سفارت تونس در تهران

 شهرک قدس، فاز 4، بلوار ایوانک، زرافشان شمالی، کوچه 2، شماره 7
نکاتی در مورد ویزای تونس- ویزای تونس پس از پایان اعتبار خود، به هیچ وجه در کشور تونس قابل تمدید نمی باشد- مدت زمان ویزای توریستی تونس، حداکثر 30 روز می باشد .- مدت زمان لازم برای بررسی و صدور ویزا از سوی سفارت جمهوری تونس، حدود دو هفته کاری می باشد .- سفارت این کشور روزهای جمعه و شنبه، تعطیل می باشد .- هزینه پرداختی در صورت رد ویزا از سوی سفارت و یا انصراف مسافر بنا به هر دلیل، غیر قابل استرداد می باشد .نکاتی درباره سفر به تونس- قبل از ورود به کشور تونس باید از نمایندگی این کشور روادید لازم را دریافت نمائید. همچنین مسافرینی که با روادید توریستی به تونس سفر می کنند می بایست بدانند با پایان یافتن مدت مجاز توقف، روادید به هیچ وجه تمدید نخواهد شد .- برای روادید تحصیلی، هماهنگی با دانشگاه محل تحصیل و نیز برای روادید تجاری، هماهنگی با شرکت های تجاری الزامی است .- هزینه روادید از کلیه همراهان اخذ می گردد .- هزینه های پرداخت شده در صورت رد درخواست متقاضی یا انصراف وی، غیر قابل استرداد می باشد .مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای تونس- اصل گذرنامه امضا شده (7 ماه اعتبار)- دو قطعه عکس رنگی 4*6 زمینه سفید .- اصل رزرو بلیط هواپیما .- اصل و کپی رزرواسیون هتل مطابق با تاریخ پرواز .- آدرس و تلفن منزل و محل کار به صورت کامل و دقیق .- پرداخت هزینه ویزا .نکته امنیتی بسیار مهممقابل سفارت و در کوچه های اطراف آن افرادی هستند که به شما پیشنهاد انجام خدمات ویزا را میدهند. توجه داشته باشید که این افراد که بعضا مدعی همکاری با سفارت هستند هیچ ارتباطی با سفارت ندارند .پکیج خدمات ارائه شده توسط شرکت آتالند شامل موارد زیر می باشد- وقت سفارت- رزرو بلیط- بیمه مسافرتی
نحوه دسترسی : تاکسی - اتوبوس
ساعات فعالیت: ساعات کاری سفارت روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8:30 صبح الی 14:00 می باشد.