سفارت قرقیزستان در تهران

خيابان پاسداران، نارنجستان پنجم، پلاک 12
انواع ویزاهای کشور قرقیزستان- ویزا 15 روزه توریستی .- ویزا 1 ماهه توریستی .- ویزا 1 ماهه تجاری .مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای قرقیزستان- اصل پاسپورت .- 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید که تازه گرفته شده باشد .- مشخصات فردی ( آدرس محل سکونت و کار و شماره تلفن )- بلیط هواپیما- برای ویزا تجاری جواز کسب و یا گواهی اشتغال به کار و یا دعوت نامه از شرکتی در قرقیزستان نیاز است .
نحوه دسترسی : مترو - تاکسی - اتوبوس
ساعات فعالیت: ساعت کاری سفارت روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 صبح الی 18 می باشد.