ویزای آلمان

 

ویزای کشور المان:

این اطلاعات صرفا جهت اطلاع رسانی میباشد و اخذ ویزا فقط با تور امکان پذیر است

1- نرخ انواع ویزا و خدمات آن تا اطلاع ثانوی به شرح ذیل می باشد:

  

2- هزینه روادید از کلیه همراهان اخذ می گردد.

3- هزینه های پرداخت شده در صورت رد درخواست متقاضی یا انصراف وی، غیر قابل استرداد می باشد.

 

¬ مدارک لازم جهت اخذ ویزای المان:

  •  اصل گذرنامه(6 ماه اعتبار)

  •  

  •  3 قطعه عکس(4*6)رنگی

  •  

  •  آدرس محل کار و منزل + تلفن مسافر به طور کامل و دقیق

  •  

  •  ترجمه انگلیسی  شناسنامه با تائید وزارت امور خارجه

  •  

  •  ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار (روز نامه رسمی، پروانه کسب، پروانه مطب و ... در گواهی اشتغال به کار باید نام مسافر، سمت شغلی مسافر، میزان حقوق دریافتی، تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ پرواز ذکر شود) با تائید وزارت امور خارجه

  •  

  •  ترجمه انگلیسی گواهی بازنشسستگی  با تائید وزارت امور خارجه

  •  

  •  ترجمه  انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل با تائید وزارت امور خارجه

  •  

  •  پرینت انگلیسی  حساب بانکی 6 ماه گذشته با مهر و امضا بانک ترجمه انگلیسی  اسناد ملکی  با تائید وزارت امور خارجه

  •  

  •  ترجمه رضایتنامه محضری اجازه پدر برای فرزندان زیر 18 سال همراه در گذرنامه مادر با تائید وزارت امور خارجه

  •  

  • اصل و کپی تائیدیه رزرواسیون هتل در المان

  •  

  • اصل بلیط ok

  •  

  • کل هزینه روادید.

 

«» برای افراد همراه در گذرنامه متقاضی باید فرم جداگانه در 2 سری پر شود.

 

 

¬ آدرس سفارت المان:

«» خیابان فردوسی، پلاک 324

 

¬ تلفن سفارت المان:

«» تلفن:  2-33932201، 4-33114111

            

¬ فکس سفارت المان:

«» نمابر:

33119883- 33908474

 

روز ها و ساعات مراجعه به سفارت المان:

«» یک شنبه الی پنج شنبه برای تحویل مدارک از ساعت 8 تا 12

«» یک شنبه الی پنج شنبه برای دریافت مدارک از ساعت 14 تا 15

 

 

 

 

 

 

 

 

پشتیبانی:  
تلفکس: 88015183-88015186-88015187-88632882 21- 98+
خط ویژه: 88015183 21- 98+
SMS: 2000422

 

 

 

 

 

 

 

 

‎ +۹۸-۲۱-۸۸۰۱۵۱۸۳