سفارت اتریش در تهران

نياوران، خيابان باهنر، خيابان مقدسي، خيابان زماني، کوچه مير ملي، پلاک 6 و 8
اصول کلی روند دخواست ویزاکشور اتریش عضو معاهده شنگن و اتحادیه اروپا می باشد هم چنین در هنگام ورود به کشور اتریش، شرایط و مدارک لازم از سوی مقامات کنترل مرزی اتریش کنترل می شود.اخد ویزا برای ایرانیانی که قصد سفر به اتریش را دارند الزامی بوده و مدت آن در هر شش ماه سال نباید بیش از 90 روز باشد.فهرست اسناد و مدارک لازم جهت ارائه درخواست ویزای دیدار از بستگان برای سفر به اتریش- فرم درخواست، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی یا انگلیسی به حروف لاتین توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد .-قطعه عکس رنگی که قدیمی تر از 6 ماه نباشد .- گذرنامه معتبر گذرنامه می بایست حداقل 3 ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای 2 صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از 10 سال نگذشته باشد .- فتوکپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگِن گذشته .- مدارکی دال بر داشتن اشتغال در صورت موجود بودن –اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی- بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل 30000 یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت .- بلیط سفر رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز. توضیح : اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد !- مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره. ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد .- مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند: ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد .-متقاضیان ویزای اتریش لازم است رزرو هتل را حتما روی سربرگ خود هتل ارائه دهند و رزرو عادی مورد قبول نمی باشد .· مدارک شغلی: برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ه : کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی· برای صاحبان شرکت های خصوصی( مدیر عامل،عضو هیات مدیره ...) روزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت· برای کارمندان بخش دولتی: آخرین حکم کارگزینی و فیش حقوقی سه ماهه آخر· برای کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 6 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی· برای کسبه: جواز کسب/ کارت بازرگانیمراحل درخواست ویزامتقاضیان ویزای ایتالیا می توانند با داشتن وقت قبلی و مدارک تکمیل شده به آدرس سفارت مراجعه نمایند .- درخواست ویزا یا اقامت فقط با داشتن وقت قبلی امکان پذیر است .نکات بسیار مهمسفارت اتریش در تهران بر اساس رویه داخلی تایید مدارک در ایران، امضا ومهر وزارت امور خارجه ایران را تایید می نماید.وزارت امور خارجه ایران ترجمه هایی را که توسط مترجمین رسمی قوه قضائیه ایران ترجمه شده اند را، تأیید می نماید.ترجمه ها به همراه کپی پلمپ شده از اصل مدارک می بایست فقط به زبان آلمانی به همراه اصل مدرک ایرانی و یک سری کپی از کلیه مدارک، ارائه شوند. اصل مدرک هنگام تحویل مدارک مسترد میگردد .در صورت وجود تردید در خصوص شکل و محتوای مدارکی که می بایست مورد تأیید قرار گیرند و بمنظور اطمینان از اصالت سند، امکان صدور دستور بررسی اصالت سند وجود دارد. کلیه هزینه هایی که در این خصوص ایجاد میشود بر عهده متقاضی می باشد .در حال حاضر تنها امکان تأیید ترجمه اسناد عمومی ایرانی وجود دارد. امکان تأیید اسنادی که توسط سفارتخانه ها و یا کنسولگری های افغانستان، عراق و یا دیگر کشور ها در ایران صادر شده اند وجود ندارد .تأیید ترجمه اسناد شخصی (ماننده گواهی بانکی و غیره) امکان پذیر نمی باشد.صدور ويزاي تجاري بطور متوسط 1 ماه يا بيشتر (بخصوص در فصول اوج مسافرت) به طول خواهد انجاميد. ويزا 3 الي 4 هفته پس از تاريخ تحويل فرم درخواست و كليه مدارك لازم، صادر خواهد شد .سفارت نسبت به دلالان که برای گرفتن وقت مصاحبه از شما مبلغ بعضا کلانی را مطالبه میکنند هشدار جدی میدهد. این افراد هیچگونه ارتباطی با سفارت ندارند . همچنین هر شخصی که مدارک جعلی به سفارت ارائه نماید، دیگر نمی تواند برای دریافت ویزا اقدام نماید.بدلیل انجام انگشت نگاری حضور متقاضی هنگام ارائه درخواست ویزا الزامی میباشد .متقاضیان روادید میتوانند درخواست خود را حداکثر 3 ماه پیش از سفر برنامه ریزی شده ارائه نمایند. سفارت توصیه می نماید، متقاضیان درخواست روادید خود را چهار هفته پیش از سفر ارائه نمایند.برای نوزادان و کودکان می بایست وقت مصاحبه جداگانه درخواست گردد .پرداخت هزینه های کنسولی صرفا از طریق یورو امکان پذیر می باشد.پکیج خدمات ارائه شده توسط شرکت آتالند شامل- رزرو هتل با ارائه سربرگ- وقت سفارت- رزرو پرواز- بیمه مسافرتیاطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه ی اخذ ویزای کشور ا
نحوه دسترسی : تاکسی
ساعات فعالیت: ساعات کار اداری یکشنبه الی پنجشنبه از ساعت 8:15 الی 12:00 می باشد.