سفارت زیمبابوه در تهران

خيابان مقدس اردبيلي، خيابان شادآور، پلاک 6
انواع ویزای زیمبابوه- ویزای توریستی- ویزای تجاریمدارک مورد نیاز جهت ویزا زیمبایوه- پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه .- عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید .- دعوتنامه از زیمبابوه . ( در صورت داشتن دعوتنامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود )- فرم ( برگه زرد ) واکسیناسیون .- رزرو بلیط هواپیما .- فرم ویزا زیمبابوه .- نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی .- اطلاعات شخصی .- کارت ملی و شناسنامه .توجه- جهت دریافت ویزا توریستی حداقل 10 روز کاری زمان لازم است و این زمان جهت ویزا تجاری ممکن است بیشتر شود .- بعد از ورود به ساحل عاج امکان 30 روز اقامت به شما داده می شود .
نحوه دسترسی : تاکسی - اتوبوس
ساعات فعالیت: ساعت کاری سفارت همه روزه به جز روزهای تعطیل از ساعت 9 الی 16 می باشد.