ویزای ایتالیا

جهت سفر به خاک ایتالیا باید ویزای شینگن اخذ نمائید که تنها راه آن گرفتن وقت سفارت و مراجعه در موعد مقرر جهت انگشت نگاری و مصاحبه است. برای گرفتن ویزای ایتالیا داشتن دعوتنامه الزامی نیست اما در هر حال داشتن ان مزیت محسوب می شود. متقاضیان باید برای دریافت ویزای ایتالیا به آدرس خيابان آفريقا ،بالاتراز تقاطع ميرداماد ،نبش پارک صبا ، خيابان فرزان شرقي ، پلاک 15 مراجعه نمایند.

ویزای ایتالیا
ویزای توریستی عادی
14,000,000 ریال
توریستی -تجاری
30روز کاری (زمان صدور)
اصل پاسپورت+2قطعه عکس 4*3+پرینت حساب 3 ماهه+تمکن مالی+گواهی اشتغال به کار+لیست بیمه+60یورو سفارت
وقت سفارت عادی
3,500,000 ریال
تجاری-توریستی
40 الی 50 روز
اسکن پاسپورت
وقت سفارت فوری
17,000,000 ریال
توریستی
1 روز تا یک هفته
اسکن پاسپورت

شرایط ویزای ایتالیا

جهت سفر به خاک ایتالیا باید ویزای شینگن اخذ نمائید که تنها راه آن گرفتن وقت سفارت و مراجعه در موعد مقرر جهت انگشت نگاری و مصاحبه است. برای گرفتن ویزای ایتالیا داشتن دعوتنامه الزامی نیست اما در هر حال داشتن ان مزیت محسوب می شود.


خدمات ویزای ایتالیا شامل موارد ذیل می باشد:

- رزرو هتل با ارائه سربرگ

- وقت سفارت( فوری و عادی)

- رزرو بلیط

- بیمه مسافرتی

- مشاوره

- تکمیل پرونده

مدارک لازم برای ویزای ایتالیا :

· اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه کپی از صفحه اول گذرنامه

· 2 قطعه عکس 4 *3(جدید،رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن)

· شناسنامه( کپی تمام صفحات شناسنامه )

· سند مالکیت به نام فرد متقاضی و یا همسر

· گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب های جاری

· قراردادهای سپرده های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده

· حداقل مانده موجودی حساب حداقل 40000000 میلیون تومان می باشد. (بابت هر نفر)

· مدارک شغلی: برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه : کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی

· برای صاحبان شرکت های خصوصی( مدیر عامل،عضو هیات مدیره ...) روزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت

· برای کارمندان بخش دولتی: آخرین حکم کارگزینی و فیش حقوقی سه ماهه آخر

· برای کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 6 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی

· برای کسبه: جواز کسب/ کارت بازرگانی

· کپی ویزاهای قبلی(آمریکا – کانادا – شنگن – انگلیس – استرالیا)

· ضمانت نامه بانکی حداقل 20 میلیون تومان (بابت هر نفر)

تمامی مدارک می بایست به انگیسی ترجمه شود. (با مهر و امضا رسمی دارالترجمه)


خدمات ویزای توریستی VIP :

  • 2 شب رزرو هتل چهار ستاره در شهر رم
  • پرواز مستقیم آلیتالیا از تهران به رم
  • وقت سفارت
  • بیمه مسافرتی
  • تکمیل پرونده
  • بدون معطل شدن مسافر در صف سفارت

برای کسانی مناسب است که زودتر می خواهند مدارک آنها بررسی شود و ویزای خود را به راحتی تهیه نمایند.


سوالات متداول درباره ویزای ایتالیا

- آیا هزینه 60یورو صندوق سفارت بر عهده مسافر است ؟

بلی - هزینه 60 یورو صندوق سفارت بر عهده فرد متقاضی می باشد.

- آیا حضور فرد در روز سفارت الزامی است ؟

بلی - حضور فرد در روز سفارت برای مصاحبه و انگشت نگاری الزامی است .

- آیا گرفتن جواب ویزا بر عهده فرد متقاضی است ؟

خیر- گرفتن جواب ویزا بر عهده آژانس آتالند می باشد.

- آیا هزینه ترجمه مدارک با خود فرد متقاضی می باشد ؟

بلی - هزینه کلیه مدارک ترجمه با خود فرد متقاضی می باشد.

- آیا هزینه وقت سفارت قابل استرداد می باشد ؟

خیر

- آیا مسئولیت حضور به موقع برای مصاحبه با مسافر می باشد؟

بلی

- آیا در صورت کنسلی یا عدم صدور ویزا مبلغ دریافتی عودت داده می شود؟

مبلغ ده میلیون ریال به ازای هر نفر از مبلغ کسر گردیده و ما بقی به متقاضی برگردانده می شود.

- آیا مسئولیت صدور بلیت و رزرو هتل و...قبل ازصدور ویزا به عهده مسافر میباشد؟

بلی واین آژانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.

- حداقل زمان لازم جهت وقت سفارت چند روز است؟

50 روز می باشد .


آدرس سفارت ایتالیا در تهران :

خیابان جردن،خیابان نلسون ماندلا،بن بست فرزان شرقی،پلاک 15

تلفن : 88190160 -021

ساعت کاری : دوشنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 الی 14ویک شنبه ها از 8 تا 13


قوانین ویزای ایتالیا:

ایتالیا یکی از 25 کشور عضو اتحادیه شنگن میباشد . شهروندان کشورهای عضو این اتحادیه برای ورود به ایتالیا نیاز به ویزا ندارند . اتباع برخی کشورها همانند استرالیا , کانادا , اسرائیل , ژاپن , نیوزلند , سوئیس و ایالات متحده آمریکا نیز در صورت اقامت تا 90 روز نیاز به ویزا ندارند . اما اقامت طولانی تر جهت اهداف کاری , مطالعاتی و اقامت یا به هر دلیلی غیر از گردشگری نیاز به ویزا دارد .

برای بررسی شرایط اخذ ویزای کشور خود میتوانید به سایت سفارت ایتالیا مراجعه فرمائید .


ویزای دانشجویی ایتالیا:

اخذ ویزا برای شهروندان غیر اتحادیه اروپا که قصد تحصیل در دانشگاه های ایتالیا را دارند الزامیست . این افراد میتوانند به نزدیک ترین سفارت یا کنسولگری ایتالیا مراجعه نمایند .

اخذ ویزا نیاز به اثبات تمکن مالی جهت پرداخت تمامی هزینه های تحصیلی و اقامت در طول دوره را دارد.


آئین نامه گمرکی ایتالیا:

اگر به عنوان توریست به ایتالیا سفر میکنید نیاز به پرداخت مالیات اقلامی چون عطر, لوازم آرایشی , محصولات مراقبت از پوست و جواهرات نخواهید داشت . همچنین بابت کلیه خریدها از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده (VAT) نیز معاف هستید.


سایر خدمات سفر به ایتالیا

علاوه بر اطلاعات ویزای ایتالیا شما می توانید راهنمای سفر به ایتالیا را به همراه قیمت هتل های ایتالیا و بلیط های ایتالیا در سایت آتالند ملاحظه فرمائید و یا در صورتیکه در قالب تور مسافرتی سفر می کنید، تورهای ایتالیا را مشاهده نمائید.