ویزای آذربایجان

برای ورود به خاک آذربایجان، داشتن ویزا ضروری است ، مسافران هوایی در فرودگاه باکو می توانند ویزا بگیرند، اما مسافران زمینی از قبل باید ویزا تهیه کنند. فقط در مرز جلفا جهت ورود به نخجوان در همان مبدا ورودی ویزا یا مهر ورود صادر می شود آن هم فقط برای ورود به محدوده خاکی نخجوان ، چون خاک نخجوان بصورت جغرافیایی از خاک اصلی آذربایجان جدا هست و امکان ورود بصورت زمینی از نخجوان به آذربایجان وجود ندارد. اخذ ویزای آذربایجان (باکو) بصورت برچسب پاسپورت یا الکترونیکی شرایط خاص خود را دارد که در ذیل مشاهده می کنید:

ویزا به شرط رزرو هتل از ما

مدت ویزا: ۳ ماه
زمان صدور: 4 روز
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
(هر نفر) 168,000 تومان درخواست درخواست

ویزای توریستی عادی

مدت ویزا: ۳ ماه
زمان صدور: ۳ روز
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
(هر نفر) 196,000 تومان درخواست درخواست

ویزای توریستی فوری

مدت ویزا: 3 ماه
زمان صدور: ۳ ساعت
نحوه پرداخت: آنلاین

مدارک مورد نیاز:

  • اسکن پاسپورت
(هر نفر) 392,000 تومان درخواست درخواست

سوالها و جوابهای متداول

- آیا برای ویزای الکترونیکی آذربایجان نیازی به اصل پاسپورت و اصل عکس هست؟
خیر نیازی ندارد و تنها با اسکن پاسپورت، صدور ویزا امکان پذیر می باشد.
- آیا ویزای الکترونیکی آذربایجان به صورت فوری هم انجام می شود؟
بلی- ویزای الکترونیکی آذربایجان به صورت فوری و سه ساعته انجام می شود.
ویزای الکترونیکی آذربایجان برای چند روز اقامت اعتبار دارد؟
به صورت 90 روز اعتبار و 30 روز اقامت می باشد.
آیا ویزای الکترونیک اعتبار دارد؟
بلی ، این نوع ویزا اعتبار بالای دارد و توسط اداره مهاجرت آذربایجان صادر می شود.
برای چند نفر می توان درخواست ویزای خانوادگی داد؟
ویزای خانوادگی برای حداقل 2 و حداکثر 10 نفر قابل درخواست است.
اگر تعداد اعضای خانواده ام بیش از 10 نفر بود، چه باید کنم؟
اگر تعداد اعضای خانواده ی شما بیش از 10 نفر است باید دو درخواست خانوادگی یا بیشتر ثبت کنید.
درخواست ویزای گروهی برای چند نفر قابل ثبت است؟
درخواست گروهی را می توان برای حداقل 10 و حداکثر 300 نفر ثبت کرد.
آیا باید برای برای کودکان و نوزادان ویزای جداگانه گرفت؟
بله، برای هر فرد باید ویزا به صورت جداگانه اخذ شود.
اگر قصد خروج از منطقه ی ترانزیت بین المللی را نداشته باشم، آیا لازم است که ویزا داشته باشم؟
خیر، نیازی نیست.
اطلاعات ویزای الکترونیکی من با اطلاعات پاسپورت مغایرت دارد، آیا می توانم وارد خاک آذربایجان شوم؟
خیر، ویزای الکترونیکی شما نامعتبر است. باید درخواست ویزای جدید ثبت کنید.
- اطلاعات ویزای الکترونیکی من با اطلاعات پاسپورت مغایرت دارد و از نامعتبر بودن آن اطلاع دارم، آیا هزینه ی اخذ ویزا به من بازگردانده می شود؟
خیر، قابل بازگشت نیست.
- اگر درخواست ویزای من رد شود، آیا هزینه ی درخواست ویزا قابل برگشت است؟
خیر، پرداخت های ویزای الکترونیکی قابل بازگشت نیستند.
- اعتبار پاسپورت برای درخواست ویزا حداقل چه مدت باید باشد؟
برای درخواست ویزا پاسپورت شما باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.
- آیا باید ویزای الکترونیکی به پاسپورت الصاق شود؟
خیر، ویزای الکترونیکی نباید به پاسپورت الصاق شود. باید نسخه ی پرینت شده ی ویزای الکترونیکی به همراه پاسپورت به هنگام ورود به کشور آذربایجان ارائه شود.

