ویزای فرانسه

فرانسه نیز جزو کشور های عضو شنگن می باشد بنابراین برای سفر به این کشور باید برای اخذ ویزای شنگن اقدام کرد. برای این منظور ابتدا باید از سفارت درخواست وقت نموده و در موعد تعیین شده جهت امور انگشت نگاری و مصاحبه به همراه کلیه ی مدارک لازم به سفارت مراجعه نمائید. برای کسب اطلاعات بیشتر مطالب ذیل این بخش را مطالعه فرمایید.

ویزای فرانسه
وقت سفارت عادی
2,900,000 ریال
توریستی
متناسب با وقت سفارت
اسکن پاسپورت+تسویه کامل
تعداد:
وقت سفارت خانواده
2,500,000 ریال
توریستی
متناسب با وقت سفارت
اسکن پاسپورت+تسویه کامل
تعداد:
وقت سفارت فوری
19,000,000 ریال
توریستی
متناسب با وقت سفارت
اسکن پاسپورت+تسویه کامل
تعداد:
پکیج مشاوره ی ویزا
36,000,000 ریال
فوری
متناسب با وقت سفارت
اسکن پاسپورت+کلیه ی مدارک لازم شنگن+دعوت نامه+تسویه کامل
تعداد:
سربرگ هتل برای سفارت
2,000,000 ریال
یک روزه
سربرگ
درخواست روی سربرگ+مدارک لازم برای ویزا+تسویه کامل
تعداد:
سربرگ هتل برای سفارت
1,600,000 ریال
نرخ همکار
سربرگ
درخواست روی سربرگ+مدارک لازم برای ویزا+تسویه کامل
تعداد:
وقت سفارت عادی
2,500,000 ریال
نرخ همکار
متناسب با وقت سفارت
درخواست روی سربرگ+مدارک لازم +تسویه کامل
تعداد:
وقت سفارت فوری
18,500,000 ریال
نرخ همکار
متناسب با وقت سفارت
درخواست روی سربرگ+مدارک لازم +تسویه کامل
تعداد:
وقت سفارت خانواده
2,100,000 ریال
نرخ همکار
متناسب با وقت سفارت
درخواست روی سربرگ+مدارک لازم +تسویه کامل
تعداد:

شرایط ویزای فرانسه

کشور فرانسه عضو فضای شنگن است و برای ورود به این کشور نیاز به اخذ ویزای شنگن است. فضای شنگن 25 کشور اروپایی را شامل می شود که عبارتند از: آلمان، اتریش، بلژیک، دانمارک، اسپانیا، استونی، فنلاند، فرانسه (به عنوان کشور اروپایی بجز سرزمین های وابسته)، یونان، مجارستان، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند (به عنوان کشور اروپایی بجز سرزمین های وابسته)، لهستان، پرتغال، جمهوری چک، اسلوواکی، اسلوونی، سوئد، نروژ، ایسلند و سوئیس.

خدمات ویزای فرانسه

- رزرو هتل با ارائه سربرگ

- وقت سفارت (فوری و عادی )

- رزرو پرواز

- بیمه مسافرتی

- مشاوره

- تکمیل پرونده

- توجه داشته باشید که نرخ های موجود جدای از 60 یورویی است که باید در روز مصاحبه به سفارت ارائه شود.

نکات مهم

پیش از مطالعه ی شرایط و مدارک لازم برای دریافت ویزای فرانسه، به نکات زیر توجه کنید:

- توجه کنید که نقص مدارک مساوی است با نقص پرونده که منجر به رد درخواست ویزا می گردد.

- اصل و کپی همه ی مدارک باید به هنگام مراجعه به سفارت ارائه شوند. اصل مدارک (به جز آن هایی که مستقیما خطاب به سفارت است) پس از مصاحبه مسترد خواهند شد.

- ترتیب قرار دادن مدارک در پرونده اهمیت دارد و در صورت رعایت نشدن ممکن است درخواست شما رد شود لذا با توجه به توضیحات ارائه شده، ترتیب صحیح را رعایت فرمایید.

- حضور شخص درخواست کننده در سفارت ضرور است مگر برای افراد صغیر زیر 12 سال.

