سفارت کانادا در تهران

خ استاد مطهري، خ شهيد سرافراز،  پلاك  57
اطلاعات سفارت کانادا در ایراندر حال حاظر سفارت ایران در کانادا و سفارت کانادا در ایران تعطیل می باشد. هموطنان عزیز برای انجام امور مربوط به سفارت به سفارت کانادا در آنکارا یا سفارت کانادا در ابوظبی مراجعه کنند.نحوه دریافت ویزای توریستیابتدا باید پرونده خود را برای سفارت کانادا با توجه به کشور محل اقامت خودارسال کنید. پرونده شما باید کامل و بدون هیچ گونه نقصی باشد وبا توجه به هر پرونده شما نیاز به مدارک خاصی دارید که به آفیسر کانادایی که پرونده شما را درزمان کمی بررسی می کند ، اطمینان دهید که بعد از زمان ویزا به کشور خود بازمی گردید و قصد ماندن بیش از زمان مشخص شده در کانادا را ندارید. شما باید کلیه مدارک وهزینه های دولت کانادا و هزینه های انگشت نگاری را قبل از ارسال پرونده پرداخت نمایید .مدارک لازم برای ویزای کانادا- اصل و فتوكپي گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار ( گذرنامه بايد امضا شده توسط صاحب گذرنامه باشد).اصل پاسپورت باطله- فتوكپي از كليه رواديد دريافت شده قبلي در گذرنامه جديد و قديم ( كشورهاي عضو شنگن + ساير كشورها).- 2 قطعه عكس جديد رنگي 4*3، تمام رخ و با زمينه سفيد.- ترجمه انگلیسی تمامي صفحات شناسنامه.- اصل گواهي اشتغال به كار به زبانانگلیسی ( با ذكر سمت، تاريخ استخدام، ميزان درآمد)- براي مشاغل آزاد: ترجمه جواز كسب.- براي محصلين يا دانشجويان: اصل معرفي نامه از مدرسه، دانشگاه + كارت دانشجويي ، ترجمه شده به زبان انگلیسی.- براي پزشكان:ترجمه پروانه مطب- ترجمه روزنامه رسمي شركت.- ترجمه برگه رسمي حقوق دريافتي + ليست بيمه پرداختي به سازمان تامين اجتماعي.- ترجمه سند مالكيت.- اصل نامه بانك با ذكر آخرين مانده حساب به زبان انگليسي يا ترجمه شده + ريز حساب بانكي در شش ماه اخير ( موجودي حساب حداقل50 ميليون تومان مي باشد).براي خانمهاي خانه دار صورت حساب بانكي همسر.پیکاپ ویزا کانادااز آنجایی که جهت درج ویزا نیازی به حضور شخص نیست، پاسپورت ها می توانند از طریق نماینده به سفارت تحویل داده شوند. پروسه ی ارسال پاسپورت به سفارت و بازگرداندن آن به شخص پیکاپ گفته می شود. از مزایای پیکاپ هزینه پایین آن نسبت به هزینه ی اقامت در کشورمقصد می باشد پس ازاینکه فرد نسبت به درخواست ویزا اقدام می نماید. برای اطلاع از مدارک لازم برای سایر انواع ویزا لطفا با دفتر آتالند تماس حاصل فرمائید.
نحوه دسترسی : مترو - تاکسی - اتوبوس
ساعات فعالیت: قطع روابط دیپلماتیک.