ویزای اوگاندا

ويزاي توريستي اوگاندا 90 روزه است. اين ويزا از نوع ويزاي توريستي عادي و قابل تمديد مي باشد.

ویزای اوگاندا
ویزای توریستی عادی
2,500,000 ریال
3 ماهه
5 روز کاری
اسکن پاسپورت+عکس زمینه سفید+ووچر هتل و بلیط
تعداد:

مدارک مورد نیار برای ویزای اوگاندا:

- اسکن پاسپورت

- اسکن عکس

- مدرک بین المللی واکسیناسیون تب زرد