سفارت قزاقستان در تهران

دروس، خ هدايت، نبش کوچه مسجد، ‌پلاك 81
ساعات کاری سفارت قزاقستان در ایرانساعت کاری سفارت قزاقستان روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه و پنجشنبه از ساعت 9 صبح الی 18 می باشد.ساعات کاری بخش کنسولی سفارت قزاقستان در ایرانساعت کار بخش کنسولی یکشنبه ها از ساعت 14 الی 16 برای دریافت ویزا و ساعت 16 تا 18 برای دریافت مدارک، سه شنبه ها از ساعت 10 الی 12 برای دریافت ویزا و از ساعت 14 الی 16 برای دریافت مدارک و چهارشنبه ها از ساعت 14 تا 16 برای دریافت ویزا و از ساعت 16 تا 18 برای دریافت مدارک می باشد.مدارک لازم جهت ویزای قزاقستان- اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار- دو قطعه عکس 4*3 زمینه سفد تمام رخ- تکمیل فرم مشخصات فردی (آدرس و شماره تلفن)نکات مهم در رابطه با ویزای قزاقستان- اتباع خارجی و اتباع غیر مقیم جهت ورود به جمهوری قزاقستان احتیاج به دریافت روادید دارند.- مطابق قوانین صدور روادید جمهوری قزاقستان، جهت اخذ روادید جمهوری قزاقستان برای اتباع خارجی اشخاص دعوت کننده، حقیقی یا حقوقی ثبت شده در محل مربوط می بایست به اداره پلیس مهاجرت منطقه خود یا اداره کنسولگری وزارت امور خارجه جمهوری قزاقستان در شهر آستانه یا نمایندگی اداره کنسولگری وزارت امور خارجه جمهوری قزاقستان در شهر آلماتی جهت دریافت پشتیبانی روادید مراجعه نمایند.( اگر شخص دعوت کننده در استان های جنوبی قزاقستان به ثبت رسیده باشند.)- جهت اخذ روادید، اتباع خارجی می بایست به کنسولگری های جمهوری قزاقستان در کشور مربوطه با به همراه داشتن گذرنامه معتبر، کپی دعوت نامه با شماره پشتیبانی روادید صادر شده در اداره ی کنسولگری وزارت امور خارجه جمهوری قزاقستان: فرم تایپ شده درخواست روادید، عکس و کپی گذرنامه مراجعه نمایند. ضرورت ارائه مدارک دیگر توسط کنسول در محل تعیین می گردد. پس از تحویل مدارک اداره کنسولگری اصل بودن گذرنامه و تاریخ اعتبار آن که می بایستی حداقل 6 ماه بعد از اتمام تاریخ روادید درخواست شده اعتبار داشته باشد و همچنین درست بودن فرم درخواست روادید ارائه شده و هدف سفر را کنترل می نماید.- چنانچه هدف سفر ملاقات اقوام باشد، شخص دعوت کننده می بایستی به نمایندگی اداره پلیس مهاجرت وزارت کشور جمهوری قزاقستان مراجعه نماید و در اینصورت دعوت نامه شخصی ثبت شده در ادارات پلیس مهاجرت وزارت کشور جمهوری قزاقستان اساس صدور روادید شخصی جمهوری قزاقستان می باشد.- در صورتی که اقامت بیش از 32 روز باشد، حتما ظرف 48 ساعت (از بدو ورود) مسافر می بایست جهت رجیستر کردن خود اقدام نمایند.- در ویزای دو و سه ماهه در هر بار ورود مسافر هر بار 30 روزاجازه اقامت دارد.- در صورت نیاز اقامت بیش از 10 روز در قزاقستان ارائه گواهی مبتلا نبودن به بیماری ایدز ضروری می باشد.- زمان صدور روادید، ساعت دریافت و تحویل مدارک توسط بخش کنسولگری در محل تعیین می گردد.نکته امنیتی بسیار مهممقابل سفارت و در کوچه های اطراف آن افرادی هستند که به شما پیشنهاد انجام خدمات ویزا را میدهند. توجه داشته باشید که این افراد که بعضا مدعی همکاری با سفارت هستند هیچ ارتباطی با سفارت ندارند.پکیج خدمات ارائه شده توسط شرکت آتالند- رزرو هتل با ارائه سربرگ- وقت سفارت- رزرو بلیط- بیمه مسافرتیاطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه ی اخذ ویزای کشورقزاقستان را می توانید از بخش ویزای قزاقستان مشاهده فرمایید.
نحوه دسترسی : تاکسی - اتوبوس
ساعات فعالیت: ساعات کاری سفارت روزهای یک شنبه، سه شنبه و چهارشنبه از ساعت 9 الی 16 می باشد.