ویزای پرتغال

ویزای پرتغال
وقت سفارت عادی
3,000,000 ریال
توریستی-تجاری
50روزکاری( زمان صدور)
اسکن پاسپورت
ویزای توریستی عادی
14,000,000 ریال
اقامت 15روزه
50روز کاری(زمان صدور)
اصل پاسپورت+2قطعه عکس 4*3+پرینت حساب 3 ماهه+تمکن مالی+گواهی اشتغال به کار+لیست بیمه+60یورو سفارت

شرایط ویزای پرتغال

کشور پرتغال یکی از اعضای پیمان نامه شنگن است به همین دلیل برای سفر به این کشور احتیاج به گرفتن ویزا شنگن می باشد. برای گرفتن ویزا ابتدا باید از سفارت وقت مصاحبه رزرو کرد و در تاریخ و ساعت مقرر جهت مصاحبه و انگشت نگاری به انجا مراجعه نمود.


خدمات ویزای پرتغال شامل موارد ذیل می باشد :

- رزرو هتل با ارائه سربرگ

- وقت سفارت( فوری و عادی )

- رزرو بلیط

- بیمه مسافرتی

- مشاوره

- تکمیل پرونده

مدارک لازم برای ویزای پرتغال :

· اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه

· 2 قطعه عکس4*3(جدید،رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن)

· شناسنامه

· سند مالکیت به نام فرد متقاضی

· گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب های جاری

· کپی از قراردادهای سپرده های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده

· حداقل مانده موجودی حساب حداقل 50000000 میلیون تومان می باشد. (بابت هر نفر)

· مدارک شغلی: برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ه : کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی

· برای صاحبان شرکت های خصوصی( مدیر عامل،عضو هیات مدیره ...)کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت

· برای کارمندان بخش دولتی: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی

· برای کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی

· برای کسبه: کپی از جواز کسب/ کارت بازرگانی

· کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی(آمریکا – کانادا – شنگن – سوییس – انگلیس – استرالیا)

· ضمانت نامه بانکی حداقل 25 میلیون تومان (بابت هر نفر)

تمامی مدارک می بایست به انگیسی ترجمه شود. (با مهر و امضا رسمی دارالترجمه)

متقاضیان ویزای پرتغال می توانند با داشتن وقت قبلی و مدارک تکمیل شده به آدرس سفارت مراجعه نمایند.

سوالات متداول درباره ویزای پرتغال

- آیا هزینه 60یورو صندوق سفارت بر عهده مسافر است ؟

بلی - هزینه 60 یورو صندوق سفارت بر عهده فرد متقاضی می باشد.

- آیا حضور فرد در روز سفارت الزامی است ؟

بلی - حضور فرد در روز سفارت برای مصاحبه و انگشت نگاری الزامی است .

- آیا گرفتن جواب ویزا بر عهده فرد متقاضی است ؟

خیر- گرفتن جواب ویزا بر عهده آژانس آتالند می باشد.

- آیا برای ویزا پرتغال بدون ارائه دعوتنامه امکان پذیر می باشد ؟

خیر - برای افرادی که قصد ویزای پرتغال را دارند ارائه دعوتنامه معتبر از یک شرکت پرتغالی و یا یک شخص از پرتغالی الزامی می باشد .

- حداقل زمان لازم جهت وقت سفارت چند روز است؟

50 روز می باشد .


اطلاعات تماس سفارت پرتغال درتهران:

تهران: خیابان دروس ، خیابان هدایت کوچه روزبه پلاک 16

تلفن تماس : 22764060

روز وساعت کاری : یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 تا 15


شرایط ویزا برای تبعه شنگن و غیر شنگن :

برای تبعه عضو اتحادیه ,ورود به پرتغال بدون ویزا امکان پذیر میباشد. در غیر این صورت مسافر بایستی قبل از ورود شرایط کشور خود را برای دریافت ویزای پرتغال چک نماید .

همچنین تبعه کانادا, نیوزلند, آمریکا و استرالیا برای اقامت تا حداکثر زمان 90 روز نیاز به اخذ ویزا ندارند .

در صورتیکه ویزای شما از طریق یکی از کشورهای عضو اتحادیه صادر شده باشد, قادر خواهید بود به کل کشورهای حوزه شنگن سفر نمائید .

در صورت ورود به پرتغال, برای تمدید ویزا یا اقامت طولانی تر باید به دفتر خدمات ثبت نام اتباع خارجی مراجعه فرمائید .

همراه داشتن پول نقد تا سقف 10000 یورو مانعی ندارد . در غیر این صورت باید مسئولین ذیربط را در جریان گذاشته و دلیل خود را شرح دهید .

در صورت داشتن مدارک شغلی , رزومه کاری مورد قبول ,مدارک و سپرده بانکی قوی و سابقه اخذ ویزای شنگن صدور ویزا توسط سفارت به سهولت انجام خواهد شد .

سایر خدمات سفر به پرتغال

علاوه بر اطلاعات ویزای پرتغال شما می توانید راهنمای سفر به پرتغال را به همراه قیمت هتل های پرتغال و بلیط های پرتغال در سایت آتالند ملاحظه فرمائید و یا در صورتیکه در قالب تور مسافرتی سفر می کنید، تورهای پرتغال را مشاهده نمائید.