سفارت کره جنوبی در تهران

ميدان ونک، خيابان شيخ بهائي شمالي، کوچه دانشور غربي، شماره 2 
ویزای تجاری1. فرم درخواست ویزا2. عکس رنگی 4×3 (دو قطعه)- عکسها باید جدید و زمینه آنها سفید باشد.3. هزینه ویزا4. اصل گذرنامه و کپی صفحه اول آن (لازم به ذکر است گذرنامه باید بیش از 6 ماه اعتبار داشته باشد)5. کپی کارت ملی و شناسنامه (صفحه اول و دوم)6. دعوتنامه از شرکت کره ای- در صورتیکه شرکت کره ای برای بار اول از ایرانی دعوت می نماید، لازم است گواهی ثبت تجاری و آخرین گواهی پرداخت مالیات نیز به دعوتنامه پیوست گردد.- اگر برای صحت فعالیتهای تجاری شرکت کره ای جای تردیدی باقی باشد، ممکن است سفارت درخواست مدارک بیشتری نیز نماید.- در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.7. گواهی اشتغال به کار (برای شرکت ایرانی) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و کپی جواز کسب مغازه با ترجمه انگلیسی ( اگر در شرکت مشغول به کار نمی باشد)* اگر دعوت شونده برای بار اول به کشور کره سفر می نماید و یا شرکت ایرانی برای اولین بار کارمند خود را به کشور کره می فرستد، مدارک زیر نیز باید ارائه گردد.- لیست بیمه و یا فیش حقوقی کارمندان از شرکتی که در آن استخدام می باشند (به زبان انگلیسی)- آخرین سند اظهارنامه مالیاتی شرکت (به زبان انگلیسی)ویزای تحصیلی1. مدرک گواهی بورسیه یا نامه حمایت مالی خود متقاضی و یا والدین یا همسر وی بهمراه پرینت حساب بانکی و کپی شناسنامه آنها (صفحه اول و دوم) بهمراه ترجمه انگلیسی2. اصل نامه پذیرش ثبت نام از دانشگاه3. معرفی نامه انگلیسی از دانشگاه فعلی متقاضی ( اگر متقاضی در دانشگاه ایرانی در حال تحصیل می باشد)4. ترجمه رسمی انگلیسی ریز نمرات و آخرین مدرک تحصیلی* درصورت نیاز، مصاحبه انجام می شود.ویزای ( کنفرانس، سمینار، نمایشگاه علمی)1. دعوتنامه از میزبان- در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.2. گواهی اشتغال به کار یا تحصیل به زبان انگلیسی3. پرینت حساب بانکی و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)ویزای دیدار خانوادگی (1): اگر دعوت کننده کره ای باشد1. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه بهمراه ترجمه انگلیسی و کپی کارت ملی2. دعوتنامه ( کپی پشت و روی کارت شناسایی ملی کره ای دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد)- در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.3. گواهی اشتغال به کار ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)ویزای دیدار خانوادگی (2): اگر دعوت کننده ایرانی باشد1. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه بهمراه ترجمه انگلیسی و کپی کارت ملی2. دعوتنامه (کپی پشت و روی کارت خارجی کره ای شخص دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد)- در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود:شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.3. گواهی اشتغال به کار ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)4. کپی شناسنامه دعوت کننده ایرانی (از صفحه اول و دوم) بهمراه ترجمه انگلیسی*صدور ویزا کره جنوبی به میزان حساب شما بستگی دارد و هرچقدر میزان موجودی حساب بانکی شما بیشتر باشد احتمال صدور ویزای کره جنوبی از طرف سفارت بیشتر است .*پلیس کشور کره قبل از ورود به کشور در فرودگاه سئول رزرو هتل مسافر را با هتل چک می کند. در صورت عدم رزرو هتل در یکی از شهرهای کشور کره جنوبی احتمال دیپورت شدن مسافر بسیار زیاد است. پس توصیه می شود حتما برای مدت اقامت خود در این کشور هتلی رزرو فرمائید.نکته امنیتی بسیار مهممقابل سفارت و در کوچه های اطراف آن افرادی هستند که به شما پیشنهاد انجام خدمات ویزا را میدهند. توجه داشته باشید که این افراد که بعضا مدعی همکاری با سفارت هستند هیچ ارتباطی با سفارت ندارند.پکیج خدمات ارائه شده توسط شرکت آتالند- وقت سفارت- رزرو بلیط- بیمه مسافرتیاطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه ی اخذ ویزای کشور کره جنوبی را می توانید از بخش ویزای کره جنوبی مشاهده فرمایید.
نحوه دسترسی : تاکسی
ساعات فعالیت: ساعت کاری سفارت در ایران روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر و 13 الی 16 می باشد.