپیما جهت سفارت

مدت ویزا:
زمان صدور: 3 ساعت
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
(هر نفر) 56,000 تومان درخواست درخواست

مدارک عمومی مورد نیاز:

پاسپورت,واچر هتل شهر مقصد,فرم مشخصات فردی,بیمه نامه مسافرتی,بلیت رفت و برگشت,پرینت حساب بانکی,سند مالکیت,دعوت نامه معتبر

شرایط ویزا

${Condition}

سوالها و جوابهای متداول

آیا هزینه 60یورو صندوق سفارت بر عهده مسافر است ؟
بلی - هزینه 60 یورو صندوق سفارت بر عهده فرد متقاضی می باشد.
آیا حضور فرد در روز سفارت الزامی است ؟
بلی - حضور فرد در روز سفارت برای مصاحبه و انگشت نگاری الزامی است .
آیا برای ویزا آلمان بدون ارائه دعوتنامه امکان پذیر می باشد ؟
خیر - برای افرادی که قصد ویزای آلمان را دارند ارائه دعوتنامه معتبر از یک شرکت آلمانی و یا یک شخص از آلمان الزامی می باشد .
کارمندان دولت چه مدارک شغلی باید ارائه دهند؟
گواهی انتساب به خدمت و یا گواهی کار، اشتغال و آخرین فیش حقوقی
کارمندان شرکت های خصوصی چه مدارک شغلی باید ارائه دهند؟
گواهی کار و یا آخرین قرارداد همراه با فیش حقوقی سه ماه گذشته، گواهی بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی و یا مدرک مشابه و یا در صورت در دسترس نبودن، گواهی نامه رسمی کارفرما کفایت می کند
افراد با شغل چه مدارک شغلی باید ارائه دهند؟
گواهی ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها ) به عنوان مثال پروانه کسب و یا گواهی اداره ثبت شرکتها( و گواهی عضویت در بیمه تامین اجتماعی ، خدمات درمانی و یا یک مدرک مشابه
مدیران یا سهامداران، چه مدارک شغلی باید ارائه دهند؟
مدیران و یا سهام داران شرکتهای ایرانی: معرفی نامه امضا شده توسط نماینده رسمی جهت تائید اداره و سمت درخواست کننده، گواهی ثبت شرکت در ایران )به طور مثال آگهی روزنامه رسمی(، گواهی تائید نام چنانچه در آگهی رسمی درج نشده باشد
هنرمندان، چه مدارک شغلی باید ارائه دهند؟
گواهی عضویت در یک انجمن حرفه مربوطه برای هنرمندان )به طور مثال انجمن سینما، عکاسان و غیره( و/یا مدرکی مبنی بر انجام حرفه هنری )شرکت در نمایشگاه، فستیوال و غیره( گواهی بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی و یا مدرک مشابه
بازنشستگان، چه مدارک شغلی باید ارائه دهند؟
گواهی دریافت حقوق بازنشستگی
دانش آموزان/دانشجویان و کسانی که به سن قانونی نرسیده اند، چه مدارک شغلی باید ارائه دهند؟
گواهی اشتغال والدین و یا گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه
-بیکاران، چه مدارک شغلی باید ارائه دهند؟
گواهی مبنی بر ثبات اقتصادی و اجتماعی )به طور مثال گواهی ازدواج، شجرنامه، اسناد مالکیت ملک یا خانه)

نکات مهم در باره ویزای آلمان

- لطفا در خواست روادید خود را نزد نمایندگی خارجی آن کشور از حوزه شنگن ارائه دهید که قصد دارید بیشترین زمان سفرتان را در آنجا سپری نمایید. در صورتی که قصد دارید در چندین کشور از حوزه شنگن، برای مدت برابر اقامت داشته باشید، نماینده خارجی آن کشوری مسئول است که از طریق آن به حوزه شنگن وارد می شوید. - لطفا مدارک خود را بطور کامل به ترتیبی که آمده تنظیم نمایید و به شکلی که تعیین شده )مدارک اصل و یا کپی( به باجه تحویل دهید. تمامی کپی ها باید در قطع A4 تحویل داده شوند. حتی در صورتی که اصل مدرک قطع متفاوتی داشته باشد. هر درخواست کننده ای، خود شخصا مسئولیت مدارکی که تحویل می دهد را به عهده دارد. در صورتی که کمبودی در مدارک وجود داشته باشد، این خطر وجود دارد که سفارت درخواست شما را نپذیرفته یا رد کند. - پس از تحویل درخواست، به دلیل روند رسیدگی، سفارت مدارک دیگری ر�� نمی پذیرد. اما در موارد استثنا ممکن است بطور تلفنی ازشما بخواهد مدارک اضافه دیگری نیز ارائه دهید. - لطفا توجه داشته باشید در صورتیکه مدارک جعلی ارائه دهید، سفارت از صدور روادید برای شما خودداری خواهد کرد و کلیه کشورهای حوزه شنگن از صدور روادید برای مدتی طولانی برای شما خودداری خواهند نمود.

قوانین ویزا برای تبعه شنگن و غیر شنگن :

تبعه 25 کشور عضو شنگن از جمله هلند, لهستان , اتریش و چک برای ورود به آلمان فقط نیاز به ارائه پاسپورت و کارت شناسایی ملی دارند و میتوانند بعنوان توریست در آلمان اقامت کرده و کار کنند . ورود به آلمان برای این افراد بسیار ساده میباشد . برای اقامت در مدت زمان طولانی تر باید ظرف 2 هفته از تاریخ ورود نامشان در اداره ثبت شهروندان آلمان درج گردد . ولی اگر تبعه کشورهای عضو شنگن نیستید برای ورود به این کشور نیاز به گذراندن کلیه مراحل سفارتی جهت اخذ ویزا دارید .شهروندان استرالیا , کانادا , اسرائیل , ژاپن , نیوزلند , لهستان , سوئیس و آمریکا اگر بعنوان توریست قصد اقامت 3 ماهه دارند باید پاسپورت معتبر ( و نه ویزا ) ارائه دهند . پاسپورتشان باید از بدو ورود دارای حداقل 4 ماه اعتبار باشد . در صورت اقامت بیش از 3 ماه باید به سفارت مراجعه کرده و نسبت به اخذ ویزا اقدام نمایند.س��یر ملیت ها برای ورود به آلمان نیاز به اخذ ویزای شنگن دارند

آئین نامه گمرکی:

حمل کالا در فرانسه در هنگام ورود و خروج نیز همانند تمامی کشور های عضو اتحادیه اعمال میشود . برخی اقلام در هنگام خروج معاف از مالیات میباشند .همچنین بررسی های دقیق تری بر روی اقلام ورودی از آندورا صورت میگیرد .ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا دو ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.برای روادید توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق تلفن سفارت انجام می گیرد.