سفارت اسپانیا در تهران

دروس، بلوار شهرزاد، خيابان شادي، كوچه اول شرقي، شماره 3
ویزای توریستی اسپانیا شامل افرادی می شود که قصد اقامت کوتاه مدت در اسپانیا به منظور تفریح و بازدید داشته باشند؛ ویزای توریستی اسپانیا برای دو هفته تا سه ماه صادر می شود و به مسافر اجازه ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان ویزا را نمی دهد.جهت تقاضای روادید اسپانیا، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه صورت می گیرد . همچنین اعتبار این ویزا بستگی به تصمیم سفارت و نوع درخواست متقاضی دارد. ویزای اسپانیا شامل مقررات و شرایط ویزای شنگن است.مدارک لازم- اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه- قطعه عکس 3 * 4(جدید،رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن)- کپی از تمام صفحات شناسنامه- کپی از تمام صفحات سند مالکیت به نام فرد متقاضی- گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب های جاری- کپی از قراردادهای سپرده های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده- مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی:پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت اسپانیا ارائه شود- حداقل مانده موجودی حساب حداقل 50000000 میلیون تومان می باشد. (بابت هر نفر)- مدارک شغلی: برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها: کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی- برای صاحبان شرکت های خصوصی( مدیر عامل،عضو هیات مدیره ...)کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت- برای کارمندان بخش دولتی: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی- برای کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی- برای کسبه: کپی از جواز کسب/ کارت بازرگانی- کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی(آمریکا –کانادا –شنگن–سوییس –انگلیس –استرالیا)- ضمانت نامه بانکی حداقل 25 میلیون تومان (بابت هر نفر) تمامی مدارک می بایست به انگیسی ترجمه شود(با مهر و امضا رسمی دارالترجمه)- بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اسپانیا- رزرو هتل در یک یا چند شهر اسپانیا برای کل مدت اقامت- بیمه مسافرتینکتهوقت مصاحبه فقط به صورت حضوری داده می شود. اگر خانوادگی سفر می کنید، برای هر کدام از اعضا باید مجزا فرم پر کنید. باقی موارد این مدارک هم تا حد امکان برای هر نفر باید به صورت جداگانه تهیه بشود. تمام افراد بالای ۱۲ سال انگشت نگاری می شوند . از کلیه ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می شود و کپی آن ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت اسپانیا می ماند .افراد برای درخواست ویزا باید بیمه مسافرت فردی و یا جمعی داشته باشند که هزینه های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت های پزشکی، هزینه های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان اقامت نیز در تمام منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص 30000 یورو می باشد. همچنین شرکت بیمه گذار باید نماینده ای معتبر در کشور اسپانیا داشته باشد.پکیج شرکت گردشگری آتالند شامل- رزرو هتل با ارائه سربرگ- وقت سفارت- رزرو پرواز- بیمه مسافرتیاطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه ی اخذ ویزای کشور آلمان را می توانید از بخش ویزای اسپانیا ملاحظه فرمایید .
نحوه دسترسی : مترو - تاکسی - اتوبوس
ساعات فعالیت: ساعت کاری سفارت روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 صبح الی 2:30 می باشد.