- درصورت لزوم ممکن است مدارکی علاوه بر مدارک نامبرده نیز درخواست شود. ضمن این که می توانید مدارکی که فکر می کنید به بررسی پرونده تان کمک می کند را اضافه کنید.


انواع ویزای فرانسه:

- ویزای کوتاه مدت شامل ویزای توریستی یا سفر شخصی،ویزای سفر تجاری یا مامورت، ویزا برای دیدار خانوادگی، ویزای تحصیلی، ویزا برای معالجه ی پزشکی، ویزای افراد کثیرالسفر

- ویزای بلندمدت شامل ویزا برای اعضای خانواده ی فرانسوی، ویزای تحصیلی، ویزای علمی

- ویزای ترانزیت فرودگاهی

ویزای توریستی یا سفر شخصی


توجه کنید که ترتیب قرار دادن مدارک در پرونده باید به صورت زیر باشد:

1. اصل و کپی فرم درخواست اخذ ویزا به زبان فرانسوی یا انگلیسی
2. دو قطعه عکس رنگی و جدید در قطع پاسپورت که چهره حدود 70 درصد عکس را در بربگیرد.
3. اصل و کپی گذرنامه با حدقل 3 ماه اعتبار پس از پایان اعتبار ویزای درخواستی و حداقل دو صفحه ی خالی برای ویزا
4. کپی تمام ویزاهای شنگنی که فرد دریافت کرده است (بر روی گذرنامه ی فعلی و گذرنامه های قبلی)و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج
5. اصل و کپی شناسنامه
6. اسناد مثبته وضع اجتماعی حرفه ای و تمکن مالی

برای حقوق بگیران:
- ترجمه ی نامه ی کارفرما به فرانسوی یا انگلیسی
- گواهی اشتغال به کار که از تاریخ صدور آن بیشتر از یک ماه نگذشته باشد و در آن، سمت، تاریخ استخدام، حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی آمده باشد و اعلام دارد که دارنده ی گواهی پس از پایان سفر مجددا به کار خود برمی گردد.
- سه فیش آخر حقوق
- پرینت سه ماه آخر بانکی (حساب جاری + اسناد مثبته وضع اجتماعی حرفه ای و تمکن مالی)

برای تجار و بنگاه داران:
- آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در سازمان ثبت شرکت ها.
- کارت بازرگانی یا پروانه کسب.
- پرینت سه ماه آخر بانکی (حساب جاری + حساب حرفه ای)

برای مشاغل آزاد:
- کارت نظام مربوطه یا کارت حرفه ای سال جاری
- سه پرینت آخر بانکی (حساب شخصی + حساب حرفه ای)

7. برای بازنشستگان و کسانی که فعالیت حرفه ای ندارند:
- اسناد مثبته دریافت مستمری
- پرینت بانکی سه ماه آخر
- در صورت نیازاسناد مثبته تمکن مالی و وضع حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تامین می کند + سند هویتی وی

برای بچه ها و دانشجویان:
- گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین.
- اسناد مثبته تمکن مالی و وضع حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تامین می کند + سند هویتی وی.
- ترجمه ی اجازه والدین به فرانسه یا انگلیسی
- اجازه خروج رسمی پدر یا مادر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت می کند.
- گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده.

گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه
- اصل و کپی دعوتنامه تنظیم شده در شهرداری یا ووچر هتل
- در صورت نداشتن هتل، مسافر بایدمدرکی دال بر توان مالی کافی برای تامین هزینه به اندازه 120 یورو در روز به ازای هر نفر را ارائه دهد.
- در صورت لزوم سند مالکیت، اجاره نامه یا گواهی پرداخت عوارض سکونت یا مالکیت
8. بیمه نامه ی بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدا که هزینه های احتمالی بازگشت به کشور مبدا در موارد پزشکی را پوشش دهد.
9. سند مثبته سفر: رزرو بلیط هواپیمای رفت و برگشت

مدارک لازم برای ویزای سفر تجاری یا ماموریت فرانسه

توجه کنید که ترتیب قرار دادن مدارک در پرونده باید به صورت زیر باشد:

