تور پاریس

پاریس
  تعداد اتاق ها
1
0
0
تور پاریس
  • خدمات تور پاریس

    • بلیط رفت و برگشت
    • بیمه مسافرتی
    • ترانسفر فرودگاهی
    • ویزا
    • اقامت در هتل
  • زمان پرواز تور پاریس

    • جمعه ها
  • ويزاي تور پاریس

    • ویزای شنگن(اروپا)
  • شرايط تور پاریس

    • Check in ساعت 14:00
    • Check out ساعت 12:00

رزرو تور پاریس

جهت رزرو تور پاریس می توانید در قسمت بالا ، تاریخ مورد نظر را وارد نمایید، سپس کمی صبر کنید تا نتایج نشان داده شود و تور مورد نظر خود را با توجه به زمان پرواز و هتل، انتخاب کنید ، در مرحله بعد اسامی مسافران تور پاریس را وارد نمایید. همچنین جهت دیدن جزییات اتاق های هتل و یا پرواز می توانید روی کلمه جزییات کلیلک نمایید. قیمت تور پاریس بصورت آنلاین نمایش داده می شود و ممکن است قیمت های متفاوتی در هر لحظه مشاهده کنید.

مکان های مورد بازدید:

پاریس : گشت شهری با همراهی راهنمای محلی در خیابان شانزه لیزه - بازدید از طاق پیروزی و برج ایفل - میدان تروکادورو - محله ممق - بازدید از کلیسای نتردام - محله سن میشل - دانشگاه سوربن - پارگ لوگزامبرگ - محله سن ژرمن - بازدید از منطقه تجاری لدفانس پاریس - میدان وندام و بازدید از گرانقیمت ترین برند های دنیا - بازدید از موزه لوور و قایق سواری به روی رودخانه سن

مدارک مورد نیاز جهت تور پاریس:

1. مدارک شغلی:

برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها :

کارت بین المللی دانشجویی - گواهی اشتغال به تحصیل - اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی

برای دانش آموزان:

گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی

برای صاحبان شرکت های خصوصی(مدیر عامل - عضو هیئت مدیره ...):

اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت - گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و سابقه کار و مشخصات فردی (نام و شماره پاسپورت و ...) - تاریخ شروع بکار همراه با تائیدیه روی سربرگ شرکت . (با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین)

برای کارمندان شرکت های خصوصی :

کپی از روزنامه رسمی شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت - گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت - سابقه کار - حقوق - مزایا و مشخصات فردی (نام و شماره پاسپورت ...) تاریخ شروع به کار - میزان حقوق - تاریخ شروع و اتمام مرخصی (با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین ) - لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی (سابقه بیمه یکسال قبل از سفر )

برای کارمندان بخش دولتی :

آخرین حکم کارگزینی - آخرین فیش حقوقی

برای بازنشستگان:

آخرین حکم بازنشستگی - آخرین فیش حقوقی

برای کسبه:

اصل جواز کسب - اصل کارت بازرگانی

برای پزشکان :

اصل پروانه مطب - اصل کارت نظام پزشکی

برای مهندسان:

اصل پروانه مهندسی - اصل کارت نظام مهندسی

برای ساختمانسازان:

اصل گواهی ساختمان - اصل قراردادهای کاری - اصل پایان کار ساختمان

برای وکلا:

اصل پروانه وکالت - اصل کارت وکالت

- برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین میگردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی میباشد. مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلند مدت ایشان به آن واریز میگردد. (حداقل زمان افتتاح حساب بلند مدت میبایست 3 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد.)

2. مدارک بانکی و مالی

برای حسابهای کوتاه مدت یا جاری :

ریز پرینت 3 ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر و تائیدیه بانک مربوطه (با توجه به نوع سفارت از 3 ماه تا 6 ماه میباشد . )

برای حساب های کوتاه مدت کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت + ریز پرینت

همچنین برای کلیه موارد میبایست میزان درآمد شخصی حسابهای بانکی در آنها مشخص باشد.

برای حسابهای بلند مدت:

کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه

حداقل مانده حساب:

بطور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی میبایست 40 میلیون تومان باشد. بدیهیست در صورت سفر خانواده 3 نفره حساب سرپرست خانواده میبایست حداقل 120 میلیون تومان موجودی داشته باشد.

نکته : افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمیباشد.

حضور مسافر در سفارت جهت ارائه مدرک و انگشت نگاری الزامی میباشد.

3. سند ملکی : اصل سند مالکیت بنام مسافر

سایر مدارک:

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار همراه با اصل گذرنامه های گذشته (در صورت عدم وجود گذرنامه های گذشته تکمیل فرم تعهدنامه الزامی میباشد. )

4 قطعه عکس 5/4 * 5/3 (جدید - رنگی - تمام رخ با زمینه روشن )

اصل شناسنامه

اصل سند ازدواج

اصل کارت ملی

- کلیه مدارک جهت ارائه به سفارت خانه های ایتالیا - پرتغال - یونان - لهستان و اسپانیا میبایست ترجمه گردد.

توجه : ارائه کپی از تمامی مدارک در اندازه A4 بهمراه اصل مدارک هنگام ثبت نام الزامی میباشد . برای سفارت اسپانیا کپی از تمام صفحات پاسپورت و آخرین پاسپورت قدیمی اکیدا الزامی میباشد. (در صورت عدم وجود کلیه مدارک هنگام ثبت نام مسافر موظف به تکمیل مدارک خود حداکثر تا دو روز پس از تاریخ ثبت نام میباشد.

/ جهان / فرانسه / پاریس / تور پاریس / تور پاریس