سفارت چین در تهران

اقدسيه ،موحد دانش، روبروي آتش نشاني، پلاک 73
درباره کشور چینكشور چين با بيشترين جمعيت در طي دهه هاي گذشته پيشرفت زيادي در زمينه صنعت توريسم داشته است و علاوه بر جاذبه هاي گرشگري و آثار تاريخي زيادي كه در اين كشور هست، آسان كردن شرايط براي سفر گردشگران به چين نيز از دلايل ديگر پيشرفت اين كشور در زمينه گردشگري است. قوانين صدور رواديد نيز نسبت به گذشته ازانعطاف بيشتري برخوردار شده است كه از آن جمله ميتوان به صدور ويزاهاي گروهي و انفرادي توريستي اشاره نمود .ساعات کاری سفارت چین در تهرانیکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8:30 الی 12:30و از ساعت 14:30الی 16:30فکس: ‏۲۲۲۹۰۶۹۰بخش کنسولی سفارتروزهای فرد از ساعت 8:45 الی 12:15 و 14:30الی 16:30 (بعداز ظهر پنچشنبه، بخش کنسولی صرفا برای تجدید ویزا و سایر اسناد حقوقی باز می باشد)شرایط و قیمت ویزای چین به شرح ذیل می باشدویزای یک ماهه توریستی عادیمدت اخذ ویزا: 10-12 روز کاریمدارک لازم جهت اخذ ویزای چیناعتبار ویزا یعنی ویزا برای چه مدت معتبر است، می توان برای ورود به چین از تاریخ صدور تا قبل از تاریخ انقضای نشان داده شده در ویزا (۲۴ مانده به پایان اعتبار ویزا) (به وقت پکن) اقدام کرد.تعداد دفعات ورود اشاره به تعداد بار دفعات مجاز در طول اعتبار یک ویزا برای ورود به چین است .مدت زمان اقامت یعنی به حداکثر تعداد روز مجاز برای اقامت در چین در هر ورود اشاره دارد که از تاریخ ورود به چین قابل محاسبه است .اصل پاسپورت با دارا بودن حداقل 6 ماه اعتباراصل دعوتنامه معتبرفرم تکمیل شده ویزا2 قطعه عکس رنگی 4*6 زمینه سفید؛ تمام رخمشخصات کامل مسافرچگونگی درخواست ویزاامکان تحویل درخواست از طریق شخص دیگر به سفارت وجود دارد البته در صورت لزوم باید متقاضی برای مصاحبه و یا تایید امضای روی اسناد مراجعه نماید. تحویل و ارسال مدارک از طریق پست امکان پذیرنمی باشد.هنگ کنگشهر هنگ کنگ در تاریخ 1997 و پس از پایان یافتن پیمان پیشین که طبق آن از مستعمرات انگلستان بود، به جمهوری خلق چین پیوست. و هم اکنون یکی از دو منطقه تقسیماتی ویژه در جمهوری خلق چین است. شهر هنگ کنگ که در سدهٔ نوزدهم همچون یک بندر بازرگانی عمل میکرد امروزه به صورت یک مرکز اصلی امور مالی در جهان درآمده است.شرایط ویزای هنگ کنگدو قطعه عکس 6*4زمینه سفید؛ تمام رخکپی پاسپورتترجمه گواهی اشتغال به کارفرم مخصوص تقاضای ویزای هنگ کنگ با جزئیات باید پر شود (بخش حقوق حقوق می بایست به دلار ذکر شود).گواهی حساب بانکی حداقل موجودی 10 میلیون تومان (ترجمه با مهر دارالترجمه)ترجمه تمام صفحات شناسنامه (ترجمه با مهر دارالترجمه)مشخصات فردی (ادرس منزل و کار، شماره تلفن منزل و کار، کدپستی)تعداد دفعات رفت به هنگ کنگدعوتنامه از شخص یا شرکت هنگ کنگینکات مهموجوه واریزی به حساب سفارت، به منظور گرفتن ویزا، مسترد نمی شوند.هرنوع کیف دستی و یا تلفن همراه در ��اخل سفارت ممنوع است.برای ویزا با تقاضای اقامت بیشتر از 6 ماه، آزمایشات پزشکی الزامی است.برای اتباع کشورهای اروپایی، کانادا، آمریکا، استرالیا و نیوزیلند و کره جنوبی برای تردد از طریق فرودگاه شانگهای و زمان کمتر از 48 ساعت نیازی به ویزای ترانزیت نمی باشد.نرخ ویزا برای کودکان و افراد همراه مانند بزرگسالان محاسبه می گردد.ویزای هنگ کنگ به شرح ذیل می باشدویزای یک ماهه توریستی عادیمدت اخذ ویزا: یک ماه و نیمتوجهجهت ورود به کشور چین حتما تمامی مدارک خود را به همراه داشته باشید زیرا پلیس چین در حین ورود به کشور این مدارک را بررسی خواهد نمود.سوالات متداولمیزان مجاز حمل دلار آمریکا یا یوان چین چقدر است؟- 5000 دلار امریکا یا 20000 یوآن چیندرباره حمل لپ تاپ و تلفن همراه، قوانین چین چگونه است؟- میزان مشخص از این اقلام احتیاج به اظهار و پرداخت گمرکی ندارد. اما در صورتی که این کالاها در بسته بندی و همراه دفترچه راه��ما باشند و از مصرف شخصی بیشتر باشند، باید مالیات پرداخت شود.چه اقلامی احتیاج به اظهارنامه گمرکی دارند:هر کالایی با ارزش بیش از 2000یوانارز خارجی بیش از 5000 دلار آمریکا یا 20000یوآن چینهرگونه حیوان یا محصولات حیوانیخون و محصولات خونیهرگونه ابزار مرتبط به ارتباطات مخابراتیکالاهای ممنوعه طبق قانون کشور چیننمونه های تجاری و اقلام تبلیغاتیچمدانی که باید بصورت جداگانه حمل گردداقلام گرانبها مثل طلا ونقرهکالاهای فرهنگی یا حیوانات و گیاهان در معرض انقراضاطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه ی اخذ ویزای کشورچین را می توانید از بخش ویزای چین مشاهده فرمایید .
نحوه دسترسی : تاکسی - اتوبوس
ساعات فعالیت: ساعت کاری سفارت روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8:30 الی 12:30 و از ساعت 14:30 الی 16:30 می باشد.