ویزای ایتالیا

کشور ایتالیا جزو کشور های شنگن است پس برای ورود به این کشور باید اقدام به گرفتن ویزای شنگن کنید. سفارت ایتالیا تنها زمانی می تواند ویزای متحدالشکل کوتاه مدت (برای اقامت حداکثر 90 روزه در یک بازه زمانی 180 روزه) جهت سفر به حوزه شنگن صادر نماید که تنها مقصد یا مقصد اصلی سفر، کشور ایتالیا باشد. ویزای کشور ایتالیا به دو دسته ی توریستی و تجاری تقسیم می شود.

ویزای ایتالیا
وقت سفارت عادی
20,000,000 ریال
توریستی-فردی
بسته به وقت سفارت( در حال حاضر امکانپذیر نمی باشد)
اسکن پاسپورت+تسویه کامل
تعداد:
وقت سفارت تجاری
2,900,000 ریال
تجاری
بسته به وقت سفارت
اسکن پاسپورت+دعوتنامه+تسویه کامل
تعداد:
سربرگ هتل برای سفارت
2,000,000 ریال
سربرگ
یک روز
اطلاعات شخصی+تاریخ ورود و خروج+تسویه کامل
تعداد:

شرایط ویزای ایتالیا

جهت سفر به خاک ایتالیا باید ویزای شینگن اخذ نمائید که تنها راه آن گرفتن وقت سفارت و مراجعه در موعد مقرر جهت انگشت نگاری و مصاحبه است.

توافق نامه شنگن

توافق نامه ای است که به برداشته شدن مرز بین کشور های اروپایی انجامید و امکان مسافرت بدون ویزا بین این کشورها را فراهم کرد. تاکنون 26 کشور به این توافق نامه پیوسته اند.

کشورهای عضو شنگن

آلمان، اتریش، بلژیک، دانمارک، اسپانیا، استونی، فنلاند، فرانسه (به عنوان کشور اروپایی بجز سرزمین های وابسته)، یونان، مجارستان، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند (به عنوان کشور اروپایی بجز سرزمین های وابسته)، لهستان، پرتغال، جمهوری چک، اسلوواکی، اسلوونی، سوئد، نروژ، ایسلند و سوئیس.

ویزای ایتالیا شامل ویزای توریستی و تجاری می شود :

ویزای توریستی:

مدارک لازم

1.فرم درخواست ویزا شنگن

2. دو قطعه عکس پرسنلی (4*3 ) بدون روتوش

3. گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شنگن را دارد.

4. هزینه صدور ویزا برای کودکان زیر 6 سال رایگان است.

- همسر، فرزندان، والدین، پدربزگ و مادر بزگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان: رایگان

5. دعوتنامه تکمیل شده

( در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود) فرد دعوت کننده می بایست نمونه دعوتنامه را بصورت کامل پر نموده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ذیل را نیز به آن ضمیمه نماید:

- شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر

- شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه ویزا درخواستی

6. اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امورخارجه)

7. اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

ویزا تجاری:

مدارک لازم

فرم درخواست ویزا شنگن

2. دو قطعه عکس پرسنلی

3. گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شنگن را دارد.

- همسر، فرزندان، والدین، پدربزرگ، مادربزرگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان هزینه ای پرداخت

نمی نمایند. و به همراه گواهی ثبت در اتاق بازرگانی یا تاییدیه اتاق بازرگانی مبنی بر اصالت ثبت شرکت ( Visura Camerale ) برای متقاضی ارسال شود.

4. معرفی نامه بر روی سربرگ شرکت یا سازمان ایرانی که فرد متقاضی را در استخدام خود دارد. این معرفی نامه باید حاوی اطلاعات ذیل باشد:

- اطلاعات شناسنامه ای فرد متقاضی (نام، نام خانوادگی، محل و تاریخ تولد)

- اطلاعات گذرنامه فرد متقاضی (شماره گذرنامه، تاریخ و محل صدور، تاریخ انقضا)

- سمت کاری فرد متقاضی در سازمان مربوطه

- توضیح مختصر در خصوص نوع روابط تجاری فی مابین شرکت ایرانی و شرکت ایتالیایی دعوت کننده

- تاریخ و مدت زمان سفر فرد متقاضی

- تایید شرکت مبنی بر تقبل کلیه هزینه های سفر و اقامت متقاضی در ایتالیا.

