ویزای فرانسه

ویزای فرانسه
وقت سفارت عادی
3,000,000 ریال
توریستی -تجاری
50روزکاری(زمان صدور)
اسکن پاسپورت
ویزای توریستی عادی
14,000,000 ریال
اقامت توریستی-تجاری
50روزکاری (زمان صدور)
اصل پاسپورت+2قطعه عکس 4*3+پرینت حساب 3 ماهه+تمکن مالی+گواهی اشتغال به کار+لیست بیمه+60یورو سفارت

شرایط ویزای فرانسه

فرانسه نیز جزو کشور های عضو شینگن می باشد بنابراین برای سفر به این کشور باید برای اخذ ویزای شینگن اقدام کرد. برای این منظور ابتدا باید از سفارت درخواست وقت نموده و در موعت تعیین شده جهت امور انگشت نگاری و مصاحبه به سفارت مراجعه نمائید. جواب ویزا در حالت معمول دو خفته طول می کشد. البته این در صورتی است که شما مدارک را به صورت کامل به سفارت ارائه دهید.


خدمات ویزای فرانسه شامل موارد ذیل می باشد

- رزرو هتل با ارائه سربرگ

- وقت سفارت (فوری و عادی )

- رزرو پرواز

- بیمه مسافرتی

- مشاوره

- تکمیل پرونده

مدارک لازم برای ویزای فرانسه :

یک فرم درخواست روادید کوتاه مدت که به زبان فرانسوی یا انگلیسی تکمیل، امضا و تاریخ خورده باشد.

یک عکس رنگی3.5*4.5 وجدید از چهره در زمینه روشن

اصل پاسپورت قدیم و جدید

اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی و گذرنامه دارای حداقل 1 صفحه مهر نخورده باشد و همراه با فتوکپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه ارائه شود.

فتوکپی کلیه روادیدهای شنگن که تاکنون دریافت داشته اید (بر روی گذرنامه فعلی و گذرنامه های قبلی) و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج.

اصل شناسنامه و فتوکپی

برای حقوق بگیران:

گواهی کار که از تاریخ صدور آن کمتر از یک ماه گذشته باشد و در آن، سمت و تاریخ استخدام و حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی آمده باشد و اعلام دارد که دارنده گواهی در پایان سفر مجدداً به سر کار خود برخواهد گشت.

سه فیش آخر حقوق

سه پرینت آخر بانکی حساب جاری + عنداللزوم حساب پس انداز+ تمکن مالی

برای تجار و بنگاهداران:

آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکتها.

کارت بازرگانی یا پروانه کسب.

برای مشاغل آزاد:

کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفه ای سال جاری.

سه پرینت آخر بانکی حساب شخصی + حساب حرفه ای.

برای بازنشستگان و کسانی که فعالیت حرفه ای ندارند:

اسناد مثبته دریافت مستمری برای بازنشستگان

سه پرینت آخر بانکی

عنداللزوم اسناد مثبته تمکن مالی و وضع حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تأمین میکند وسند هویتی وی.

برای بچه ها و دانشجویان:

گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین.

اسناد مثبته تمکن مالی و وضع حرفهی ای شخصی که هزینه های سفر را تأمین میکند + سند هویتی وی.

اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت میکند.

گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده.

گواهی برخورداری از محل سکونت

دعوتنامه تنظیم شده در شهرداری (اصل + کپی).

رزرو هتل در صورت نداشتن رزرو هتل، مسافر باید مدارک توان مالی تامین هزینه ها بهاندازه 120 یورو در روز را ارائه دهد .

عنداللزوم سند مالکیت، اجاره نامه یا هر سند دیگری که وجود ملک یا اجاره ملک در فرانسه را ثابت کند .

گواهی پرداخت عوارض سکونت یا مالکیت.

بیمه نامه بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ که بر پوشش هزینه های احتمالی بازگشت به کشور مبدأ به دلیل پزشکی، درمان پزشکی اورژانس و یا هزینه های بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده حداقل 30000 یورو برای تمام مدت اقامت گواهی کند . دارنده روادید کثیرالمسافر موظف به ارائه بیمه نامه معتبر برای مدت اولین سفر بوده، تهیه بیمه نامه برای سفرهای بعدی بر عهده خود اوست .


