ویزای امارات متحده عربی

اخذ ویزای امارات (دبی )احتیاج به حضور فیزیکی مسافر در سفارت و مصاحبه ندارد و تنها با داشتن اسکن پاسپورت و عکس می توان برای گرفتن ویزا اقدام کرد.

ویزای امارات متحده عربی
ویزای توریستی عادی
3,550,000 ریال
14 روز
7 روز کاری
اسکن پاسپورت
تعداد:
ویزای توریستی فوری
4,290,000 ریال
14 روز
3 زوز کاری
اسکن پاسپورت + اسکن عکس
تعداد:
ویزای توریستی عادی
4,590,000 ریال
30 روزه
7 روز کاری
اسکن پاسپورت + اسکن عکس
تعداد:

شرایط ویزای دبی

برخلاف کشور های دیگر که ویزا از طرف سفارت صادر می شود، اداره مهاجرت و کار امارات مسئول صدور ویزای امارات است. برای اخذ این ویزا احتیاج به حضور فیزیکی مسافر در سفارت و مصاحبه نیست و تنها با داشتن اسکن پاسپورت و عکس می توان برای گرفتن ویزا اقدام کرد. ویزای امارات برای پرواز های مستقیم به شارجه ، ابوظبی و ... استفاده می شود. ویزای امارات از نوع الکترونیکی است و در پاسپورت لیبل چسبانده نمی شود.


ویزای_دبی71


مدارک لازم جهت اخذ ویزای دبی

- اسکن رنگی پاسپورت

- اسکن رنگی یک قطعه عکس

- چک ضمانت بازگشت به مبلغ 10 میلیون تومان (بسته به شرایط مسافر)

نکته: توجه کنید که اگر مسافر بالای 70 سال سن داشته باشد، احتمال صادر نشدن ویزای وی وجود دارد.

انواع ویزای دبی

- ویزای 14 روزه توریستی

حداکثر اعتبار این ویزا 14 روز است و قابل تمدید تا 30 روز نیز می باشد. در صورت اقامت بیش از 14 روز، مابه التفاوت هزینه ی ویزا باید پرداخت گردد.

- ویزای 14 روزه سرویس

حداکثر اعتبار این ویزا 14 روز بوده و قابل تمدید نمی باشد.

- ویزای یک ماهه سینگل

حداکثر اعتبار این ویزا 30 روز بوده و قابل تمدید نمی باشد.

- ویزای یک ماهه مالتیپل

مسافر می تواند در طول 30 روز اعتبار ویزای خود، هر چند مرتبه که می خواهد به کشور وارد شود. توجه کنید که فرد می تواند تنها 14 روز مداوم در دبی حضور داشته باشد و باید پس از 14 روز از کشور خارج شده و دوباره وارد شود. در غیر این صورت ویزای شخص باطل می گردد.

- ویزای 3 ماهه مولتی

حداکثر مدت اقامت مسافر با این ویزا ۹۰ روز می باشد،این ویزا قابل تمدید نمی باشد.

- ویزای سه ماهه سینگل

حداکثر اعتبار این ویزا 90 روز بوده و قابل تمدید نمی باشد.

- ویزای سه ماهه مالتیپل

همانند ویزای یک ماهه ی مالتیپل فرد هر چند بار که نیاز است به کشور وارد شود، فقط باید به بازه ی اقامت مداوم 14 روزه توجه داشته باشد.


ویزای_دبی51


مقررات ویزای دبی :

توجه داشته باشید که اداره مهاجرت امارات متحده عربی در موارد زیر درخواست اخذ ویزا را رد می کند:

- اگر گذرنامه از تاریخ ورود به خاک امارات متحده عربی کمتر از 6 ماه اعتبار داشته باشد، درخواست ویزای امارات رد خواهد شد.

- اگر ویزای قبلی شخص همچنان اعتبار داشته باشد، در خواست ویزای جدید رد خواهد شد و علاوه بر هزینه ی ثبت درخواست باید مبلغ 150 درهم نیز برای کنسل کردن درخواست جدید بپردازد.

- اگر درخواست کننده از سوی هر آژانس مسافرتی درخواست ویزای امارات کرده و ویزا برایش صادر نشده باشد، در خواست ویزای او از سوی هر آژانس مسافرتی دیگری رد خواهد شد.

- اگر درخواست کننده بیش از مدت مجاز اقامت خود در امارات متحده عربی بماند، در خواست بعدی او، بدون توجه به آژانس مسافرتی عامل رد خواهد شد.

- اگر مسافری به هر دلیلی از ویزای خود استفاده نکند و مدت اعتبار آن به پایان برسد، ویزا باطل نمی گردد. برای ثبت درخواست جدید باید ویزای قبلی با پرداخت هزینه ی کنسلی به مبلغ 150 درهم باطل شود و سپس برای درخواست جدید اقدام شود. در غیر این صورت درخواست جدید رد خواهد شد.

ورود به کشور امارات دارای قوانین ثابتی است. کسانی که تابعیت کشور از جمله اتحادیه اروپا ، استرالیا و برونئی و کانادا، مالزی ، هنگ کنگ ، ژاپن ، نیوزلند ، سنگاپور ، کره جنوبی آمریکا ، و ... را دارند می توانند آزادانه از طریق هوائی ، زمینی ، و یا دریایی وارد این کشور شوند . مدت زمان اقامت برای این افراد 30 روز می باشد و تا 10 روز نیز قابل اضافه نمودن است ولی به شما پیشنهاد می شود که ریسک نکنید و بیشتر از مدت اقامت در این کشو نمائید چون جریمه هر روز اقامت اضافه 100 درهم است .

