سفارت تایلند در تهران

بهارستان، کوچه استقلال، پلاك 3
مراحل درخواست ویزا- کلیه متقاضیان برای درخواست ویزا باید در ایران حضور داشته باشند.- هزینه پرداخت شده برای ویزا به هیچ وجه قابل برگشت نمی باشد.- آژانس های مسافرتی فقط میتوانند برای اتباع ایرانی و فقط برای ویزای توریستی درخواست ویزا بدهند.- گذرنامه باید حداقل 6 ماه اعتبارداشته و دارای کلیه صفحات باشد.- گذرنامه باید حداقل یک صفحه روادید سفید برای چسباندن ویزای تایلند داشته باشد.- اگر تاریخ 29 فوریه در گذرنامه قید شده باشد باید چک شود سال کبیسه است یا خیر.مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی تایلنداصل پاسپورت1قطعه عکس جدید 4*6 رنگی زمینه سفید، تمام رخ و بدون عینککپی شناسنامه، گذرنامه و کارت ملیاصل بلیط هواپیماتکمیل فرم مشخصات فردی (آدرس و تلفن)چک ضمانت 5 میلیونی شخص ثالثمدارک لازم جهت اخذ ویزای تجاری تایلند اصل پاسپورت 1قطعه عکس جدید 4*6 رنگی زمینه سفید، تمام رخ و بدون عینککپی شناسنامه، گذرنامه و کارت ملی (در یک صفحه A4 )ارائه دعوتنامه معتبر از شرکت تجاری مربوطه در تایلندکد اقتصادی شرکت مربوطه در تایلندتکمیل فرم مشخصات فردی (آدرس و تلفن)نکته امنیتی بسیار مهممقابل سفارت و در کوچه های اطراف آن افرادی هستند که به شما پیشنهاد انجام خدمات ویزا را میدهند. توجه داشته باشید که این افراد که بعضا مدعی همکاری با سفارت هستند هیچ ارتباطی با سفارت ندارند .اطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه ی اخذ ویزای کشور تایلند را می توانید از بخش ویزای تایلند مشاهده فرمایید .
نحوه دسترسی : مترو - تاکسی - اتوبوس
ساعات فعالیت: ساعات کاری سفارت تایلند در ایران روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8:30 صبح الی 16:30 می باشد.