ویزای کره جنوبی

 

 

 کره جنوبیی ک نوع ویزا دارد.

ویزای توریستی که توضیحات کامل در ذیل آمده است

قیمت وشرایط انواع ویزای کره جنوبی به شرح ذیل است:

 

نوع ویزا

مدت اعتبار

مدت اقامت

قیمت

مدت زمان آماده شدن

 ویزای توریستی  3 ماه  1 ماه  7000000ریال  20 روز کاری
         
         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مدارک ویزای کره جنوبی:

  • اصل گذرنامه(6 ماه اعتبار)
  • 2قطعه عکس(6*4) رنگي زمينه سفيد
  • چک ضمانت 10میلیون تومانی
  • پرینت حساب بانکی بالای 10 میلیون (3 ماه اخیر )
  • کپی کارت ملی
  • کپی شناسنامه و گواهی اشتغال به کار یه جواز کسب با ترجمه رسمی
  • رزرو هتل
  • آدرس محل کار و منزل + تلفن مسافر به طور کامل و دقيق
  • کپي از تمام صفحات شناسنامه
  • ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به کار (روز نامه رسمي، پروانه کسب، پروانه مطب و ... در گواهي اشتغال به کار بايد نام مسافر،سمت شغلي مسافر، ميزان حقوق دريافتي، تاريخ مرخصي مطابق با
    تاريخ پرواز ذکر شود)
  • ترجمه انگليسي گواهي بازنشسستگي
  • ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به تحصيل
  • پرينت حساب بانکي 6 ماه گذشته با مهر و امضا بانک
  • کپي از تمام صفحات اسناد ملکي
  • بيمه توريستي
  • کل هزينه رواديد

 

سفارت کره جنوبی در ایران:

تلفن :    +98-21-8805-4900
+98-21-8805-4904

 

سایت: emb-ir@mofa.go.kr

آدرس: میدان ونک، خیابان شیخ بهایی،خیابان دانشور غربی،پلاک 2

 


 

 

 

 

 

‎ +۹۸-۲۱-۸۸۰۱۵۱۸۳