اگر شما مقیم کشورهای بالا نمی باشید حتما باید ویزا از طریق اسپانسرهای شما مانند هتل ها یا آژانس های مسافرتی قبل از ورود شما به امارات اخذ گردد. لطفا به این نکته توجه فرمائید که شخص با پاس اسرائیلی اجازه ورود به امارات را ندارد ولی اگر مهر این کشور در پاسپورت خورده باشد برای ورود مشکلی وجود ندارد.


تمدید ویزا برای امارات (دبی):

توجه داشته باشید که پاسپورت باید حداقل 6 ماه از ورود اعتبار داشته باشد .

ویزای توریستی می تواند برای 30 روز تمدید شود و این کار توسط سازمان مهاجرت این کشور انجام می شود.

توجه داشته باشید که ویزا برای شهری می تواند تمدید شود که به آن وارد شده اید مثلا اگر از ابوظبی وارد شده اید امکان به تمدید در دبی وجود ندارد .


ویزای دبی 3_1

سوالات متداول درباره ویزای امارات (دبی)

- مبلغ ضمانت بازگشت چیست ؟

ضمانت بازگشت مبلغی است که شهروندان برخی از کشورها برای اخذ ویزای امارات باید پرداخت کنند. این وجه ضمانت پس از خروج از امارات بازگردانده می شود.

- آیا چک ضمانت بازگشت در وجه شرکت آتالند می باشد؟

بلی، چک ضمانت باید در وجه آژانس آتالند باشد.

- آیا برای دریافت ویزای امارات احتیاج به حضور فرد می باشد؟

خیر، ارسال و تحویل ویزای امارات به صورت الکترونیکی است.

- حداقل اعتبار پاسپورت جهت صدور ویزای امارات چند ماه است؟

حداقل اعتبار 7 ماه می باشد.

- آیا مسئولیت صدور بلیت و رزرو هتل و...قبل ازصدور ویزا به عهده مسافر میباشد؟

بلی واین آژانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.

- چه موقع باید چک ضمانت بازگشت را تحویل داد؟

بعد از صادر شدن ویزا چک ضمانت بازگشت گرفته می شود.

- آیا کودکان و نوزادان نیز نیاز به ویزا دارند؟

بله تمام افراد برای ورود به امارات نیازمند ویزا هستند.

- آیا نیاز است پاسپورت را برای لیبل خوردن ارسال کرد؟

خیر، ویزای کشور امارات تنها به صورت الکترونیکی صادر می گردد و لازم است پرینت آن را به هنگام سفر به همراه داشته باشید.

- اگر قصد توقف بین راهی در امارات در مسیر رفت و برگشت داشته باشم، آیا لازم است دوبار ویزا تهیه کنم؟

بله، برای هر بار ورود به امارات نیازمند ویزا هستید.

- چرا درخواست اخذ ویزای من رد شده است؟

متاسفانه مقامات امارات متحده ی عربی اطلاعاتی درباره ی دلیل رد درخواست ویزا ارائه نمی دهند.

- اگر درخواست ویزای من رد شود، مبلغی که برای اخذ ویزا پرداخت کرده ام بازگردانده می شود؟

خیر، اداره ی مهاجرت امارات متحده هزینه ی درخواست های رد شده را عودت نمی دهد.

- در صورت استفاده نکردن از ویزا، آیا ویزا به طور خودکار باطل می شود؟

خیر، باطل نمی شود برای ثبت درخواست جدید باید ویزای قبلی با پرداخت هزینه ی کنسلی به مبلغ 150 درهم باطل شود و سپس برای درخواست جدید اقدام شود. در غیر این صورت درخواست جدید رد خواهد شد.

ویزای_دبی101


قوانین و شرایط

- ورود به کشور امارات منوط به اجازه ی اداره ی مهاجرت است.

- اگر ویزا از قبل استفاده شده باشد یا مشکلی داشته باشد، هزینه ی بلیط قابل برگشت نیست.

- هزینه های اخذ ویزا به هیچ وجه قابل برگشت نیستند.

نکات مهم درباره سفر به کشور امارات

- ماندن در امارات حتی یک روز بیشتر از مدت اعتبار ویزا، به هر دلیلی خلاف قوانین امارات بوده و علاوه بر جریمه نقدی، مشکلات قانونی نیز به دنبال خواهد داشت.

- خانم های مجرد، دختران و پسرانی که صدور ویزای آنها به واسطه ویزای همراهشان بوده است بدون همراه خود نباید به دبی وارد شوند، در غیر اینصورت مشمول زندان و جریمه سنگین می شوند.

- در صورتی که قصد ورود به کشور امارات از طریق فرودگاه شهری غیر از دبی را دارید باید ویزای ورود به همان شهر را تقاضا نمایید.

اطلاعات تماس سفارت امارات متحده عربی در تهران

آدرس: تهران ،شهرک غرب - خیابان ایران زمین - تقاطع مهستان - پلاک2

تلفن: 42792000و88788515

روز و ساعات کاري: يکشنبه تا چهارشنبه، 8:30 تا 14:30

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به قسمت سفارت امارات متحده مراجعه کنید.


سایر خدمات سفر به امارات (دبی)

علاوه بر اطلاعات ویزای امارات شما می توانید راهنمای سفر به امارات را به همراه قیمت هتل های دبی و بلیط های دبی در سایت آتالند ملاحظه فرمائید و یا در صورتیکه در قالب تور مسافرتی سفر می کنید، تور دبی را مشاهده نمائید.