ویزای سوئد

 

ویزای کشور سوئد:

این اطلاعات صرفا جهت اطلاع رسانی میباشد و اخذ ویزا فقط با تور امکان پذیر است

 

 

1- هزینه روادید از کلیه همراهان اخذ می گردد.

2- هزینه های پرداخت شده در صورت رد درخواست متقاضی یا انصراف وی، غیر قابل استرداد می باشد.

 

 

 

¬ مدارک لازم جهت اخذ ویزای سوئد:

 

  1. اصل گذرنامه(6 ماه اعتبار) همراه با امضای دارنده در صفحه 2 پاسپورتهای جدید

  2. دو سری کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی(شنگن- امریکا- سوئد- انگلیس-کانادا- سویس)

  3. 3 قطعه عکس(3.5*4.5) رنگی- تمام رخ با زمینه روشن

  4. آدرس محل کار و منزل + تلفن مسافر به طور کامل و دقیق

  5. ترجمه شناسنامه به همراه دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه

  6.  کارمندان بخش دولتی :ترجمه اخرین حکم کار گزینی

  7. کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار

  8. برای صاحبان شرکت های خصوصی ترجمه روزنامه رسمی شرکت همراه با رزومه شرکت به زبان انگلیسی همراه با دو سری کپی از اصل فارسی

  9. دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاهها: کارت بین المللی دانشجویی یا عضویت هیئت علمی

  10. کسبه: تر جمه جواز کسب/ کارت بازرگانی

  11. ترجمه اخرین مدرک دانشگاهی به همراه دو سری کپی از اصل فارسی

  12. پرینت حساب بانکی 6 ماه گذشته با مهر و امضا بانک

  13.  تر جمه یک سند مالکیت به همراه دو سری کپی ار اصل فارسی

  14. ضمانت نامه بانکی و یا چک رمز دار به مبلغ هفتاد میلیون ریال به ازای هر فرد

  15. اصل و کپی تائیدیه رزرواسیون هتل در سوئد

  16. بیمه توریستی

  17. اصل بلیط Confrim شده

  18. کل هزینه روادید.

«¬ آدرس سفارت سوئد:

«» پاسداران شمالي، خيابان بوستان، پلاك 5

 

¬ تلفن سفارت سوئد:

«»22298314 ساعت تماس 10 تا 12

¬ فکس سفارت سوئد:

«»

 

روز ها و ساعات مراجعه به سفارت سوئد:

فقط روزهای دوشنبه و چهارشنبه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‎ +۹۸-۲۱-۸۸۰۱۵۱۸۳