سفارت سوئد در تهران

 فرمانیه، خیابان بوستان، خیابان نسترن، شماره 27
ساعات کاری سفارت سوئد در ایرانساعت کاری سفارت سوئد در ایران روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 صبح تا 16:30 و روزهای پنجشنبه از ساعت 8 صبح تا 15 می باشد. همچنین ساعت های تماس تلفنی با سفارت، روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از 9 الی 13 و 14 الی 16 و در روزهای پنجشنبه از 9 الی 13 و 14 الی 15 می باشد.ساعت کاری بخش کنسولی سفارت سوئدساعت کاری بخش کنسولی سفارت برای مراجعین حضوری روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 صبح الی 12 می باشد. همچنین میتوانید برای انجام امور مربوط به ویزا روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 صبح الی 12 به بخش کنسولی سفارت مراجعه کرده و یا از ساعت 14 الی 16 با بخش کنسولی سفارت تماس بگیرید.مراحل درخواست ویزامتقاضیان ویزای سوئد می توانند با داشتن وقت قبلی و مدارک تکمیل شده به آدرس سفارت مراجعه نمایند.مدارک لازم جهت اخذ ویزای سوئد- اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه- 2 قطعه عکس 3 * 4(جدید،رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن)- شناسنامه- سند مالکیت به نام فرد متقاضی- گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب های جاری- کپی از قراردادهای سپرده های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده- حداقل مانده موجودی حساب حداقل 50000000 میلیون تومان می باشد. (بابت هر نفر)- مدارک شغلی: برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ه ا: کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی- برای صاحبان شرکت های خصوصی( مدیر عامل،عضو هیات مدیره ...)کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت- برای کارمندان بخش دولتی: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی- برای کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی- برای کسبه: کپی از جواز کسب/ کارت بازرگانی- کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی(آمریکا – کانادا – شنگن – سوییس – انگلیس – استرالیا)- ضمانت نامه بانکی حداقل 25 میلیون تومان (بابت هر نفر)*تمامی مدارک می بایست به انگیسی ترجمه شود. (با مهر و امضا رسمی دارالترجمه)هزینه روادیدهزینه روادید در زمان ارائه درخواست از متقاضیان بصورت نقدی و به مبلغ 60 یورو و تنها از طریق سفارت دریافت خواهد شد. حضور و مصاحبه شخص شما (متقاضی) الزامی است. این قاعده در مورد کودکان زیر سن قانونی نیز صدق می کند. گذرنامه های متقاضیان می بایست حاوی نمونه امضا بوده و تا سه ماه پس از اتمام سفر اعتبار داشته باشد. در زمان ارائه ی درخواست ویزا گذرنامه های پیشین خود را ارائه نمایید.نکته امنیتی بسیار مهممقابل سفارت و در کوچه های اطراف آن افرادی هستند که به شما پیشنهاد انجام خدمات ویزا را میدهند. توجه داشته باشید ��ه این افراد که بعضا مدعی همکاری با سفارت هستند هیچ ارتباطی با سفارت ندارند.پکیج خدمات ارائه شده توسط شرکت آتالند- رزرو هتل با ارائه سربرگ- وقت سفارت- رزرو بلیط- بیمه مسافرتیاطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه ی اخذ ویزای کشورسوئد را می توانید از بخش ویزای سوئد مشاهده فرمایید.
نحوه دسترسی : تاکسی - اتوبوس
ساعات فعالیت: ساعت کاری سفارت روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 صبح تا 16:30 و روزهای پنجشنبه از ساعت 8 صبح تا 15 می باشد.