سفارت مجارستان در تهران

خيابان شهيد کلاهدوز، ‏خيابان دروس، ميدان ‏هدايت، کوچه شادلو، ‏پلاک 10
مدارک لازم جهت اخذ ویزای مجارستانبا توجه به اینکه کشور مجارستان عضو کشورهای حوزه شینگن می باشد افرادی که قصد سفر به این کشور را دارند باید برای گرفتن ویزای شینگن اقدام کنند. مدارک لازم برای درخواست ویزا به شرح زیر می باشد:- اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه کپی از صفحه اول گذرنامه-2 قطعه عکس 3 * 4(جدید،رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن)- شناسنامه- سند مالکیت به نام فرد متقاضی و یا همسر- گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب های جاری- قراردادهای سپرده های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده- حداقل مانده موجودی حساب حداقل 50000000 میلیون تومان می باشد. (بابت هر نفر)- مدارک شغلی: برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ه : کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی- برای صاحبان شرکت های خصوصی( مدیر عامل،عضو هیات مدیره ...) روزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت- برای کارمندان بخش دولتی: آخرین حکم کارگزینی و فیش حقوقی سه ماهه آخر- برای کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 6 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی- برای کسبه: جواز کسب/ کارت بازرگانی- کپی ویزاهای قبلی(آمریکا – کانادا – شنگن – انگلیس – استرالیا)- ضمانت نامه بانکی حداقل 25 میلیون تومان (بابت هر نفر)تمامی مدارک می بایست به انگیسی ترجمه شود. (با مهر و امضا رسمی دارالترجمه)هزینه روادیدهزینه روادید در زمان ارائه درخواست از متقاضیان بصورت نقدی و به مبلغ 60 یورو و تنها از طریق سفارت دریافت خواهد شد. حضور و مصاحبه شخص شما (متقاضی) الزامی است. این قاعده در مورد کودکان زیر سن قانونی نیز صدق می کند. گذرنامه های متقاضیان می بایست حاوی نمونه امضا بوده و تا سه ماه پس از اتمام سفر اعتبار داشته باشد. در زمان ارائه ی درخواست ویزا گذرنامه های پیشین خود را ارائه نمایید.نکته امنیتی بسیار مهممقابل سفارت و در کوچه های اطراف آن افرادی هستند که به شما پیشنهاد انجام خدمات ویزا را میدهند. توجه داشته باشید که این افراد که بعضا مدعی همکاری با سفارت هستند هیچ ارتباطی با سفارت ندارند.پکیج خدمات ارائه شده توسط شرکت آتالند- رزرو هتل با ارائه سربرگ- وقت سفارت- رزرو بلیط- بیمه مسافرتیاطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه ی اخذ ویزای کشورمجارستان را می توانید از بخش ویزای مجارستان مشاهده فرمایید.
نحوه دسترسی : تاکسی
ساعات فعالیت: ساعت کاری سفارت روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 صبح الی 16 می باشد.