5. مدارکی دال بر وجود معاملات تجاری حقیقی با شرکت ایتالیایی (از جمله بازگشایی اعتبار نامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد و غیره)

6. اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

7. مدارکی دال بر واقعی و فعال بودن شرکت ایرانی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

در این راستا، بسته به نوع شرکت، مدارک ذیل قابل قبول می باشند:

- آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

یا پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت

یا کارت بازرگانی معتبر

- در صورتی که نام فرد متقاضی در روزنامه رسمی ارائه شده، درج نگردیده باشد یا وی صاحب پروانه کسب یا کارت بازرگانی نباشد اما در یک جایگاه کارمندی قرار داشته باشد، می بایست مدارک ذیل را نیز به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه) ارائه دهد:

- نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

- لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی.

یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه

8. در صورتیکه متقاضی به عنوان دارنده یک شغل آزاد قصد سفر به ایتالیا را داشته باشد می بایست اصل و تصویر مدارکی را دال بر تامین مالی خویش ارائه دهد.

9. بلیط هواپیما یا رزرو آن

10. بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل 30.000 یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

11. تصویر صفحه اول گذرنامه و تصویر روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

سوالات متداول درباره ویزای ایتالیا

هزینه ی سفارت چقدر است و بر عهده ی چه کسی است؟

هزینه ی سفارت 60 یورو و بر عهده ی خود شخص می باشد.

- آیا حضور فرد در روز سفارت الزامی است ؟

بلی - حضور فرد در روز سفارت برای مصاحبه و انگشت نگاری الزامی است .

- آیا گرفتن جواب ویزا بر عهده فرد متقاضی است ؟

خیر- گرفتن جواب ویزا بر عهده آژانس آتالند می باشد.

- آیا هزینه ترجمه مدارک با خود فرد متقاضی می باشد ؟

بلی - هزینه کلیه مدارک ترجمه با خود فرد متقاضی می باشد.

- آیا هزینه وقت سفارت قابل استرداد می باشد ؟

خیر

- آیا مسئولیت حضور به موقع برای مصاحبه با مسافر می باشد؟

بلی

- آیا در صورت کنسلی یا عدم صدور ویزا مبلغ دریافتی عودت داده می شود؟

مبلغ ده میلیون ریال به ازای هر نفر از مبلغ کسر گردیده و ما بقی به متقاضی برگردانده می شود.

- آیا مسئولیت صدور بلیت و رزرو هتل و...قبل ازصدور ویزا به عهده مسافر میباشد؟

بلی واین آژانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.

- حداقل زمان لازم جهت وقت سفارت چند روز است؟

50 روز می باشد .


آدرس سفارت ایتالیا در تهران :

خیابان جردن،خیابان نلسون ماندلا،بن بست فرزان شرقی،پلاک 15

تلفن : 88190160 -021

ساعت کاری : دوشنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 الی 14ویک شنبه ها از 8 تا 13

قوانین ویزای ایتالیا:

سفارت ایتالیا تنها زمانی می تواند روادید متحدالشکل کوتاه مدت (برای اقامت حداکثر 90 روزه در یک بازه زمانی 180 روزه) جهت سفر به حوزه شنگن صادر نماید که تنها مقصد یا مقصد اصلی سفر، کشور ایتالیا باشد.

سایر کشورهای عضو پیمان شنگن این اختیار را دارند که در مبادی مرزی کشورشان از ورود مسافرانی که بدون در نظر گرفتن دستورالعمل فوق، روادید شنگن اخذ نموده اند، ممانعت بعمل آورند.

کلیه متقاضیان اخذ روادید، به استثنای کودکان زیر 12 سال می بایست اثر انگشت ارائه دهند.

درخواستهایی که بصورت ناقص ارائه گردند یا حاوی مدارک غیر شفاف یا متناقض باشند با رد روادید مواجه می گردند.

برای بررسی شرایط اخذ ویزای کشور خود میتوانید به سایت سفارت ایتالیا مراجعه فرمائید .


آئین نامه گمرکی ایتالیا:

اگر به عنوان توریست به ایتالیا سفر میکنید نیاز به پرداخت مالیات اقلامی چون عطر, لوازم آرایشی , محصولات مراقبت از پوست و جواهرات نخواهید داشت . همچنین بابت کلیه خریدها از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده (VAT) نیز معاف هستید.


سایر خدمات سفر به ایتالیا

علاوه بر اطلاعات ویزای ایتالیا شما می توانید راهنمای سفر به ایتالیا را به همراه قیمت هتل های ایتالیا و بلیط های ایتالیا در سایت آتالند ملاحظه فرمائید و یا در صورتیکه در قالب تور مسافرتی سفر می کنید، تورهای ایتالیا را مشاهده نمائید.