ویزای هندوستان

 

  

ورود به هندوستان مستلزم داشتن ویزای معتبر است. دولت هندوستان در ایران دارای یک سفارت در تهران و دو کنسولگری در بندرعباس و زاهدان است که افراد می توانند جهت اخذ ویزا به این مراکز مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که صرفاً افراد مقیم استان های سیستان و بلوچستان و کرمان می توانند در زاهدان و هم میهنان مقیم استان های هرمزگان و بوشهر در بندرعباس درخواست اخذ ویزا نمایند. در سفارت هندوستان در تهران کلیه افراد از همه استان ها می توانند درخواست ویزا نمایند.

 

 قیمت وشرایط انواع ویزای هندوستان به شرح ذیل است:

 

نوع ویزا

مدت اعتبار

مدت اقامت

قیمت

مدت زمان آماده شدن

ویزای توریستی  یک ماه  یک ماه  1600000ریال  14 روز کاری
         
         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نکات مهم در رابطه با ویزای توریستی هندوستان:  ویزای توریستی هندوستان به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در کشور هندوستان یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
روادید توریستی هند از طریق سفارت هندوستان در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در کشور هندوستان وجود ندارد. جهت تقاضای روادید هند، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد؛ نماینده یا وکیل متقاضی می‌تواند نسبت به تحویل مدارک و اخذ ویزا اقدام نماید.

 مدارک ویزای هندوستان: کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمامی آن‌ها یک سری کپی موجود باشد. اصل مدارک بعد از بررسی بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت هندوستان می‌ماند.

  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده تهیه کنید.
  • دو قطعه عکس رنگی
    توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
    ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ٤٠ در ٦٠ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر.
  • آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق
  • بلیط رفت و برگشت به مقصد هند
  • رزرواسیون قطعی هتل برای مدت اقامت موردنظر.

 

سفارت هندوستان در ایران:

تلفن :    0098-21-88755103-5 (General)        0098-21-88755102 (Visa Enquiry)
 

سایت: hoc.tehran@mea.gov.in(General)

آدرس:خیابان دکتر بهشتی،خیابان میر داماد، جنب کوچه نهم،پلاک 22

 


 

 

 

 

‎ +۹۸-۲۱-۸۸۰۱۵۱۸۳