تور نمایشگاه تجهیزات و فناوری حفاظت و ایمنی 2015

مقصد تور:
دوسلدورف
مدت تور:
6شب و 7روز
هواپیمایی :
Alitalia
تاریخ تور:
73,000,000 ریال
تور نمایشگاه تجهیزات و فناوری حفاظت و ایمنی 2015

نرخ تور نمایشگاه تجهیزات و فناوری حفاظت و ایمنی 2015

  نرخ کل تور نمایشگاه تجهیزات و فناوری حفاظت و ایمنی 2015 به ازای هر نفر
هتل محل اقامت تور نمایشگاه تجهیزات و فناوری حفاظت و ایمنی 2015اتاق دو تخته (ریال)اتاق یک تخته (ریال)
Top ****4
  • مدت تور نمایشگاه تجهیزات و فناوری حفاظت و ایمنی 2015

    • 6 شب و 7 روز
  • خدمات تور نمایشگاه تجهیزات و فناوری حفاظت و ایمنی 2015

    • بلیط رفت و برگشت
    • بیمه مسافرتی
    • پرواز داخلی
    • ترانسفر فرودگاهی
    • صبحانه بوفه آزاد
    • ویزا
    • اقامت در هتل
    • کارت ورود به نمایشگاه
  • پرواز تور نمایشگاه تجهیزات و فناوری حفاظت و ایمنی 2015

    • هواپیمایی آلیتالیا
  • ويزاي تور نمایشگاه تجهیزات و فناوری حفاظت و ایمنی 2015

    • ویزای شنگن(اروپا)
  • شرايط تور نمایشگاه تجهیزات و فناوری حفاظت و ایمنی 2015

    • پرداخت 50% مبلغ قرارداد تور به هنگام ثبت نام ، الزامی است.
    • هتل چارتر و غیر قابل استرداد می باشد.
    • پرواز چارتر و غیر قابل استرداد می باشد.
    • Check in ساعت 14:00
    • Check out ساعت 12:00
  • نکات مهم تور نمایشگاه تجهیزات و فناوری حفاظت و ایمنی 2015

    • هزینه ورودیها و گشت های خارج از برنامه تور به عهده خود مسافر می باشد.
    • نرخ ها بر اساس هر نفر تنظیم شده است.
    • مسئولیت کنترل پاسپورت از لحاظ اعتبار و ممنوع الخروجی به عهده مسافر است.
  • شرایط ویزای شینگن تور نمایشگاه تجهیزات و فناوری حفاظت و ایمنی 2015

    • ترجمه شناسنامه به همراه 2 سری كپي تمام صفحات شناسنامه
  • پشتیبانی تور نمایشگاه تجهیزات و فناوری حفاظت و ایمنی 2015

    • خط ویژه:42063000-021
    • 00982142063000
    • SMS: 2000 422

برنامه سفر:

3شب رم + 3 شب کلن

وعده های غذایی:

6وعده صبحانه گرم بصورت بوفه

خدمات تور :

اخذ ویزای شنگن

بیمه مسافرتی سامان تا سقف پنجاه هزار یورو پوشش حوادث

اقامت در هتل های 4 ستاره تاپ همراه با صبحانه

بلیط رفت و برگشت هواپیما در مسیرهای بین المللی

پرداخت تمام هزینه های رفت و برگشت فرودگاهی با اتوبوس های توریستی

کارت ورود به نمایشگاه

مدارک مورد نیاز جهت رزرو تورهای اروپایی:

1. مدارک شغلی:

برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها :

کارت بین المللی دانشجویی - گواهی اشتغال به تحصیل - اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی

برای دانش آموزان:

گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی

برای صاحبان شرکت های خصوصی(مدیر عامل - عضو هیئت مدیره ...):

اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت - گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و سابقه کار و مشخصات فردی (نام و شماره پاسپورت و ...) - تاریخ شروع بکار همراه با تائیدیه روی سربرگ شرکت . (با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین)

برای کارمندان شرکت های خصوصی :

کپی از روزنامه رسمی شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت - گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت - سابقه کار - حقوق - مزایا و مشخصات فردی (نام و شماره پاسپورت ...) تاریخ شروع به کار - میزان حقوق - تاریخ شروع و اتمام مرخصی (با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین ) - لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی (سابقه بیمه یکسال قبل از سفر )

برای کارمندان بخش دولتی :

آخرین حکم کارگزینی - آخرین فیش حقوقی

برای بازنشستگان:

آخرین حکم بازنشستگی - آخرین فیش حقوقی

برای کسبه:

اصل جواز کسب - اصل کارت بازرگانی

برای پزشکان :

اصل پروانه مطب - اصل کارت نظام پزشکی

برای مهندسان:

اصل پروانه مهندسی - اصل کارت نظام مهندسی

برای ساختمانسازان:

اصل گواهی ساختمان - اصل قراردادهای کاری - اصل پایان کار ساختمان

برای وکلا:

اصل پروانه وکالت - اصل کارت وکالت

- برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین میگردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی میباشد. مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلند مدت ایشان به آن واریز میگردد. (حداقل زمان افتتاح حساب بلند مدت میبایست 3 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد.)

2. مدارک بانکی و مالی

برای حسابهای کوتاه مدت یا جاری :

ریز پرینت 3 ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر و تائیدیه بانک مربوطه (با توجه به نوع سفارت از 3 ماه تا 6 ماه میباشد . )

برای حساب های کوتاه مدت کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت + ریز پرینت

همچنین برای کلیه موارد میبایست میزان درآمد شخصی حسابهای بانکی در آنها مشخص باشد.

برای حسابهای بلند مدت:

کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه

حداقل مانده حساب:

بطور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی میبایست 40 میلیون تومان باشد. بدیهیست در صورت سفر خانواده 3 نفره حساب سرپرست خانواده میبایست حداقل 120 میلیون تومان موجودی داشته باشد.

نکته : افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمیباشد.

حضور مسافر در سفارت جهت ارائه مدرک و انگشت نگاری الزامی میباشد.

3. سند ملکی : اصل سند مالکیت بنام مسافر

سایر مدارک:

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار همراه با اصل گذرنامه های گذشته (در صورت عدم وجود گذرنامه های گذشته تکمیل فرم تعهدنامه الزامی میباشد. )

4 قطعه عکس 5/4 * 5/3 (جدید - رنگی - تمام رخ با زمینه روشن )

سایر تورهای دوسلدورف

/ جهان / آلمان / دوسلدورف / تور دوسلدورف / نمایشگاه تجهیزات و فناوری حفاظت و ایمنی 2015