1. اصل و کپی فرم درخواست اخذ ویزا به زبان فرانسوی یا انگلیسی
2. دو قطعه عکس رنگی و جدید در قطع پاسپورت که چهره حدود 70 درصد عکس را در بربگیرد.
3. اصل و کپی گذرنامه با حدقل 3 ماه اعتبار پس از پایان اعتبار ویزای درخواستی و حداقل دو صفحه ی خالی برای ویزا
4. کپی تمام ویزاهای شنگنی که فرد دریافت کرده است (بر روی گذرنامه ی فعلی و گذرنامه های قبلی)و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج
5. اصل و کپی شناسنامه
6. اسناد مثبته وضع اجتماعی حرفه ای و تمکن مالی

برای حقوق بگیران:
- ترجمه ی نامه ی کارفرما به فرانسوی یا انگلیسی
- گواهی اشتغال به کار که از تاریخ صدور آن بیشتر از یک ماه نگذشته باشد و در آن، سمت، تاریخ استخدام، حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی آمده باشد و اعلام دارد که دارنده ی گواهی پس از پایان سفر مجددا به کار خود برمی گردد.
- سه فیش آخر حقوق
- پرینت سه ماه آخر بانکی (حساب جاری + اسناد مثبته وضع اجتماعی حرفه ای و تمکن مالی)

برای تجار و بنگاه داران:
- آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در سازمان ثبت شرکت ها.
- کارت بازرگانی یا پروانه کسب.
- پرینت سه ماه آخر بانکی (حساب جاری + حساب حرفه ای)

برای مشاغل آزاد:
- کارت نظام مربوطه یا کارت حرفه ای سال جاری
- سه پرینت آخر بانکی (حساب شخصی + حساب حرفه ای)

7. گواهی مثبته دلیل سفر
- دعوت نامه شرکت در فرانسه که دربرگیرنده موضوع سفر، مدت آن و در صورت لزوم تقبل هزینه های سفر باشد
- حکم ماموریت یا احضاریه که دربرگیرنده نام و نشانی شرکت ها یا اشخاصی باشد که مورد دیدار قرار می گیرند

8. گواهی برخورداری از محل سکونت
- اصل و کپی دعوتنامه تنظیم شده در شهرداری یا ووچر هتل
- در صورت نداشتن هتل، مسافر بایدمدرکی دال بر توان مالی کافی برای تامین هزینه به اندازه 120 یورو در روز به ازای هر نفر را ارائه دهد.
- در صورت لزوم سند مالکیت، اجاره نامه یا گواهی پرداخت عوارض سکونت یا مالکیت

9. بیمه نامه ی بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدا که هزینه های احتمالی بازگشت به کشور مبدا در موارد پزشکی را پوشش دهد.
10. سند مثبته سفر: رزرو بلیط هواپیمای رفت و برگشت

ویزا برای دیدار با خانواده

این نوع ویزا برای افراد چهار دسته ی زیر صادر می گردد:
- سلف فرانسوی : شخصی که فرزند یا همسر فرزندش فرانسوی باشد.
- همسر فرانسوی: شخصی که همسرش فرانسوی باشد.
- شخصی که قصد ازدواج با یک فرانسوی را در فرانسه داشته باشد.
- خویشاوند اتباع جامعه ی اروپا: همسر و فرزندان زیر 21 سال والد اروپایی یا فرزند بالای 21 سال تحت تکفل والد اروپایی

ویزای کوتاه مدت برای سلف فرانسوی


در صورتی که فرزند یا همسر فرزندتان فرانسویست، شما سلف فرانسوی محسوب می شوید. دقت کنید که مدارک زیر را به ترتیب گفته شده در پرونده ی خود ارائه دهید.