سوالات متداول درباره ویزای فرانسه

- آیا هزینه 60یورو صندوق سفارت بر عهده مسافر است ؟

بلی - هزینه 60 یورو صندوق سفارت بر عهده فرد متقاضی می باشد.

- آیا حضور فرد در روز مصاحبه الزامی است ؟

بلی - حضور فرد درخواست کننده ضروری است مگر برای افراد صغیری که سن شان کمتر از 12 سال باشد.

- آیا گرفتن جواب ویزا بر عهده فرد متقاضی است ؟

خیر- گرفتن جواب ویزا بر عهده آژانس آتالند می باشد.

- آیا ترجمه مدارک برای ویزای فرانسه لازم است؟

خیر - ترجمه مدارک برای ویزای فرانسه مورد نیاز نمی باشد.

- آیا هزینه وقت سفارت غیر قابل استرداد می باشد؟

خیر غیر قابل استرداد است.

- آیا مسئولیت حضور به موقع برای مصاحبه با مسافر می باشد؟

بلی مسئولیت آن با مسافر است.

- آیا در صورت کنسلی یا عدم صدور ویزا از سوی سفارت مبلغ پرداختی عودت داده می شود؟

مبلغ ده میلیون ریال به ازای هر نفر از مبلغ کسر گردیده و ما بقی به متقاضی برگردانده می شود.

- حداقل زمان لازم جهت وقت سفارت چند روز است؟

50 روز می باشد .

- آیا مسئولیت صدور بلیت و رزرو هتل و...قبل ازصدور ویزا به عهده مسافر است؟

بلی واین آژانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.


آدرس سفارت فرانسه در ایران:

تهران - خیابان نوفل لوشاتو - پلاک 66-64

تلفن : 64094000

فکس : 64094092

ساعت کاری سفارت در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 تا11:30


قوانین ویزا برای تبعه شنگن و غیر شنگن :

برای تبعه کشورهای عضو اتحادیه ورود به فرانسه بسیار آسان و بدون هیچ گونه بررسی مدارک انجام میشود . تنها تبعه انگلستان , سری جزایر کانال و آندورا در هنگام ورود و خروج موظف به چک و بررسی مدارک هستند .

عموما افراد تبعه برای اقامت تا سقف 90 روز نیاز به اخذ ویزا ندارند.

برای اطلاعات بیشتر جهت اخذ ویزا به سایت وزارت امور خارجه فرانسه مراجعه فرمایید .

مدت اقامت ذکر شده در ویزا (به جز موارد خاص مثل ویزای پزشکی و درمانی ) به هیچ عنوان تغییر نمیکند .

تبعه عضو اتحادیه و تبعه کشورهای نروژ و سوئیس برای ورود و اقامت تا سقف 90 روز تنها نیاز به ارائه کارت شناسایی دارند .

تبعه استرالیا , آمریکا , کانادا , هنگ کنگ , اسرائیل , ژاپن , مالزی , نیوزلند , سنگاپور , کره جنوبی و برخی کشورهای آمریکای لاتین نیز ویزای توریستی فرانسه نیاز ندارند . اما برای اقامت های طولانی تر از 90 روز باید به نزدیک ترین کنسولگری یا سفارتخانه مراجعه نمایند .

سایر ملیت ها برای ورود به فرانسه احتیاج به اخذ ویزای شنگن دارند .

پس از ورود به کشور نوع ویزا به هیچ عنوان تغییر نخواهد کرد .


آیین نامه گمرکی فرانسه :

حمل کالا در فرانسه در هنگام ورود و خروج نیز همانند تمامی کشور های عضو اتحادیه اعمال میشود . برخی اقلام در هنگام خروج معاف از مالیات میباشند .

همچنین بررسی های دقیق تری بر روی اقلام ورودی از آندورا صورت میگیرد .

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا دو ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای روادید توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق تلفن سفارت انجام می گیرد.

سایر خدمات سفر به فرانسه

*** جهت خرید بلیط، هتل و تور کلیک کنید.

*** جهت مطالعه اطلاعات سفر و جاذبه های فرانسه کلیک کنید.