سفارت قطر در تهران

بلوار افریقا، خیابان گل آذین، شماره 3
اطلاعات ویزای قطرعادی –توريستی: به تقاضای دعوت کننده گواهی ورود از طرف وزارت کشور قطر به سفارت فرستاده می شود .ویزای قطر از تاریخ صدور دارای ۱ماه اعتبار می باشد و پس از ورود ۲۸روز اجازه اقامت در این کشور داده می شود . جهت صدور ویزای قطر داشتن ۳روز رزرو هتل کافی می باشد ولی در صورتی که بیشتر از ۳روز اقامت شما به طول بینجامد حتما باید برای مدت اقامت هتل رزرو نمائید وگرنه هنگام خروج به مشکل بر خواهید خورد.مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای توریستی قطر- اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه- کپی شناسنامه و کارت ملی- 2قطعه عکس 6 در 4- رزرو قطعی هتل و هواپیمانکاتی در مورد ویزای قطرمدت زمان برای صدور ویزا قطر حداقل 15 روز کاری می باشدسوالات متداولامکان استفاده از پول ایران در دبی وجود دارد؟ چه واحد های پولی در دبی استفاده میشود ؟ نحوه انتقال پول از ایران به دبی؟پول ایران قابل چنج کردن با نرخ خیلی پایین در دبی است. تمامی واحدهای پولی کشورها قابل استفاده در دبی هستند. نحوه انتقال پول از ایران به دبی از طریق صرافی های تهران امکان پذیر است.زمان صدور ویزای دبی برای رده های سنی مردان و زنان چند روز است ؟زمان صدور ویزای دبی برای کودکان یک روز و برای خانم ها 1 الی 3 روز و برای مردان 7 الی ده روز است، صدور ویزا در روز های پنج شنبه و جمعه تعطیل است.نکته قابل توجه آن است که ایرانیان متقاضی سفر به دبی، باید برای دریافت ویزای این کشور قبل از سفر خود اقدام نمایند. البته شایان توجه است که آژانس های مسافرتی به نمایندگی از شخص مسافر می توانند برای دریافت ویزای توریستی با در دست داشتن مدارکی که توضیح داده می شود، اقدام به اخذ ویزا نمایند. البته برای ویزاهای تجاری و کاری درباره ی این کشور، قوانین متفاوتی وجود دارد.اطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه اخذ ویزای قطر را می توانید از بخش ویزای قطر مشاهده فرمائید .
نحوه دسترسی : تاکسی - اتوبوس
ساعات فعالیت: ساعات کاری سفارت روزهای شنبه تا چهار شنبه از ساعت 8 صبح الی 16:30 بعداز ظهر می باشد.