1. اصل و کپی فرم درخواست اخذ ویزا به زبان فرانسوی یا انگلیسی
2. دو قطعه عکس رنگی و جدید بدون پوشش سر در قطع پاسپورت که چهره حدود 70 درصد عکس را در بربگیرد.
3. اصل و کپی گذرنامه با حدقل 3 ماه اعتبار پس از پایان اعتبار ویزای درخواستی و حداقل دو صفحه ی خالی برای ویزا
4. کپی تمام ویزاهای شنگنی که فرد دریافت کرده است (بر روی گذرنامه ی فعلی و گذرنامه های قبلی)و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج
5. اصل و کپی شناسنامه
6. کپی کامل گواهی ولادت فرانسوی فرزند یا کپی برابر اصل سند ازدواج فرزند با یک تبعه ی فرانسه.
7. سند مثبته تابعیت فرانسوی فرزند مقیم فرانسه یا همسر او که یکی از موارد زیر می تواند باشد:
کپی کارت ملی فرانسوی یا کپی گذرنامه ی بیومتریک فرانسوی یا گواهی تابعیت فرانسه یا المثنی لایحه اعطلای تابعیت یا کپی اظهارنامه ثبت شده دریافت تابعیت فرانسوی یا گواهی ولادت که در آن تابعیت فرانسوی ذکر شده باشد.

8. اسناد مثبته تمکن مالی
- فیش جدید دریافت مستمری برای بازنشستگان
- اسناد مثبت حرفه ای برای اشخاص فعال
- پرینت سه ماه آخر بانکی
- در صورت لزوم گواهی تقبل هزینه که توسط همسر یا یکی از فرزندان در ایران یا یکی از فرزندان در فرانسه امضا و تاریخ خورده باشد. همراه با اسناد مثبته تمکن مالی و اسناد مثبته حرفه ای شخص تقبل کننده ی هزینه ها.

9. گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه
10. اصل و کپی دعوتنامه ی تنطیم شده در شهرداری محل اقامت دعوت کننده در فرانسه
11. بیمه نامه ی بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدا که هزینه های احتمالی بازگشت به کشور مبدا در موارد پزشکی را پوشش دهد.
12. سند مثبته سفر: رزرو بلیط هواپیمای رفت و برگشت
13. تعهدنامه عدم درخواست کارت اقامت که باید امضا و تایید شود.
14. پرسش نامه در مورد وضعیت خانوادگی که باید تکمیل گردد.

ویزای کوتاه مدت برای همسر شخص فرانسوی


مدارک باید به ترتیب زیر در پرونده ارائه شوند:

1. اصل و کپی فرم درخواست اخذ ویزا به زبان فرانسوی یا انگلیسی
2. دو قطعه عکس رنگی و جدید بدون پوشش سر در قطع پاسپورت که چهره حدود 70 درصد عکس را در بربگیرد.
3. اصل و کپی گذرنامه با حدقل 3 ماه اعتبار پس از پایان اعتبار ویزای درخواستی و حداقل دو صفحه ی خالی برای ویزا
4. کپی تمام ویزاهای شنگنی که فرد دریافت کرده است (بر روی گذرنامه ی فعلی و گذرنامه های قبلی)و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج
5. اصل و کپی شناسنامه
6. کپی کامل سند ازدواج فرانسوی که بیشتر از 2 ماه از صدور آن نگذشته باشد و یا livret de famille که سند رسمی خویشاوندی است.
7. سند مثبته تابعیت فرانسوی همسر که یکی از موارد زیر می تواند باشد:
کپی کارت ملی فرانسوی یا کپی گذرنامه ی بیومتریک فرانسوی یا گواهی تابعیت فرانسه یا المثنی لایحه اعطلای تابعیت یا کپی اظهارنامه ثبت شده دریافت تابعیت فرانسوی یا گواهی ولادت که در آن تابعیت فرانسوی ذکر شده باشد.

8. اصل و کپی دعوتنامه ی تنطیم شده در شهرداری محل اقامت دعوت کننده در فرانسه
9. اسناد مثبته تمکن مالی
- فیش جدید دریافت مستمری برای بازنشستگان
- اسناد مثبته حرفه ای برای اشخاص فعال
- پرینت سه ماه آخر بانکی
- در صورت لزوم گواهی تقبل هزینه که توسط همسر یا یکی از فرزندان در ایران یا یکی از فرزندان در فرانسه امضا و تاریخ خورده باشد. همراه با اسناد مثبته تمکن مالی و اسناد مثبته حرفه ای شخص تقبل کننده ی هزینه ها.

10. گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه
11. سند مثبته سفر: رزرو بلیط هواپیمای رفت و برگشت
12. بیمه نامه ی بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدا که هزینه های احتمالی بازگشت به کشور مبدا در موارد پزشکی را پوشش دهد.

ویزای کوتاه مدت برای ازدواج با یک تبعه ی فرانسه در فرانسه


1. اصل و کپی فرم درخواست اخذ ویزا به زبان فرانسوی یا انگلیسی
2. دو قطعه عکس رنگی و جدید بدون پوشش سر در قطع پاسپورت که چهره حدود 70 درصد عکس را در بربگیرد.
3. اصل و کپی گذرنامه با حدقل 3 ماه اعتبار پس از پایان اعتبار ویزای درخواستی و حداقل دو صفحه ی خالی برای ویزا
4. کپی تمام ویزاهای شنگنی که فرد دریافت کرده است (بر روی گذرنامه ی فعلی و گذرنامه های قبلی)و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج
5. اصل و کپی شناسنامه
6. گواهی شهرداری محل ازدواج دال بر انتشار اعلامیه ازدواج (bans de mariage) و عدم اعلام مخالفت با ازدواج
7. کپی کارت ملی فرانسوی یا کپی گذرنامه ی بیومتریک فرانسوی شخصی که قرار است با او ازدواج کنید.
8. اسناد مثبته تمکن مالی
- فیش جدید دریافت مستمری برای بازنشستگان
- اسناد مثبته حرفه ای برای اشخاص فعال
- پرینت سه ماه آخر بانکی
- در صورت لزوم تعهد تاریخ خورده و امضا شده تقبل هزینه ها همراه با اسناد مثبته تمکن مالی و وضع حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تامین می کند.
9. گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه
10. بیمه نامه ی بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدا که هزینه های احتمالی بازگشت به کشور مبدا در موارد پزشکی را پوشش دهد.
11. سند مثبته سفر: رزرو بلیط هواپیمای رفت و برگشت

ویزای کوتاه مدت برای معالجه ی پزشکی در فرانسه


توجه کنید که مدارک باید به ترتیبی که در زیر آمده، در پرونده ارائه شوند.

1. اصل و کپی فرم درخواست اخذ ویزا به زبان فرانسوی یا انگلیسی
2. دو قطعه عکس رنگی و جدید بدون پوشش سر در قطع پاسپورت که چهره حدود 70 درصد عکس را در بربگیرد.
3. اصل و کپی گذرنامه با حدقل 3 ماه اعتبار پس از پایان اعتبار ویزای درخواستی و حداقل دو صفحه ی خالی برای ویزا
4. کپی تمام ویزاهای شنگنی که فرد دریافت کرده است (بر روی گذرنامه ی فعلی و گذرنامه های قبلی)و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج
5. اصل و کپی شناسنامه
6. گواهی یکی از پزشکان معتمد سفارت که در آن نوع معالجه و عدم امکان انجام آن در ایران ذکر شده باشد:

- پروفسور ایرج شاملو
مطب: 88552121
همراه 09121128140
بیمارستان مدائن 56455355/9

- پروفسور فرید متین
مطب: 88775409
همراه: 09121091616
بیمارستان کسری: 88774444

7. قرار ملاقات با پزشک در فرانسه با ذکر برآورد مخارج که باید توسط مقام پزشکی امضا شده باشد و پذیرش بیمار، در تاریخ و مدت بستری پیش بینی شده و مدت اقامت لازم در فرانسه (ویزیت، درمان، بستری)را ذکر کند.
8. تعهد پرداخت مبلغ برآورد شده به موسسه ی پزشکی مربوطه
9. فاکتورهای پرداخت شده معالجات قبلی در فرانسه در صورت وجود.
10. رزرو هتل یا دعوت نامه (برای قبل و بعد از مدت بستری)
11. اسناد مثبته وضع اجتماعی حرفه ای و تمکن مالی
12. بیمه نامه ی بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدا که هزینه های احتمالی بازگشت به کشور مبدا در موارد پزشکی را پوشش دهد.
13. سند مثبته سفر: رزرو بلیط هواپیمای رفت و برگشت

سوالات متداول درباره ویزای فرانسه

- آیا هزینه 60یورو صندوق سفارت بر عهده مسافر است ؟

بلی - هزینه 60 یورو صندوق سفارت بر عهده فرد متقاضی می باشد.

