ویزای هندوستان

کشور هند ویزا های متنوعی را برای مسافران صادر می کند و شرایط آسانی نیز برای آن وجود دارد. شرایط گرفتن ویزا برای ویزای گروهی توریستی برای کشور هندوستان مساعد تر است.

ویزای هندوستان
ویزای توریستی عادی
4,650,000 ریال
یک ماه اعتبار، یک ماه اقامت
10روز کاری پس ازانگشت نگاری
مدارک لازم در قسمت پایین توضیح داده شده است
تعداد:
ویزای توریستی عادی
4,450,000 ریال
یک ماه اعتبار، یک ماه اقامت
10روز کاری پس ازانگشت نگاری
درخواست روی سربرگ+مدارک لازم برای ویزا+تسویه کامل
تعداد:

شرایط ویزای هند

کشور هندوستان از کشور هایی است که تقریبا برای هر موردی ویزا صادر میکند که در ذیل به آن ها اشاره شده است.

انواع ویزای هندوستان:

ویزای توریستی

ویزای تجاری

ویزای دانشجویی

ویزای پژوهشی

ویزای کنفرانس و سمینار

ویزای درمانی

ویزای ورود

ویزای انترن

ویزای فیلم

ویزای توریستی:

ویزای توریستی کشور هندوستان فقط بایستی برای گردشگری مورد استفاده قرار گیرد.

ویزای ورود به هندوستان برای مقاصد گردشگری تا 6 ماه قابلیت صدور است همچنین تعداد ورود و خروج از این کشور هم مطابق اطلاعات هتل و پرواز متغیر است.

مدارک لازم:

تکمیل فرم درخواست

دو صفحه ی خالی پاسپورت

پاسپورت جدید و قدیمی با فتوکپی تمام صفحات صدور ویزا

فتوکپی شناسنامه

فتوکپی بلیط برگشت

ویزای تجاری:

ویزای تجاری به صورت انفرادی یا دوبل از 3 تا 6 ماه و ویزای مالتیپل از 6 ماه تا 1 سال بر حسب فعالیت و پروفایل شرکت مورد نظر صادر خواهد شد.

مدارک لازم:

تکمیل فرم درخواست

تکمیل فرم ویزای تجاری

دو صفحه ی خالی پاسپورت

پاسپورت جدید و قدیمی با فتوکپی تمام صفحات صدور ویزا

فتوکپی شناسنامه

دعوت نامه ی سفر از سازمان دهنده یا شرکت از هند

نامه ساپورت مالی از طرف شرکت مور نظر در کشور هند

سند مالی شرکت

پاسپورت 6 ماه تا یکسال تا تاریخ منقضی شدن فاصله داشته باشد

ویزای دانشجویی:

ویزای دانشجویی صرفا بلند مدت خواهد بود و برای ترم های کوتاه مدت مانند 6 ماه تا یکسال صادر نخواهد شد.

مدارک لازم:

تکمیل فرم درخواست

دو صفحه ی خالی پاسپورت

پاسپورت جدید و قدیمی با فتوکپی تمام صفحات صدور ویزا

فتوکپی شناسنامه و کارت ملی با ترجمه انگلیسی

فرم تایید دانشگاه

برای رشته های پزشکی باید تاییدیه از وزارت علوم هندوستان گرفته شود

مدرک حمایت مالی قابل قبول

مدارک تحصیلی

مدرک تبدیل ارز به 2000 هزار دلار

سوالات متداول درباره ویزای هند

- ویزا توریستی برای چه افرادی صادر می شود؟

هندوستان برای افرادی صادر می شود که هدف گردشگری و تفریح را دارند

- آیا ویزای هندوستان قابل تمدید است؟

لطفا توجه فرمائید که ویزا توریستی هندوستان به هیچ عنوان قابل تمدید نمی باشد و مسافر موظف است در تاریخ اعلام شده بر اساس تاریخی که اعلام کرده است به کشور بازگردد.

- آیا هزینه ویزای برای کودکان کمتر است؟

هزینه ویزا ی هند برای کودکان نیز با بزرگسالان به یک میزان است و ترجمه شناسنامه آنها برای ارسال به سفارت الزامی می باشد.

- آیا مسافر باید حضورا به سفارت مراجعه کند؟

ضمناً مسافر می بایست در زمان تعیین شده برای مصاحبه و انگشت نگاری به سفارت هند در تهران مراجعه نمایند. .

- آیا هزینه صندوق سفارت بر عهده مسافر می باشد؟

بلی

- آیا مسئولیت صدور بلیت و رزرو هتل و...قبل ازصدور ویزا به عهده مسافر است؟

به عهده مسافر میباشد واین آژانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.

آدرس سفارت هند در ایران :

تهران - خیابان بهشتی،خیابان میرعماد ،خیابان نهم ،شماره 22

آدرس برای خدمات ویزا :خیابان بهشتی بعد ازتقاطع سهروردی پلاک 145

شماره تماس : 5-88755103

ساعت و روز کاری :

یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 تا 12 و ساعت کاری بخش کنسولی 9 تا 13


آئین نامه گمرکی هند :

راههای زیادی برای ورود زمینی یا هوایی به هند از طریق اداره مهاجرت استاندارد این کشور مهیا است . قانون خسته کننده این کشور برای منع ورود افراد حداقل 2 ماه پس از آخرین خروج آنها برای اکثر کشورها برداشته شده و کتبا برای برخی از کشورهای آسیایی وجود دارد و این اشکال را به بسیاری آژانس ها می دهد که تورهای این کشور را برگزار کنند.

توجه داشته باشید که هنگام ورود به این کشور بیشتر از 5000 دلار همراه نداشته باشید .

وهمچنین خارج کردن روپیه از این کشور ممنوع می باشد.

به توریست ها به صورت رسمی تاکید می شود که لوازم گران قیمت خود مانند لپ تاپ و دوربین را قبل از ورود در لیست اقلام خروج مجدد قرار دهند تا معلوم شود که از این کشور خریداری نشده.

مقررات ویزا هند :

برای ورود به کشور هند پاسپورت و بلیط رفت و برگشت نیاز است و همچنین شما به ویزا نیز احتیاج دارید .

پاسپورت باید 6 ماه اعتبار داشته باشد .

کسانی که تابعیت کشورهای ( استرالیا ، برزیل ، کامبودیا ، ایسلند ، فلاند ، آلمان ، اندونزی ، ژاپن ، کنیا ، عمان ، فیلیپین ، نیوزلند ، کره ، روسیه ، سنگاپور ، تایلند ، آمریکا ، ) را دارند برای ورود به این کشور ویزا نیاز ندارند .

تمدید ویزای هند :

دولت هند شدیدا از تمدید ویزا جلوگیری می کند مگر در موارد اورژانسی مانند دلایل پزشکی

سایر خدمات سفر به هند

علاوه بر اطلاعات ویزای هندوستان شما می توانید راهنمای سفر به هند را به همراه قیمت هتل های هند و بلیط های هند در سایت آتالند ملاحظه فرمائید و یا در صورتیکه در قالب تور مسافرتی سفر می کنید، تورهای هند را مشاهده نمائید.