سفارت الجزایر در تهران

شهرک قدس، خيابان مهستان، کوچه 11، پلاک 20
ویزا سفارت الجزایر، ویزای توریستی الجزایر به اتباع ایرانی معمولا داده نمی شود مگر آنکه متقاضی ویزا از فردی در الجزایر دعوتنامه داشته باشد. بنابراین آسان ترین راه برای رفتن به این کشور، ویزای تجاری می باشد.مدارک عمومی موردنیاز جهت دریافت ویزای تجاری_ اصل پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماهه_ دو قطعه عکس سه در چهار رنگی با پس زمینه سفید( به تازگی گرفته شده باشد و مربوط به پاسپورت نباشد)_ کپی کارت ملی و شناسنامه_ دعوتنامه از شرکت الجزایری (مدارک ویژه و الزامی) و با ذکر آدرس کامل در الجزایر یا نامه اجازه کار موقت صادرشده توسط وزارت نیروی انسانی الجزایر_ رزرو بلیط هواپیما و هتلمدارک ویژه برای ویزای گردشگری_ بیمه مسافرتی_ وضعیت حساب بانکی_ رزرو هتل در الجزایرمدت زمان دریافت ویزابعد از اینکه مدارک ذکرشده به سفارت الجزایر ارسال گردد حداقل 20 روز تا دریافت جواب از سفارت و صدور ویزا ، زمان لازم است.مقررات مربوط به واردات ارزیحمل ارز خارجی بصورت نامحدود و مسافرین می توانند با مراجعه به نزدیک ترین بانک عمل چنج را انجام دهند. با این حال مسافر موظف به ثبت اطلاعات اقلام ارزشمند مثل طلا و نقره و پلاتین بر روی فرم احراز می باشد.مقررات مربوط به صادرات ارزیدر این مورد مقررات ویژه و محدودیت حمل ارز وجود دارد همچنین اظهار ارز صادر شده الزامی می باشدحیوانات خانگیحمل حیوانات خانگی منوط به همراه داشتن گواهی نامه سلامت حیوان ا زیک دامپزشک معتبر در کشور مبدا می باشد. همچنین پرندگان نیز به شرط داشتن گواهی سلامت از کشور مبدا ورودشان آزاد است.اقلام ممنوعه_ اسلحه، مواد منفجره و مهمات_ مواد مخدر_ مواد پورنو گرافی_ مشروبات الکلی و دخانیات_ ارز و طلا و جواهر طبق قانون الجزایری_ موارد سیاسی_ پول و محصولات تقلبینکته مهم درمورد حمل وسایل نقلیهوسایل نقلیه، کاروان، هواپیما و قایق در معافیت موقت پذیرفته شده اند. به این اقلام، یک کارت توریستی با اعتبار سه ماهه داده می شود و در بدو ورود اظهاریه به دفتر آداب و رسوم الجزایر باید تحویل داده شود. همچنین مسافر باید به بیمه مرزی الزاما ملحق گردد. در این راستا، کارت بیمه بین المللی پذیرفته نمی شود.مدارک لازم برای ثبت نام اتباع الجزایریثبت نام متقاضیان الجزایری منوط به ارائه کلیه اسناد هویتی و ملیت الجزایری می باشد. وضعیت مدنی و حقوقی، وضعیت تاهل، شغل و محل اقامت در منطقه کنسولی. پس از ارائه مدارک لازم، کارت ثبت نام بصورت رایگان صادر می گردد و به مدت سه سال معتبر می باشد و مسئولیت تمدید با دارنده کارت است.تعویض و دریافت گذرنامه برای اتباع الجزایراتباع الجزایر ساکن در ایران از طریق ثبت نام در سفارت الجزایر می توانند برای امور مربوط به گذرنامه اقدام نمایندمدارک موردنیاز برای تعویض گذرنامه:ارائه کارت ثبت نام کنسولیتحویل گذرنامه منقضی شدهفرم درخواست تکمیل شدهزن متاهل یا مطلقه باید یک گواهی ازدواج یا طلاق را ارائه نمایدپنج عدد عکس جدید مشابه قطع گذرنامهپرداخت مبلغ تعیین شده از سوی سفارت الجزایرنکته مهمتابعین الجزایر می توانند با مراجعه به سفارت این کشور در تهران برای دریافت کارت ملی نیز با ارائه ی عکس، هزینه تعیین شده از سوی سفارت و کارت هویتی منقضی شده برای دریافت کارت ملی جدید اقدام نمایند.
نحوه دسترسی : تاکسی - اتوبوس
ساعات فعالیت: ساعات اداری سفارت روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 الی 16 می باشد.