- آیا حضور فرد در روز مصاحبه الزامی است ؟

بلی - حضور فرد درخواست کننده ضروری است مگر برای افراد صغیری که سن شان کمتر از 12 سال باشد.

- آیا گرفتن جواب ویزا بر عهده فرد متقاضی است ؟

خیر- گرفتن جواب ویزا بر عهده آژانس آتالند می باشد.

- آیا ترجمه مدارک برای ویزای فرانسه لازم است؟

خیر - ترجمه مدارک برای ویزای فرانسه مورد نیاز نمی باشد.

- آیا هزینه وقت سفارت غیر قابل استرداد می باشد؟

خیر غیر قابل استرداد است.

- آیا مسئولیت حضور به موقع برای مصاحبه با مسافر می باشد؟

بلی مسئولیت آن با مسافر است.

- آیا در صورت کنسلی یا عدم صدور ویزا از سوی سفارت مبلغ پرداختی عودت داده می شود؟

مبلغ ده میلیون ریال به ازای هر نفر از مبلغ کسر گردیده و ما بقی به متقاضی برگردانده می شود.

- حداقل زمان لازم جهت وقت سفارت چند روز است؟

50 روز می باشد .

- آیا مسئولیت صدور بلیت و رزرو هتل و...قبل ازصدور ویزا به عهده مسافر است؟

بلی واین آژانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.

آدرس سفارت فرانسه در ایران:

تهران - خیابان نوفل لوشاتو - پلاک 66-64

تلفن : 64094000

فکس : 64094092

ساعت کاری سفارت در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 تا11:30

قوانین ویزا برای تبعه شنگن و غیر شنگن :

برای تبعه کشورهای عضو اتحادیه ورود به فرانسه بسیار آسان و بدون هیچ گونه بررسی مدارک انجام میشود . تنها تبعه انگلستان , سری جزایر کانال و آندورا در هنگام ورود و خروج موظف به چک و بررسی مدارک هستند .

عموما افراد تبعه برای اقامت تا سقف 90 روز نیاز به اخذ ویزا ندارند.

برای اطلاعات بیشتر جهت اخذ ویزا به سایت وزارت امور خارجه فرانسه مراجعه فرمایید .

مدت اقامت ذکر شده در ویزا (به جز موارد خاص مثل ویزای پزشکی و درمانی ) به هیچ عنوان تغییر نمیکند .

تبعه عضو اتحادیه و تبعه کشورهای نروژ و سوئیس برای ورود و اقامت تا سقف 90 روز تنها نیاز به ارائه کارت شناسایی دارند .

تبعه استرالیا , آمریکا , کانادا , هنگ کنگ , اسرائیل , ژاپن , مالزی , نیوزلند , سنگاپور , کره جنوبی و برخی کشورهای آمریکای لاتین نیز ویزای توریستی فرانسه نیاز ندارند . اما برای اقامت های طولانی تر از 90 روز باید به نزدیک ترین کنسولگری یا سفارتخانه مراجعه نمایند .

سایر ملیت ها برای ورود به فرانسه احتیاج به اخذ ویزای شنگن دارند .

پس از ورود به کشور نوع ویزا به هیچ عنوان تغییر نخواهد کرد .

آیین نامه گمرکی فرانسه :

حمل کالا در فرانسه در هنگام ورود و خروج نیز همانند تمامی کشور های عضو اتحادیه اعمال میشود . برخی اقلام در هنگام خروج معاف از مالیات میباشند .

همچنین بررسی های دقیق تری بر روی اقلام ورودی از آندورا صورت میگیرد .

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا دو ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای روادید توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق تلفن سفارت انجام می گیرد.

سایر خدمات سفر به فرانسه

*** جهت خرید بلیط، هتل و تور کلیک کنید.

*** جهت مطالعه اطلاعات سفر و جاذبه های فرانسه کلیک کنید.