سفارت ایتالیا در تهران

خیابان نوفل لوشاتو شمالی، شماره 66-68
اطلاعات کنسولگری ایتالیامتقاضیان باید برای دریافت ویزای ایتالیا به آدرس خيابان آفريقا ،بالاتراز تقاطع ميرداماد ،نبش پارک صبا ، خيابان فرزان شرقي ، پلاک 15 مراجعه نمایند.اطلاعات عمومی در خصوص روند درخواست ویزای شنگن- سفارت ایتالیا تنها زمانی می تواند روادید متحدالشکل کوتاه مدت (برای اقامت حداکثر 90 روزه در یک بازه زمانی 180 روزه) برای سفر به حوزه شنگن صادر نماید که تنها مقصد یا مقصد اصلی سفر، کشور ایتالیا باشد.- سایر کشورهای عضو پیمان شنگن این اختیار را دارند که در مبادی مرزی کشورشان از ورود مسافرانی که بدون در نظر گرفتن دستورالعمل فوق، روادید شنگن اخذ نموده اند، ممانعت بعمل آورند.- کلیه متقاضیان اخذ روادید، به استثنای کودکان زیر 12 سال می بایست اثر انگشت ارائه دهند.- درخواستهایی که بصورت ناقص ارائه گردند یا حاوی مدارک غیر شفاف یا متناقض باشند با رد روادید مواجه می گردند.- اتخاذ تصمیم در باره صدور روادید یا رد یک درخواست، پس از ارزیابی های این سفارت صورت می پذیرد و چنانچه متقاضی، تصمیم مبنی بر رد درخواست روادیدش را نپذیرد می تواند به موجب قانون نزد دادگاه اداری استان لاتزیو (Tribunale Amministrativo del Lazio) طرح دعوی نماید.نکات مهم در خصوص مراحل اخذ روادید- در صورت درخواست روادید برای کودکان زیر 12 سال، مدارک مربوطه باید توسط والدین یا قیم قانونی آنها ارائه گردند.- ورود تلفن همراه، کامپیوتر شخصی و تبلت به داخل اداره کنسولی ممنوع می باشد. از مراجعین محترم خواهشمندیم در رعایت این امر کوشا باشند.- کلیه مراجعین هنگام درخواست روادید ، نوع ویزاي درخواستی را دقیقا قید نمایند، فرم ویزا را خوانا و بدون خط خوردگی پر نمایند. روادید شینگن باید از کشوري که مقصد اصلی مسافر است صادر شود.توجه : فقط افرادي که داراي دعوتنامه از شرکتها ، موسسات دولتی و خصوصی یا اشخاص حقیقی مقیم ایتالیا می باشند می توانند ، جهت اخذ ویزاي شینگن به این کنسولگري مراجعه نمایند . جهت مصاحبه می توانید هر روز به جز جمعه و شنبه – از ساعت 8.30 الی 11 به سفارت مراجعه نمایید.تذکر : داشتن روادید تردد فرودگاهی براي ایتالیا الزامی است و افرادي که قصد عبور از یکی از فرودگاههاي ایتالیا را دارند ، حتی براي توقف چند ساعته ، باید قبلا روادید تردد را از کنسولگري ایتالیا کسب کرده باشند.افرادي که داراي اجازه اقامت معتبر ، صادره از یکی از کشورهاي عضو اتحادیه اروپا و یا فضاي اقتصادي اروپا هستند و نیز دارندگان اجازه اقامت ایالات متحده آمریکا و کشور کانادا از قانون فوق مستثنی هستند.مراحل درخواست ویزامتقاضیان ویزای ایتالیا می توانند با داشتن وقت قبلی و مدارک تکمیل شده به آدرس سفارت مراجعه نمایند.وقت مصاحبه برای ویزای تجاری به صورت حضوری و با در دست داشتن اصل دعوتنامه و برای توریستی از طریق سایت سفارت مورد قبول می باشد.مدارک لازم- اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه کپی از صفحه اول گذرنامه-2 قطعه عکس 3 * 4(جدید،رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن)- شناسنامه- سند مالکیت به نام فرد متقاضی و یا همسر- گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب های جاری- قراردادهای سپرده های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده- حداقل مانده موجودی حساب حداقل 50000000 میلیون تومان می باشد. (بابت هر نفر)- مدارک شغلی: برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ه : کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی- برای صاحبان شرکت های خصوصی( مدیر عامل،عضو هیات مدیره ...) روزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت- برای کارمندان بخش دولتی: آخرین حکم کارگزینی و فیش حقوقی سه ماهه آخر- برای کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 6 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی- برای کسبه: جواز کسب/ کارت بازرگانی- کپی ویزاهای قبلی(آمریکا – کانادا – شنگن – انگلیس – استرالیا)- ضمانت نامه بانکی حداقل 25 میلیون تومان (بابت هر نفر)تمامی مدارک می بایست به انگیسی ترجمه شود. (با مهر و امضا رسمی دارالترجمه)هزینه روادیدهزینه روادید در زمان ارائه درخواست از متقاضیان بصورت نقدی و به مبلغ 60 یورو و تنها از طریق سفارت دریافت خواهد شد. حضور و مصاحبه شخص شما (متقاضی) الزامی است. این قاعده در مورد کودکان زیر سن قانونی نیز صدق می کند. گذرنامه های متقاضیان می بایست حاوی نمونه امضا بوده و تا سه ماه پس از اتمام سفر اعتبار داشته باشد. در زمان ارائه ی درخواست ویزا گذرنامه های پیشین خود را ارائه نمایید.نکته امنیتی بسیار مهممقابل سفارت و در کوچه های اطراف آن افرادی هستند که به شما پیشنهاد انجام خدمات ویزا را میدهند. توجه داشته باشید که این افراد که بعضا مدعی همکاری با سفارت هستند هیچ ارتباطی با سفارت ندارند.پکیج خدمات ارائه شده توسط شرکت آتالند شامل- رزرو هتل با ارائه سربرگ- وقت سفارت- رزرو بلیط- بیمه مسافرتیاطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه ی اخذ ویزای کشور ایتالیا را می توانید از بخش ویزای ایتالیا مشاهده فرمایید.
نحوه دسترسی : مترو - تاکسی - اتوبوس
ساعات فعالیت: ساعت کاری سفارت ایتالیا یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 صبح الی 14 می باشد.