سفارت بلژیک در تهران

خ ولیعصر، خیابان فیاضی (فرشته)، خیابان آقابزرگی، بن بست شیرین، شماره 4
اطلاعاتی درخصوص درخواست ویزا- سفارت ، بر اساس وقت های داده شده ، روزهای یکشنبه ، دوشنبه ، سه شنبه ، چهارشنبه و پنجشنبه از ساعت 8.30 الی 12 آماده دریافت پرونده های درخواست ویزا میباشد. درخواست ویزا میباید حداکثر 3 ماه و حداقل 3 هفته ، قبل از تاریخ مشخص شده برای عزیمت ، انجام شود .- برای تعیین وقت جهت ارائه درخواست ویزا ، میتوانید شخصأ و از طریق وبسایت سفارت به آدرس http://www.visa4belgium.com/ ، اقدام نمائید .- در شرایط اضطراری (بعنوان مثال برگزاری جلسه اضطراری ، بیماری مهم اقوام و مواردی از این دست) میتوانید از طریق ایمیلvisa.teheran@diplobel.fed.be اقدام به درخواست وقت نمایید.- هر درخواست کننده ویزا باید برای خودش فرم پر نماید ، حتی اگر چند نفر در یک گذرنامه باشند.فرم را میتوان به یکی از 3 زبان ملی بلژيک (هلندی، فرانسه ، آلمانی) و یا انگلیسی پر نمود .- هنگام درخواست ویزا ، مهری در گذرنامه زده می شود .این مهر تنها به این معنی میباشد که درخواست ویزای شما دریافت شده است و فاقد هرگونه بار حقوقی است .- در صورت مردود شدن درخواست ویزا ، متقاضی دارای حق رجوع میباشد. هنگام مراجعه متقاضی برای پس گرفتن گذرنامه خود ، در برگه جواب منفی ، فرآیندی که باید برای رجوع طی شود، مرجع ذیصلاح و مدت زمانی که در طی آن میتوان درخواست بازنگری داد ، قید گردیده است.مدارک لازم جهت اخذ ویزای بلژیک- اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه- قطعه عکس 3 * 4(جدید،رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن )- کپی از تمام صفحات شناسنامه- کپی از تمام صفحات سند مالکیت به نام فرد متقاضی- گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب های جاری- کپی از قراردادهای سپرده های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده- حداقل مانده موجودی حساب حداقل 50000000 میلیون تومان می باشد. (بابت هر نفر )- مدارک شغلی: برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ه ا: کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی- برای صاحبان شرکت های خصوصی( مدیر عامل،عضو هیات مدیره ...)کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت- برای کارمندان بخش دولتی: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی- برای کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی- برای کسبه: کپی از جواز کسب/ کارت بازرگانی- کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی(آمریکا – کانادا – شنگن – سوییس – انگلیس – استرالیا )- ضمانت نامه بانکی حداقل 25 میلیون تومان (بابت هر نفر )*تمامی مدارک می بایست به انگیسی ترجمه شود. (با مهر و امضا رسمی دارالترجمه )*متقاضیان ویزای بلژیک می توانند با داشتن وقت قبلی و مدارک تکمیل شده به آدرس سفارت مراجعه نمایند .هزینه روادیدهزینه روادید در زمان ارائه درخواست از متقاضیان بصورت نقدی و به مبلغ 60 یورو و تنها از طریق سفارت دریافت خواهد شد. حضور و مصاحبه شخص شما (متقاضی) الزامی است. این قاعده در مورد کودکان زیر سن قانونی نیز صدق می کند. گذرنامه های متقاضیان می بایست حاوی نمونه امضا بوده و تا سه ماه پس از اتمام سفر اعتبار داشته باشد. در زمان ارائه ی درخواست ویزا گذرنامه های پیشین خود را ارائه نمایید .نکته امنیتی بسیار مهممقابل سفارت و در کوچه های اطراف آن افرادی هستند که به شما پیشنهاد انجام خدمات ویزا را میدهند. توجه داشته باشید که این افراد که بعضا مدعی همکاری با سفارت هستند هیچ ارتباطی با سفارت ندارند .پکیج خدمات ارائه شده توسط شرکت آتالند- رزرو هتل با ارائه سربرگ- وقت سفارت- رزرو بلیط- بیمه مسافرتیاطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه ی اخذ ویزای کشور بلژیک را می توانید از بخش ویزای بلژیک مشاهده فرمایید .
نحوه دسترسی : تاکسی
ساعات فعالیت: ساعت کاری سفارت روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 صبح الی 15:30 می باشد.