ویزای ایتالیا

 

ویزای ایتالیا  از نوع توریستی می باشد، افرادی که هدف گردشگری و قصد اقامت چند روزه تا چند ماهه در ایتالیا را دارند از ویزای توریستیایتالیا استفاده می کنند. ویزای توریستی ایتالیا به شما مجوز کار و اشتغال نمی دهد.

 قیمت وشرایط انواع ویزای ایتالیا به شرح ذیل است:

 

نوع ویزا

مدت اعتبار

مدت اقامت

قیمت

مدت زمان آماده شدن

ویزای توریستی

1 ماه

15 روز

20000000ریال

1 ماه

 

 مدارک ویزای ایتالیا:

  • اصل گذرنامه با امضا، به همراه گذرنامه های قبلی

الف)مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود

  • 6 قطعه عکس 3/5 *4/5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.
  • اصل شناسنامه به همراه کپی از تمام صفحات آن
  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک

الف)حسابهای جاری:کارکرد سه ماه اخیر

*در صورت تعداد زیاد تراکنش،ارائه گردش حساب ا ماه گذشته کافی می باشد.

*در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می باشد.

ب) سپرده های بانکی

*ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول می باشد.

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده  برای هر نفر 500/000/000ریال باشد

  • اصل سند مالکیت
  • اصل مدارک شغلی:

الف)پزشکان: پروانه مطب،پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی،و دانشنامه تحصیلی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی، و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تائیدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

د)بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه)مشاغل غیر دولتی:گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

و)در صورت خویش فرما بودن:جواز کسب/آگهی تاسیس

ز)دانش آموزان،دانشجویان،معلمان، اساتید، و اعضا هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار)

*جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه ی رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

  • برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متاهل که تنها سفر می کنند، رضایت نامه محضری الزامیست.
  • مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار

*حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامیست

*مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند

*چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی حداقل به مبلغ 500/000/000ریال  در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتهای بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.

*کلیه مدارک نیاز به 3 سری کپی در برگه A4دارند.

 

 

مدارک لازم هنگام دریافت ویزا: مدارکی که هنگام دریافت روادید نیاز دارید، این‌ها هستند:
بیمه مسافرتی :
متقاضیان روادید باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور ایتالیا داشته باشد؛
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد ایتالیا
در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت
کل هزینه روادید

 

 

 

سفارت ایتالیا در ایران:

تلفن :    +98-21-6726955
 

سایت: segreteria.teheran@esteri.it

آدرس: خیابان نوفلوشاتو شماره 81

 


 

 

 

 

‎ +۹۸-۲۱-۸۸۰۱۵۱۸۳