سفارت کوبا در تهران

ميدان نياوران، خ خداوردي، خ 17 غربي، پلاك 54
ویزای توریستی کوباویزای توریستی کوبا از تاریخ صدور یک ماه اعتبار دارد که جهت اخذ آن مدارک زیر مورد نیاز است:- اسکن رنگی پاسپورت- 2 قطعه عکس 3*4 رنگی زمینه سفید، تمام رخ- گواهی تمکن مالی و گردش سه ماهه آخر حساب بانکی به انگلیسی- گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب ترجمه شده به انگلیسی
نحوه دسترسی : تاکسی - اتوبوس
ساعات فعالیت: ساعت کاری سفارت روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9:30 الی 14 می باشد.