ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید. برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.

ویزای تایلند
ویزای توریستی عادی
2,690,000 ریال
3 ماه اعتبار، 58 روز اقامت
4روز کاری
اصل پاسپورت+2قطعه عکس+کپی کارت ملی و شناسنامه+رزروهتل وبلیط+مانده حساب 5 میلیون
تعداد:
ویزا با رزرو هتل و بلیط
1,990,000 ریال
3 ماه اعتبار، 58 روز اقامت
4 روز کاری
اصل پاسپورت+2قطعه عکس+کپی کارت ملی و شناسنامه+رزروهتل وبلیط+مانده حساب 5 میلیون
تعداد:

شرایط ویزای تایلند

مسافرین محترم توجه داشته باشد ویزای توریستی تایلند به دو صورت ذیل انجام میشود:

1- ویزای توریستی سینگل به معنی این است که مسافر اجازه یکبار ورود به کشور تایلند را دارد.

2- ویزای توریستی مولتی به معنی این است که مسافر اجازه چندبار ورود به کشور تایلند را دارد.

در حال حاضر کشور تایلند یکی از پر طرفدار ترین مقاصد گردشگری ایرانیان است. پروازهای به مقصد تایلند عموما از ایران تکمیل ظرفیت هستند و به ندرت صندلی خالی دارند.

سرزمین لبخند ها لقبی است که جهانیان به این کشور داده اند و دلیل آن خوشرویی و مهمان نوازی این ملیت است. تایلند به علت نزدیکی به دریا آب و هوایی معتدل دارد و این باعث می شود که تقریبا تمام فواصل سال برای سفر به تایلند مناسب باشد. البته تابستان ها میزان رطوبت کمی زیاد است.

مدارک مورد نیاز برای ویزای تایلند

اصل پاسپورت

2 قطعه عکس رنگی تمام رخ با زمینه سفید 4*3

کپی کارت ملی و شناسنامه

رزرو قطعی هتل

اصل بلیط

گواهی مانده حساب حداقل 4 میلیون تومانی برای ویزای یکبار ورود

سوالات متداول درباره ویزای

- آیا اقامت شما بیش از حد مجاز جریمه دارد؟

توجه داشته باشید اگر اقامت شما بیش از حد مجاز قانونی باشد و اگر در این فاصله پلیس امنیتی متوجه این موضوع شد مسافر متاسفانه به 2 سال حبس و جریمه نقدی خواهد شد.

- آیا مسئولیت صدور بلیت و رزرو هتل و...قبل ازصدور ویزا به عهده مسافر میباشد؟

بلی واین آژانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.

- آیا حضور مسافر برای گرفتن ویزا الزامی است؟

برای گرفتن ویزا حضور مسافر در ایران الزامی می باشد

قوانین ویزای تایلند

کلیه متقاضیان باید در هنگام درخواست برای ویزا در ایران حضور داشته باشند.

گذرنامه باید در هنگام درخواست ویزا حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.

گذرنامه بایدبه خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد.

گذرنامه باید حداقل دارای دو صفحه سفید برای چسباندن ویزای تایلند باشد.

اگر تاریخ 29 فوریه در گدرنامه قید شده باشد (تاریخ صدور/انقضا و یا تاریخ تولد) باید چک شود که سال کبیسه است یا خیر


اطلاعات تماس سفارت تایلند در تهران:

آدرس: بهارستان، کوچه استقلال، پلاك 4

تلفن: 77531433 -021 داخلی107و109و120

سایت: www.thaiembassy-tehran.org

ساعت کاری:شنبه تا پنج شنبه 8:30 تا 16:30

اطلاعات ویزا تایلند :

شهروندان 62 کشور ( شامل اکثر کشورهای اروپا ، استرالیا،نیوزلند ، آمریکا ) می توانند بدون نیاز به پرداخت هزینه وارد این کشور شوند و بسته به ملیت انها می توانند 14 الی 90 روز اقامت داشته باشند.

اگر بیشتر از زمان ویزا در این کشور بماند باید برای هر روز 500بت پرداخت نمایید و حداکثر تا 20/000 بت . این مبلغ هم در فرودگاه و هم قبل آن در دفتر اداره مهاجرت قابل پرداخت است .

برای کودکان زیر 14 سال که همراه پدر و مادر سفر می کنند به پرداخت جریمه نیست .

اگر بخواهید ویزای خود را در کشور تایلند تمدید نمایید می توانید به همراه پاسپورت و 2 قطعه عکس به دفتر بانکوک یا چیانگ می مراجعه نمائید.

ویزای معمولی 15 تا 30 روز قابل تمدید هستند و ویزای توریستی30 روزه هم تا 60 روز قابل تمدید می باشد .

سایر خدمات سفر به تابلند

علاوه بر اطلاعات ویزای تایلند شما می توانید راهنمای سفر به تایلند را به همراه قیمت هتل های تایلند و بلیط های تابلند در سایت آتالند ملاحظه فرمائید و یا در صورتیکه در قالب تور مسافرتی سفر می کنید، تورهای تایلند را مشاهده نمائید.