ویزای الکترونیکی آذربایجان (باکو)

ویزای الکترونیکی آذربایجان (باکو)، که آسان ویزا (Asan Visa) نام دارد، جهت تسهیل در ورود توریستها صادر می شود و همان اعتباری را دارد که ویزا بصورت برچسب بر روی پاسپورت چسبانده می شود. معمولا طی مدت 3 تا 5 روز صادر می شود، برای صدور ویزای الکترونیکی نیازی به اصل پاسپورت به هنگام صدور ویزا نیست، اما تصویر صفحه اول پاسپورت برای ویزای آذربایجان لازم است، حداقل اعتبار لازم تا انقضا تاریخ پاسپورت برای ویزای باکو ۶ ماه است. مدارک لازم برای ویزای الکترونیکی شامل اسکن پاسپورت با ۶ ماه اعتبار و اسکن عکس می باشد. مدت اعتبار اقامت در آذربایجان با استفاده از ویزای الکترونیکی ، یک ماه می باشد.xxxs

نحوه صحیح ارسال عکس پاسپورت

لطفا همانند شکل بالا فقط از صفحه اول پاسپورت که لاتین میباشد بصورت کامل و فول فریم با موبایل خود عکس بگیرید. دقت کنید که انگشت شما روی پاسپورت نباشد و هیچ کادر اضافی یا کم از اندازه پاسپورت نباشد

ویزای لیبل یا برچسب آذربایجان

ویزای لیبل یا برچسب، توسط کنسول گری آذربایجان در تهران و یا تبریز صادر می شود و این نوع ویزا بر یکی از صفحات پاسپورت الصاق می شود، مدت زمان صدور این نوع ویزا بین 3 تا 5 روز ممکن است متغیر باشد، ولی معمولا 3 روزه صادر می شود. مدت زمان اقامت با ویزای توریستی در باکو ۳۰ روز می باشد. مدارک لازم جهت صدور ویزای باکو، شامل اصل پاسپورت به همراه یک قطعه عکس 3*4 رنگی تمام رخ می باشد.

نکات مهم درباره ورود به آذربایجان و ارمنستان

آذربایجان و ارمنستان بر سر منظقه قره باغ آذربایجان دچار مناقشه هستند، لذا ورود از ارمنستان به آذربایجان و بالعکس دارای حساسیت های امنیتی است . کسانی که به ارمنستان سفر کرده باشند نمی توانند بلافاصله به آذربایجان سفر کنند و حداقل بین ۱ تا ۳ ماه بایستی فاصله بین دو سفر باشد تا درخواست ویزای آنها مورد یررسی قرار گیرد. حتی اگر بعد از این مدت هم به آدربایجان سفر کنند ممکن است توسط اداره امنیت آذربایجان مورد سوال قرار گیرند و اگر مشکل امنیتی وجود نداشت می توانند به خاک آذربایجان وارد شود. یطور کلی هر سفر به ارمنستان یک امتیاز منفی برای کسانی خواهد شد که می خواهند بعدا به آذربایجان سفر کنند، کسانی که به کررات به ارمنستان سفر کنند ممکن است در آینده از ورود به آذربایجان محروم شوند.

نکات مهم درباره ورود از آذربایجان به گرجستان

کسانی که می خواهند به آذربایجان و گرجستان همزمان سفر کنند و دوباره از طریق آذربایجان به کشور خود برگردند بایستی ویزای چند بار ورود یا مالتی بگیرند ، در غیر اینصورت بایستی از کشور گرجستان خارج شوند و نمی توانند با ویزای یکبار ورود دوباره به آذربایجان برگردند. کشور گرجستان ویزای بدو ورود می دهد و نیازی به تهیه ویزا از قبل نیست. کسانی که از آذربایجان وارد گرجستان می شوند در صورتی که ویزای مالتی نداشته باشند بایستی گرجستان را به مقصد ترکیه یا ارمنستان ترک کنند و یا بصورت هوایی به کشور برگردند. مرز گرجستان و آذربایجان در غرب آذربایجان با فاصله حدود ۷۰۰ کیلومتری باکو قرار دارد. فاصله خط مرزی آزربایجان با تفلیس حدود ۴۵ دقییقه است.