ویزای امارات متحده عربی

اخذ ویزای امارات (دبی )احتیاج به حضور فیزیکی مسافر در سفارت و مصاحبه ندارد و تنها با داشتن اسکن پاسپورت و عکس می توان برای گرفتن ویزا اقدام کرد.

ویزای امارات متحده عربی
ویزای توریستی عادی
3,200,000 ریال
14روز اقامت (اعتبار دو ماهه)
7روزکاری(زمان صدور)
اسکن پاسپورت + اسکن عکس
ویزای توریستی فوری
3,900,000 ریال
14روزاقامت (اعتبار 15 روز)
5روزکاری(زمان صدور)
اسکن پاسپورت+ اسکن 1 قطعه عکس
ویزای توریستی عادی
3,600,000 ریال
30روزاقامت (اعتبار دو ماهه)
8روزکاری(زمان صدور)
اسکن پاسپورت + چک ضمانت بازگشت به مبلغ 50/000/000 ریال الزامی میباشد.
ویزای توریستی عادی
11,300,000 ریال
3 ماهه یکبار ورود (اعتبار 2 ماهه)
8روز کاری (زمان صدور)
اسکن پاسپورت+چک ضمانت بازگشت به مبلغ 50/000/000 ریال الزامی می باشد.
ویزای توریستی عادی
22,900,000 ریال
3ماهه مولتی (اعتبار 2ماهه)
8روزکاری(زمان صدور)
اسکن پاسپورت+چک ضمانت بازگشت به مبلغ 50/000/000 ریال الزامی می باشد.

شرایط ویزای امارات

برخلاف کشور های دیگر که ویزا از طرف سفارت صادر می شود، اداره مهاجرت و کار امارات مسئول صدور ویزای امارات است. برای اخذ این ویزا احتیاج به حضور فیزیکی مسافر در سفارت و مصاحبه نیست و تنها با داشتن اسکن پاسپورت و عکس می توان برای گرفتن ویزا اقدام کرد. ویزای امارات برای پرواز های مستقیم به شارجه ، ابوظبی و ... استفاده می شود. ویزای امارات از نوع الکترونیکی است و در پاسپورت لیبل چسبانده نمی شود.

ویزای عادی 7 تا 10 روز کاری ممکن است زمان ببرد. حداکثر مدت اقامت مسافر با این ویزا ۱۴ روز می باشد، این ویزا قابل تمدید به ۳۰ روز است و اگر مسافری بیش از ۱۴ روز در دبی بماند می بایست مابعدتفاوت نرخ ویزا را پرداخت نماید.

ویزای 14 روزه فوری

مدت زمان اخذ ویزا: 2روز کاری

لطفا توجه فرمائید برای ویزای فوری امارات اسکن 1 قطعه عکس الزامی می باشد.

ویزای یکماهه

مدت زمان اخذ ویزا: 7 روز کاری

حداکثر مدت اقامت مسافر با این ویزا ۳۰ روز می باشد، این ویزا قابل تمدید نمی باشد.

ویزای 3 ماهه مولتی :

مدت زمان اخذ ویزا : 5روز کاری

حداکثر مدت اقامت مسافر با این ویزا ۹۰ روز می باشد،این ویزا قابل تمدید نمی باشد.


اطلاعات تماس سفارت امارات متحده عربی در تهران:

آدرس: تهران ،شهرک غرب - خیابان ایران زمین - تقاطع مهستان - پلاک2

تلفن: 42792000و88788515

روز و ساعات کاري: يکشنبه تا چهارشنبه، 8:30 تا 14:30


مقررات ویزا امارات متحده عربی :

- لطفا آگاه باشید که اداره مهاجرت امارات متحده عربی زین پس با توجه به قوانین و موارد جدیدی که در ادامه امده اقدام به رد کردن درخواست های ویزای امارات برای تمامی ملت ها خواخد کرد:

اگر گدرنامه از تاریخ ورود به خاک امارات متحده عربی کمتر از 6 ماه اعتبار داشته باشد، درخواست ویزای امارات رد خواهد شد.

اگر در خواست کننده از سوی هر آژانس مسافرتی ویزای امارات دریافت کرده باشد که اعتبار همپچنان باقی است، در خواست ویزای جدید رد خواهد شد.

اگر درخواست کننده از سوی هر آژانس مسافرتی درخواست ویزای امارات کرده و ویزا برایش صادر نشده باشد، در خواست ویزای او از سوی هر آژانس مسافرتی دیگری رد خواهد شد.

اگر درخواست کننده بیش از مدت مجاز اقامت خود در امارات متحده عربی بماند، در خواست بعدی او، بدون توجه به آژانس ُافرتی عامل رد خواهد شد.

ورود به کشور امارات دارای قوانین ثابتی است.کسانی که تابعیت کشور از جمله اتحادیه اروپا ، استرالیا و برونئی و کانادا، مالزی ، هنگ کنگ ، ژاپن ، نیوزلند ، سنگاپور ، کره جنوبی آمریکا ، و ... را دارند می توانند آزادانه از طریق هوائی ، زمینی ، و یا دریایی وارد این کشور شوند . مدت زمان اقامت برای این افراد 30 روز می باشد و تا 10 روز نیز قابل اضافه نمودن است ولی به شما پیشنهاد می شود که ریسک نکنید و بیشتر از مدت اقامت در این کشو نمائید چون جریمه هر روز اقامت اضافه 100 درهم است .

اگر شما مقیم کشورهای بالا نمی باشید حتما باید ویزا از طریق اسپانسرهای شما مانند هتل ها یا آژانس های مسافرتی قبل از ورود شما به امارات اخذ گردد. لطفا به این نکته توجه فرمائید که شخص با پاس اسرائیلی اجازه ورود به امارات را ندارد ولی اگر مهر این کشور در پاسپورت خورده باشد برای ورود مشکلی وجود ندارد.


تمدید ویزا برای امارات (دبی):

توجه داشته باشید که پاسپورت باید حداقل 6 ماه از ورود اعتبار داشته باشد .

ویزای توریستی می تواند برای 30 روز تمدید شود و این کار توسط سازمان مهاجرت این کشور انجام می شود.

توجه داشته باشید که ویزا برای شهری می تواند تمدید شود که به آن وارد شده اید مثلا اگر از ابوظبی وارد شده اید امکان به تمدید در دبی وجود ندارد .


سوالات متداول درباره ویزای امارات (دبی)

- آیا چک ضمانت بازگشت در وجه شرکت آتالند می باشد؟

بلی، چک ضمانت باید در وجه آژانس آتالند باشد.

- آیا برای دریافت ویزای امارات احتیاج به حضور فرد می باشد؟

خیر، ارسال و تحویل ویزای امارات به صورت الکترونیکی است.

- حداقل اعتبار پاسپورت جهت صدور ویزای امارات چند ماه است؟

حداقل اعتبار 7 ماه می باشد.

- آیا مسئولیت صدور بلیت و رزرو هتل و...قبل ازصدور ویزا به عهده مسافر میباشد؟

بلی واین آژانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.

- چه موقع باید چک ضمانت بازگشت را تحویل داد؟

بعد از صادر شدن ویزا چک ضمانت بازگشت گرفته می شود.

سایر خدمات سفر به امارات (دبی)

علاوه بر اطلاعات ویزای امارات شما می توانید راهنمای سفر به امارات را به همراه قیمت هتل های امارات و بلیط های امارات در سایت آتالند ملاحظه فرمائید و یا در صورتیکه در قالب تور مسافرتی سفر می کنید، تور های امارات را مشاهده نمائید.